- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #47.961
iyiyim canım en olsun nişan teleşı var bohçaların fotolarını çektim hemen ekliyorum şimdi
canım yoğunluktan değil aslında sıkılıyorum kendi kendime hiçbirşey yapmak istemiyorum o yüzden giremiyorum. iş yerinde el işi yapıyorum :)
Canım çok şükür askerimle görüşmemizde problem yaşamadık.. önceden o bizi arıyordu şimdi balım gececi o yüzden ben arıyorum.. Az kaldı şafak 111 hayırlısı ile .. bi geçse zaman artık hayırlısı ile Allah nasip ederse bide kavuşsak...
aynen öyle , hep böyle tırı vırı şeylerden son anda herşey mahfolur yaaa korkuyorum son dkda bişi çıkıcak olmicak diye
nurgülcüm yazılarına katılıyorum datlum huzur tabide çok önemli.. benimm annemde bırak bileziği yüzüğü bile yok :96:
aynen öyle edoş valla sağlık olsun huzur olsun geriri gelir zaten el ele veririz herşeyimiz olur
bu arada düğündaş sayılırız
Kızlar selam
Biz eşimle herşeyi kendi bütçemizle yaptığımız için fazla yüklenmedim ben
Nişanda 2 bilezik, set, yüzükler 3500 tuttu.
Nikahtada 4 bilezik 2500 tuttu. Toplam 6000 etti. Bilezikleri ve seti nikahta tekrar taktılar.
Altın para hiç önemli değil kızlar inanın. Bunları sıkıntı edip nişanlılık zamanlarınızı kötü geçirmeyin.
Sonuçta evlenince bütün o kalabalık bitecek ve 2niz kalacaksınız.
Bu noktada böyle şeyler ileride geç unutulacak huzursuzluklara yol açmasın.
Huzur en önemlisi.
Benim ailem 4 kardeşiz annem babam hepsi bilezik taktı. Onlar küçük altın taktılar mesela. Ama kısmet.
Bir de kızlar imam nikahını anlatayım. Gelin altınlardan belirli bir kısmı mihir olarak isteyebiliyormuş.
Hoca bana gram söyle dedi, bende 100 gr dedim. 6000 tl ediyordu o zaman. Meğer o kadar altını, eşim bana evlenmeden almak durumundaymış 
Sonra hoca 80 e indirdi. Insan çok garip oluyor panikliyor.
Ne diyeceğinizi hazırlayın önceden
canım yoğunluktan değil aslında sıkılıyorum kendi kendime hiçbirşey yapmak istemiyorum o yüzden giremiyorum. iş yerinde el işi yapıyorum :)
Canım çok şükür askerimle görüşmemizde problem yaşamadık.. önceden o bizi arıyordu şimdi balım gececi o yüzden ben arıyorum.. Az kaldı şafak 111 hayırlısı ile .. bi geçse zaman artık hayırlısı ile Allah nasip ederse bide kavuşsak...
ayşem ağzına sağlık çok doğru söylüyorsun..
ayşem bizim imam nikahı kıyıldı bana sormadılar bile şahitim ve hocamız anlaştılar:)) benim için problem değil oyyy hele o sırada hiç değildi :))
işte bunlarrr N - S yazan yüzük tepsimiz seccadeyide kendi ellerimle işledim umarım beğenirsiniz kuzucuklarım....
nurgülüm hepsi çok güzel.
Allah hayırlı etsin.
yaseminim şükür az kalmış
Allah kavuştursun canım
kızlar görmeyenler için resimlerimi ekledim albümüme.
canım sen vekalet mi verdin.
ben kendim vardım. çok ruhani bir atmosfer oluyor.
çok heyecanlanmıştım ben.
canım sen vekalet mi verdin.
ben kendim vardım. çok ruhani bir atmosfer oluyor.
çok heyecanlanmıştım ben.
burda sadece damat bohçası var dimi canım sizin aldıklarınız yani
evet evet damat bohçası onlar cumartesi getirecekler yüzüklerimizde takılacakk onların aldıklarını sonra çekip ekleyeceğimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?