2011 gelin adayları buyrun sohbete

bitanem yaa bende hep sizi düşündüm valla... dedim neler kaynatıyorlardır acaba diye
tatlım nişanlım geldi 10 gün oldu işte... akçaya gittik düğün yerimizin sözleşmesini yaptık. birazda tatil yapıp dinlendik. kına yerimizi ve fotoğrafçımızıda ayarladık.. hikaye fotoğrafı çeken bir arkadaşımı ayarladım 750 tl e çekicek albüm dahil bize
şimdi izmirdeyim. bu arada nişanlımın iş görüşmesi vardı o da oldu çok şükür 1 inde işe başlıyor inşallah. nisan gibide evi tutucaz kısmetse şimdilik bizimle kalıcak o da

Ayy canımm benim bak yurt dısına gitmenize gerek bile kalmadı hersey yoluna giriyor çook sevindimm ben de dügün hikayesi yaptıracagım ama resimlerimi İstanbulda çektirecegim mekanım da Haydarpasa Garı bir kaç yerim daha var ama onlar suprise

haydarpaşa süper foto çekimi için canım çok doğru birseçim bende amatör çekim yapıyorumda, orda çekim yaptım çok doğal ama bi o kadar tarihi oluyor. bide hidiv kasrı çok güzel mekan olarak hele ki yaz düğünü ise yemyeşil oluyor. şimdi balayını ayarlamaya alışıyorum işte meltemcim ama henüz karar veremedik. çok pahalı diyoruz eylül gibimi gitsek sonrada balayı düğünden sonra güzel dinlenmek için diyoruz kararsız kaldık :97:

hikayeli nasıl oluyo ki yaaaa ???

hikayeli nasıl oluyo ki yaaaa ???

Canım fotoğrafçı seninle beraber sabahtan akşama kadar geziyor evden çıkışın kuaförde saçın makyajın yapılırken sonra kuşak bağlama sonra düğün yerinde ilk dans falan hepsi içinde oluyor yaklaşık 1000 tane foto çekiyor.. güzel bi konsept oluyor

Akçay, ayy beni eski günlere götürdün canımcım...
Hayırlı olsun nişanlının işi canım, herşey yolunda görünüyor sizde, ne kadar güzel...

Haydarpaşa güzel ama Hidiv Kasrı'nı tek geçerim çekim konusunda...
Ahh İstanbul'da olsam orası tercihim olur, birde Beylerbeyi'nden manzara fotosu çektiririm...

Tatlımm öyle yapın eylül gibi yapın balayınızı sizde maksat zaten balayında birlikte vakit geçirmek evinizde de başbaşa olucaksınız zaten

Biz de dügün günümüzü düşündük 25 eylül düşünüyoruz bakalım

aa bizde zuzuyla herkes gidecek topikte inler cinler zuzu ve ben top oynarız diye düşünüyorduk

Çok teşekkür ederim canım... inşallah hepimiz için hayırlı olur istediklerimiz...
Akçay altınoluk çok güzel yerler... ben edremitliyim zaten yani ailem orada oturuyor o yüzden heryaz oradayım...
Beylerbeyide süper biryer.. özellikle tema vakfının olduğu tepe... full boğaz manzaralı... istanbul güzel ama çok yorucu o yüzden izmire yerleştim

çok iyimiş ama o kısımalrı kardeşime yaptırıcam ben =)
fotoğrafçılar çok para istiyor o olay için

belki aynı tarihte antalyada oluruz
hayırlısı canım yaa.. balayı önemli ama şuanda çok daha önemli eksiklerimiz var mobilya falan gibi o yüzden bakıcaz bakalım bütçemize göre :)

çok iyimiş ama o kısımalrı kardeşime yaptırıcam ben =)
fotoğrafçılar çok para istiyor o olay için

evet canım ben baya araştırdım bu konuyu... 1500-2500 arası fiyat istediler tabiki o parayı veremem eksikler varken.. sonra uzun zamandır göreşemediğim lise arkadaşımla karşılaştım tatilde. o da kurs falan alıp stüdyo açmış kendine... normalde dışarıdaki fotocular sadece albüme 550 fiyat istediler.. arkadaşım ben bütün çekerim beğendiklerinide albüm yapar veririm dedi 750 e yapıcak o yüzden tuttum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…