- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #48.961
bende yatak ortumu tekrardan degistirdim home art in bu modelini aldim bu sefer icime sinen birsey oldu
bu ilk aldigim tac fabio yatak ortusu bunu geri verdim
Eki Görüntüle 135331
buda home art tan aldigim yatak ortum kizlar
Eki Görüntüle 135330
ilki daha spor daha günlük ikincisi gelin yatak örtüsü gibi canım günlük yatak örtüsüde alırsın sen zaten hiç birşeyden normal sayıda almayı bilmiyorsun kuzucum
akşam akşam benimki yine sinirimi hoplattı.facebook hesabını ne zaman kapatacaksın diyor.ben kapatmak istemiyorum yaaaaaaaaa
akşam akşam benimki yine sinirimi hoplattı.facebook hesabını ne zaman kapatacaksın diyor.ben kapatmak istemiyorum yaaaaaaaaa
zuhal güle güle kullan çok güzelmişşş
spicy kaşık takımın çok sade beğendimmmmmmm
Buketcimm benim annem de çok nazlıdır o konularda biz de çok arastırdık ve hisar da karar kıldık ama evde kullandıgımız marka jumbo biz jumboya da baktık içimize sinen bir model bulamadık annemle birlikte alırım zaten büyük parçaları...ben begendim canımm ii günlerde kullan ama tencere takımını alırsan anneni götür o nisanlınla aldıgın için öle demiştir...
Zuhalcimm ben ilk aldıgın siyahlıyı çok begenmiştim bu biraz agır bir model geldi ii günlerde kullan canım
kiz simartma bu kadar insan bunda bile hesap sorabilir mi aaa aysun
ortak adla ortak hesap açın olmaz mı canım ben öyle istiyorum arkadaşlarım yapmış hoşuma gitti
herseyim cok sade zaten yatak ortumude gelin isi olsun dedim birdahada almam bebisim ya aman kalsin:90:
Buketcimm benim annem de çok nazlıdır o konularda biz de çok arastırdık ve hisar da karar kıldık ama evde kullandıgımız marka jumbo biz jumboya da baktık içimize sinen bir model bulamadık annemle birlikte alırım zaten büyük parçaları...ben begendim canımm ii günlerde kullan ama tencere takımını alırsan anneni götür o nisanlınla aldıgın için öle demiştir...
Zuhalcimm ben ilk aldıgın siyahlıyı çok begenmiştim bu biraz agır bir model geldi ii günlerde kullan canım
o hesabını kapattığında ben kapatmam demiştim.hala da o fikirdeyim.benim facede yaptığım hiç bişey yok.öle giriyorum bakıp çıkıyorum.evlenene kadar kapat diyor.forumların var nasılsa diyor
benim gibi yapsan ayarlarını değiştirsen arkadaşların dışında kimse bulamasa seni aramalarda çıkmasan olmazmıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?