2011 gelin adayları buyrun sohbete

yaseminim şükür az kalmış
Allah kavuştursun canım

kızlar görmeyenler için resimlerimi ekledim albümüme.

ayşem ağzına sağlık çok doğru söylüyorsun..

ayşem bizim imam nikahı kıyıldı bana sormadılar bile şahitim ve hocamız anlaştılar:)) benim için problem değil oyyy hele o sırada hiç değildi :))

ohh hamarat hatun seni işyernde elişi yapıo :) annem duysa oturr ağlar bn hiçbişey yapmıorm die kızıo bna az kaldı hayatım inşallah göz açıp kapayana kadar geçecek hayırlsıı ile kavuşcakasn askerine.. burayada uğra ara sıra özletme kendni

işte bunlarrr N - S yazan yüzük tepsimiz seccadeyide kendi ellerimle işledim umarım beğenirsiniz kuzucuklarım....[/QUOTE]

maşallah canım çok güzel olmuş bohçalarınız . eksiksiz valla ellerine sağlık seccadende çok güzel olmuş.

canım sen vekalet mi verdin.
ben kendim vardım. çok ruhani bir atmosfer oluyor.
çok heyecanlanmıştım ben.

yaseminim şükür az kalmış
Allah kavuştursun canım

kızlar görmeyenler için resimlerimi ekledim albümüme.

işte bunlarrr N - S yazan yüzük tepsimiz seccadeyide kendi ellerimle işledim umarım beğenirsiniz kuzucuklarım....[/QUOTE]

çok şükür canım benim.. amin inşallah cümlemizi kavuştursun Mevlam

canım ya maşallahh ne kadar güzel hazırlamışsınız herşeyi... Rabbim ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin inşallah.. ayyy yanarım yanarımda nişanlıma gönderdiğimiz bohçanın fotosunu çekmediğime yanarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…