- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #48.581
ayy nikah tarihim bile yok ne balayıı
haydarpaşa süper foto çekimi için canım çok doğru birseçimBende amatör çekim yapıyorumda, orda çekim yaptım çok doğal ama bi o kadar tarihi oluyor. Bide hidiv kasrı çok güzel mekan olarak hele ki yaz düğünü ise yemyeşil oluyor. şimdi balayını ayarlamaya alışıyorum işte meltemcim ama henüz karar veremedik. çok pahalı diyoruz eylül gibimi gitsek sonrada balayı düğünden sonra güzel dinlenmek için diyoruz kararsız kaldık :97:
hikayeli nasıl oluyo ki yaaaa ???
bitanem yaa bende hep sizi düşündüm valla... dedim neler kaynatıyorlardır acaba diye
tatlım nişanlım geldi 10 gün oldu işte... akçaya gittik düğün yerimizin sözleşmesini yaptık. birazda tatil yapıp dinlendik. kına yerimizi ve fotoğrafçımızıda ayarladık.. hikaye fotoğrafı çeken bir arkadaşımı ayarladım 750 tl e çekicek albüm dahil bize
şimdi izmirdeyim. bu arada nişanlımın iş görüşmesi vardı o da oldu çok şükür 1 inde işe başlıyor inşallah. nisan gibide evi tutucaz kısmetse şimdilik bizimle kalıcak o da
haydarpaşa süper foto çekimi için canım çok doğru birseçimbende amatör çekim yapıyorumda, orda çekim yaptım çok doğal ama bi o kadar tarihi oluyor. bide hidiv kasrı çok güzel mekan olarak hele ki yaz düğünü ise yemyeşil oluyor. şimdi balayını ayarlamaya alışıyorum işte meltemcim ama henüz karar veremedik. çok pahalı diyoruz eylül gibimi gitsek sonrada balayı düğünden sonra güzel dinlenmek için diyoruz kararsız kaldık :97:
Bu arada kızlar hala balayını ayarlıyamadık pztside son gün :97:
siz bişiler yaptınız mı ?:44:
haydarpaşa süper foto çekimi için canım çok doğru birseçimbende amatör çekim yapıyorumda, orda çekim yaptım çok doğal ama bi o kadar tarihi oluyor. bide hidiv kasrı çok güzel mekan olarak hele ki yaz düğünü ise yemyeşil oluyor. şimdi balayını ayarlamaya alışıyorum işte meltemcim ama henüz karar veremedik. çok pahalı diyoruz eylül gibimi gitsek sonrada balayı düğünden sonra güzel dinlenmek için diyoruz kararsız kaldık :97:
xeddax,kleopatra_06+,hlmbtl+,defneee,cimcime eses+,eylemonur,mstfm,emayn,spicy_+,bebiskomm,ozlmygt,
ooooooooo herkes burdaaa slm milletttt
Tatlımm öyle yapın eylül gibi yapın balayınızı sizde maksat zaten balayında birlikte vakit geçirmek evinizde de başbaşa olucaksınız zaten
Biz de dügün günümüzü düşündük 25 eylül düşünüyoruz bakalım
Çok teşekkür ederim canım... inşallah hepimiz için hayırlı olur istediklerimiz...Akçay, ayy beni eski günlere götürdün canımcım...
Hayırlı olsun nişanlının işi canım, herşey yolunda görünüyor sizde, ne kadar güzel...
Haydarpaşa güzel ama Hidiv Kasrı'nı tek geçerim çekim konusunda...
Ahh İstanbul'da olsam orası tercihim olur, birde Beylerbeyi'nden manzara fotosu çektiririm...
pazartesi son derken erken rezervasyonların son günümü pazartesi??
slm canım biz burdayız da sen yoksun
Canım fotoğrafçı seninle beraber sabahtan akşama kadar geziyor evden çıkışın kuaförde saçın makyajın yapılırken sonra kuşak bağlama sonra düğün yerinde ilk dans falan hepsi içinde oluyor yaklaşık 1000 tane foto çekiyor.. güzel bi konsept oluyor
Tatlımm öyle yapın eylül gibi yapın balayınızı sizde maksat zaten balayında birlikte vakit geçirmek evinizde de başbaşa olucaksınız zaten
Biz de dügün günümüzü düşündük 25 eylül düşünüyoruz bakalım
çok iyimiş ama o kısımalrı kardeşime yaptırıcam ben =)
fotoğrafçılar çok para istiyor o olay için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?