- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #47.941
bendede vsr düdüklüde ne pişricem açıkcası merak ediyorum almak için aldım bende bence al sanki her zaman kullanılan bişey değil bence
normal tencere olsa neyse ama düdüklü tehlikeli canım ya patlar felan Allah korusun düdüklüde bilindik bir marka seçmekte fayda var
öyle deme deniz düdüklü çalışan bir kadının eli ayağıdır annem çalışmadığı halde nerdeyse hergün kullanıyor nohut tavuk çok çabuk çokta güzel pişiyor
bendede yok ya bak düdüklü.anam iyilerşde 250 diyo az para da değil.alcaz bunu galiba
o senin takın neden alıyorlr ki ben anlamadım ...
Aslıcımm bence de düdüklüde güzel bir marka al ya tefal al ya da fissler...
benim takı olaylarım çok kötü oldu, kaynanamın eli maşşallah çok sıkı, o yüzden çok sorunlar yaşadık hatta, nişanımda 2 tane bilezik taktılar tanesi 750 tl 22 ayar , düğün için de 1 set aldılar o da çok ufak bişi oldu 1700 tl, 4 ya da 5 de bilezik takıcakmış yine aynı 22 ayarlardan
çok mu ucuza gitmişim sizce :)
canım valla herkesin bütçesi ayrı birde olupta yapmayanda var. pek takılma böyle şeylere bence iyi bile yapmışlar. eksik değil belki başkalarına göre az gelebilir sana ama olsun eksik etmemişler sen ona bak.
bana sadece 1 bilezik takıldı nişanda başka hiç bişey yok. nişanlım çok masraf ettiği için düğünde de çok takamam dedi heralde 2 tanede düğünde takar. birde set alır ufak bişey. yapıp sonradan elimden alacağına hiç yapmasın daha iyi.
günaydın kızlar
o senin takın neden alıyorlr ki ben anlamadım ...
Aslıcımm bence de düdüklüde güzel bir marka al ya tefal al ya da fissler...
tmm cnm duyduğum an sendeyim :)gözüne çarpan birşey olduğunda bizi unutma betüşüm seni takipteyimMedia markta bakacağım pazar günü beğenirsem alacağım
canım valla herkesin bütçesi ayrı birde olupta yapmayanda var. pek takılma böyle şeylere bence iyi bile yapmışlar. eksik değil belki başkalarına göre az gelebilir sana ama olsun eksik etmemişler sen ona bak.
bana sadece 1 bilezik takıldı nişanda başka hiç bişey yok. nişanlım çok masraf ettiği için düğünde de çok takamam dedi heralde 2 tanede düğünde takar. birde set alır ufak bişey. yapıp sonradan elimden alacağına hiç yapmasın daha iyi.
günaydın yasemin nasılsın
iyiyim canım sağolasın sen nasılsın
tmm cnm duyduğum an sendeyim :)
kesnlkle katılıyorum borç harç edilip alınır zor birşey diil ama düğünden snra bi bkmşsn o borçları ödemek için hepsi elnden uçup gtmiş.. var olupta yapmayanlara bnde kızıyorum sonçta bi yatırım bu da.. ama yoksa sırf desinler diye almayada karşıyım. bzde sözde takı olmaz nişanda da 1 bilezik takıldı düğündede çk birşey alınacağını sanmıyorum çnkü evimizi yaptırıyoruz eşyaydı cart curt bisürü masraf olacak düğün yapmak zaten başlı başına bir masraf.. Allah herkese ağız tadı huzur versn önemli olan bu
iyiyim canım en olsun nişan teleşı var bohçaların fotolarını çektim hemen ekliyorum şimdi
tmm cnm duyduğum an sendeyim :)
kesnlkle katılıyorum borç harç edilip alınır zor birşey diil ama düğünden snra bi bkmşsn o borçları ödemek için hepsi elnden uçup gtmiş.. var olupta yapmayanlara bnde kızıyorum sonçta bi yatırım bu da.. ama yoksa sırf desinler diye almayada karşıyım. bzde sözde takı olmaz nişanda da 1 bilezik takıldı düğündede çk birşey alınacağını sanmıyorum çnkü evimizi yaptırıyoruz eşyaydı cart curt bisürü masraf olacak düğün yapmak zaten başlı başına bir masraf.. Allah herkese ağız tadı huzur versn önemli olan bu
beniim de tek derdim ağız tadı bozulmadan kimse kötü olmadan bu iş olsn bitsn herkesin lafı bana geçince ben de haliyle sevgilime saldırıyorum :)
takı fln istemiyorum ben dedim ztn en sonunda anlaştılar, takıyı istedikleri gibi yapcaklar ama bize borç kalmicak diye konuştuk, ztn kirada otrucaz bi de üstüne borç ödememiz imkansız yani aç kalırız dedik
kızlar varya ne yaparsa yapsın yine huzuruna bakıyorsun. ben çok dikkat ediyorum bana değer veriyor mu. üzüldüğümde içi gidiyor mu. biz burda 3 kuruşluk tabakları düşünüyoruz. nasıl alacağız diye. bi de onları düşünün. kimseyle kıyaslamayın ilişkinizi. annelerimizin bilezikleri nerde hani hiç biri durmuyor. hayat zor valla
beniim de tek derdim ağız tadı bozulmadan kimse kötü olmadan bu iş olsn bitsn herkesin lafı bana geçince ben de haliyle sevgilime saldırıyorum :)
takı fln istemiyorum ben dedim ztn en sonunda anlaştılar, takıyı istedikleri gibi yapcaklar ama bize borç kalmicak diye konuştuk, ztn kirada otrucaz bi de üstüne borç ödememiz imkansız yani aç kalırız dedik
kızlar varya ne yaparsa yapsın yine huzuruna bakıyorsun. ben çok dikkat ediyorum bana değer veriyor mu. üzüldüğümde içi gidiyor mu. biz burda 3 kuruşluk tabakları düşünüyoruz. nasıl alacağız diye. bi de onları düşünün. kimseyle kıyaslamayın ilişkinizi. annelerimizin bilezikleri nerde hani hiç biri durmuyor. hayat zor valla
iyiyim canım en olsun nişan teleşı var bohçaların fotolarını çektim hemen ekliyorum şimdi
kesinlikle öyle valla huzurumuz olsun gerisi boşşş
yaseminn yoğun mu oluosn artık çk gelmiosn naslsn bacım.. askernle dzene oturtabldnzmi rahat konuşabiliomsnz telde filan
aynen öyle onların ykü çook daha ağır zaten sen ben yok artık biz olmak için bu kadar uğraşrken ne gerek var etrafmzdaklern sözleryle birsürü borç altına grmeye çok zor işler Allah yuva kuran herkesn yardmcısı olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?