2011 gelin adayları buyrun sohbete

akşam akşam benimki yine sinirimi hoplattı.facebook hesabını ne zaman kapatacaksın diyor.ben kapatmak istemiyorum yaaaaaaaaa

Canımm farklı bir modeli benim ki ben Hisarı çok seviyorum çelik tencere takımım da hisar ...dur eklim sana resmini...

buda güzelmiş canım görmemiştim onu iyi birseçim mi oldum acaba canım ya annemde ben en iyi olsun isterdim ama madem sen beğendin güle güle kullan dedi o öyle deyince yüreğim kılçıklandı canım ya tenceremi bende almadım onu da mı hisar alsam acaba?

Buketcimm benim annem de çok nazlıdır o konularda biz de çok arastırdık ve hisar da karar kıldık ama evde kullandıgımız marka jumbo biz jumboya da baktık içimize sinen bir model bulamadık annemle birlikte alırım zaten büyük parçaları...ben begendim canımm ii günlerde kullan ama tencere takımını alırsan anneni götür o nisanlınla aldıgın için öle demiştir...

Zuhalcimm ben ilk aldıgın siyahlıyı çok begenmiştim bu biraz agır bir model geldi ii günlerde kullan canım

nişanlım değil daha canım ama inş. Allah söyletmiştir Jumboda 8100 modeli çok güzeldi onu alacaktık ben birden alıp gelince tavır yaptı azıcık tencereyekarışmayayım o kendi alsın en iyisi:)

kiz simartma bu kadar insan bunda bile hesap sorabilir mi aaa aysun

ortak adla ortak hesap açın olmaz mı canım ben öyle istiyorum arkadaşlarım yapmış hoşuma gitti

o hesabını kapattığında ben kapatmam demiştim.hala da o fikirdeyim.benim facede yaptığım hiç bişey yok.öle giriyorum bakıp çıkıyorum.evlenene kadar kapat diyor.forumların var nasılsa diyor

meltemcim siyah olunca begenmedi kimse gelin yatak ortusu olmaz dediler renginden dolayi benimde icime sinmemisti bunu aldim iste

o hesabını kapattığında ben kapatmam demiştim.hala da o fikirdeyim.benim facede yaptığım hiç bişey yok.öle giriyorum bakıp çıkıyorum.evlenene kadar kapat diyor.forumların var nasılsa diyor

benim gibi yapsan ayarlarını değiştirsen arkadaşların dışında kimse bulamasa seni aramalarda çıkmasan olmazmıymış

bir derdim var bolumunde second bizim topikten ismini unuttum onunda nisanlisiyle baya sorunlari var umarim hersey yoluna girer ayrilmaya karar vermis nisanlisi saygi sinirini baya asmis hiyar dana gibi sozler kullanir olmus burayada gelmiyor artik umarim cozer:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…