2011 gelin adayları buyrun sohbete

bendede vsr düdüklüde ne pişricem açıkcası merak ediyorum almak için aldım bende bence al sanki her zaman kullanılan bişey değil bence

normal tencere olsa neyse ama düdüklü tehlikeli canım ya patlar felan Allah korusun düdüklüde bilindik bir marka seçmekte fayda var

öyle deme deniz düdüklü çalışan bir kadının eli ayağıdır annem çalışmadığı halde nerdeyse hergün kullanıyor nohut tavuk çok çabuk çokta güzel pişiyor

bendede yok ya bak düdüklü.anam iyilerşde 250 diyo az para da değil.alcaz bunu galiba

o senin takın neden alıyorlr ki ben anlamadım ...

Aslıcımm bence de düdüklüde güzel bir marka al ya tefal al ya da fissler...

Kızlar bilmiyorum ya. Benim annem çalışan bi anne olduğu halde düdüklü kullanmaz evde.
Düdüklüde çok lezzetli olmuyor diye. Bende ondan görmediğim için bende kullanmam gibime geliyor.
Bide beceremiyorum aç kapa eski usullerden var bizde.
Benim kayınvalide de herşeyi düdüklüyle yapıyor nerdeyse.
Tefalin fisslerin filan 250 den başlıyor 4 litreleri filan.
Nişanlımda bu fiyatı duyunca bi tencereye 300 mü vercez yuh demişti
Ben düdüklü alsamda almış olmak için alıcam.
Kullanırsa kayınvalidem kullanır

Canım bence önemli olan nekadar altın takıldığı falan değil.
maddiyat ikinci konuda.
bence hiç ucuza mı gittim falan diye düşünüp aklını bulandırma durduk yerde.
İnsanların imkanları olsa kendi çocuklarına 5 değil 15 bilezik takmak isterler.
Anaların babaların varı yoğu evlatları değilmidir.

akasya sana katılıyorum taktıktan sonra geri alsalar dahamı iyi olacak

o senin takın neden alıyorlr ki ben anlamadım ...

Aslıcımm bence de düdüklüde güzel bir marka al ya tefal al ya da fissler...

nişanda taktıkları için hepsini neredeyse düğünde iki bilezik takıyorlar
burada genelde geri alıp tekrar takıyorlar bende öylesine söyledim isterseniz vereyim diye hayır olmaz öyle bişey dediler :))

gözüne çarpan birşey olduğunda bizi unutma betüşüm seni takipteyim Media markta bakacağım pazar günü beğenirsem alacağım
tmm cnm duyduğum an sendeyim :)

kesnlkle katılıyorum borç harç edilip alınır zor birşey diil ama düğünden snra bi bkmşsn o borçları ödemek için hepsi elnden uçup gtmiş.. var olupta yapmayanlara bnde kızıyorum sonçta bi yatırım bu da.. ama yoksa sırf desinler diye almayada karşıyım. bzde sözde takı olmaz nişanda da 1 bilezik takıldı düğündede çk birşey alınacağını sanmıyorum çnkü evimizi yaptırıyoruz eşyaydı cart curt bisürü masraf olacak düğün yapmak zaten başlı başına bir masraf.. Allah herkese ağız tadı huzur versn önemli olan bu

beniim de tek derdim ağız tadı bozulmadan kimse kötü olmadan bu iş olsn bitsn herkesin lafı bana geçince ben de haliyle sevgilime saldırıyorum :)

takı fln istemiyorum ben dedim ztn en sonunda anlaştılar, takıyı istedikleri gibi yapcaklar ama bize borç kalmicak diye konuştuk, ztn kirada otrucaz bi de üstüne borç ödememiz imkansız yani aç kalırız dedik

kızlar varya ne yaparsa yapsın yine huzuruna bakıyorsun. ben çok dikkat ediyorum bana değer veriyor mu. üzüldüğümde içi gidiyor mu. biz burda 3 kuruşluk tabakları düşünüyoruz. nasıl alacağız diye. bi de onları düşünün. kimseyle kıyaslamayın ilişkinizi. annelerimizin bilezikleri nerde hani hiç biri durmuyor. hayat zor valla

allah yardımcın olsun canım benimmm

kesinlikle öyle valla huzurumuz olsun gerisi boşşş

en güzel anlaşmayı yapmışsınız canım.düğün yaklaştıkça huzursuzluklar çıkıyor. o yzüden hayırlı iş te acele edin diyor ya peygamberimiz. şeytan kafasını karıştırıyor insanın. sakin ol herşey geçecek sen ve nişanlın kalacaksınız başbaşa. o yüzden ona da bişey deme.

aynen öyle onların ykü çook daha ağır zaten sen ben yok artık biz olmak için bu kadar uğraşrken ne gerek var etrafmzdaklern sözleryle birsürü borç altına grmeye çok zor işler Allah yuva kuran herkesn yardmcısı olsn

yaseminn yoğun mu oluosn artık çk gelmiosn naslsn bacım.. askernle dzene oturtabldnzmi rahat konuşabiliomsnz telde filan

canım yoğunluktan değil aslında sıkılıyorum kendi kendime hiçbirşey yapmak istemiyorum o yüzden giremiyorum. iş yerinde el işi yapıyorum :)

Canım çok şükür askerimle görüşmemizde problem yaşamadık.. önceden o bizi arıyordu şimdi balım gececi o yüzden ben arıyorum.. Az kaldı şafak 111 hayırlısı ile .. bi geçse zaman artık hayırlısı ile Allah nasip ederse bide kavuşsak...

Kızlar selam
Biz eşimle herşeyi kendi bütçemizle yaptığımız için fazla yüklenmedim ben
Nişanda 2 bilezik, set, yüzükler 3500 tuttu.
Nikahtada 4 bilezik 2500 tuttu. Toplam 6000 etti. Bilezikleri ve seti nikahta tekrar taktılar.
Altın para hiç önemli değil kızlar inanın. Bunları sıkıntı edip nişanlılık zamanlarınızı kötü geçirmeyin.
Sonuçta evlenince bütün o kalabalık bitecek ve 2niz kalacaksınız.
Bu noktada böyle şeyler ileride geç unutulacak huzursuzluklara yol açmasın.

Huzur en önemlisi.

Benim ailem 4 kardeşiz annem babam hepsi bilezik taktı. Onlar küçük altın taktılar mesela. Ama kısmet.

Bir de kızlar imam nikahını anlatayım. Gelin altınlardan belirli bir kısmı mihir olarak isteyebiliyormuş.
Hoca bana gram söyle dedi, bende 100 gr dedim. 6000 tl ediyordu o zaman. Meğer o kadar altını, eşim bana evlenmeden almak durumundaymış 
Sonra hoca 80 e indirdi. Insan çok garip oluyor panikliyor.
Ne diyeceğinizi hazırlayın önceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…