- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #48.601
sanırım dayanamayıp uyuyacağım ben burda bu ne uyku ya??
sabahtan beri esne esne:85::85::85:
ya eminecim tüm otellerin bitiyomu..
Bana balayı hiç cazip gelmiyor evlendikten evime girip bi kaç gün çıkmamayı planlıyorum...
evet canım malesef.. yani tekrar indirim yaparlar muhakkak mayısa kadar ama bu kadar çok olmaz.. şuanda %35 mesela ets de.. bu %20 e falan düşer ki 1 ocakta başlamıştı o zaman daha ucuzdu odalar azaldıkça şuanda bile fiyatlar arttı malesef :97:
aa bizde zuzuyla herkes gidecek topikte inler cinler zuzu ve ben top oynarız diye düşünüyorduk
olurmu kuzucumm ben de vardım hep beraber oynarız artık herkes balayındayken
mrb kıslar nasılsınız bakalımm ben bugün temizlik yaptım baya bir yoruldum ya sizler neler yaptınız bakimm
biz burayı düşünüyoruz kızlar şu an için çok uygun ama 2 kişi 1078 TL ama ne zmna kadar devame der bu indirim bilmiyorum, biz de maaşlardan sonra yaptırcaz rezervasyonu
Quenn elizabeth - Kemer Göynük
Queen Elizabeth Spa Hotel - Kemer | Queen Elizabeth Spa Hotel Fiyatlar | Rezervasyon
biz burayı düşünüyoruz kızlar şu an için çok uygun ama 2 kişi 1078 TL ama ne zmna kadar devame der bu indirim bilmiyorum, biz de maaşlardan sonra yaptırcaz rezervasyonu
Quenn elizabeth - Kemer Göynük
Queen Elizabeth Spa Hotel - Kemer | Queen Elizabeth Spa Hotel Fiyatlar | Rezervasyon
olurmu kuzucumm ben de vardım hep beraber oynarız artık herkes balayındayken
o otelin tam karşısında kalmıştım o otel denize sıfır değil ama onun dışında kalanlar olumlu yorum yapıyorlardı
canım bizde bu oteli çok istedik en baştan ama sonra forum sitelerini falan okudum bide otelpuan sitesine baktım çok kötüymüş, çok eski ve pismiş tabi bunlar yorumlar gidip görmedim ama biz o yüzden vazgeçtik.
bende bendeee burda olacağımmmm :)))))
4 kişi olacağızzz
hadi yaaa soğudum otelden valla :)
başka tavsiyeniz var mı peki, gidenler gitmeyi düşünenler :)
beraber balayı yapalım heheh
kolay gelsin canımmmmm
bende herşey aynııı derssss :))
ingilizceeye başladımmm bir de
bunun tam karşısında bi şato var orda mı kaldın yoksa :)
denize çok mu uzak peki yaaaa, fiyatı çok uygun geldi bana o yüzden düşündüm bunu
canım bizde herkes güral premier tekirova kemeri önerdi ama fiyatı şuanda baya yüksek eylül için ne olur bilmiyorum. bide baia için çok güzel balayı oteli diyorlar.. tabi otel güzelleştikçe fiyatıda artıyor o yüzden bütçeye göre bişiler bulmak gerek.. biz büyük ihtimalle güral premier e gidicez :44:
:79: yaşasın okey oynarız o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?