- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #48.921
Bi daha gelirmisin arkadasımm bilmiorum ama benim de merak ettigim bi sey var?Hamile oldugunu ögrenincemi nikah yaptınız?çevrenizdeki insanlara nasıl açıklayacaksınız erken dogum mu diyeceksiniz ?
hayır zaten nikahlıydık
kaçtıı oda iştee edacımm tuhaff bi,şi oldugunun kendide farkında ondan güldü galibaa
kızlar güldüm çünkü mutluyum zamansız olsada bebeğim, istenen bi bebekti biz zaten resmen evliyiz sadece düğünü erteledik görev yerlerimizin farklılığından dolayı çünkü bir araya gelince yapmak istemiştik.
inşallah size bi gün bebeğinizin olacağını duyarsınızda sizde sevinirsiniz güzersiniz benim gibi
ben mutluyum
ede ve elcin 2nize de teşekkür ederim beni fazlasıyla aydınlattınız
:))) bende buna güleyim canım olayları tam olarak anlatmadığın için nasıl aydınlatabiliriz farkındaysan kaç kişi sordu tam olarak konuyu öğrenmek için anlatım eksikliği olunca malum o kadar soru sormakla kaldık
konu uzunca sorulup cevaplandığında netleşti alternatif olarak bebeğim annesiniin düğününü görmüş olacak. toplum da çok rastlanan bir durum olmadığını düşünüyorum kendi fikrim bu yüzden erken yap rahat edersin hem sen hem aileler dedikodulara yer vermezsiniz....
bence iki aylık bir karın yada üç aylık bir karın çokta çıkmıyor
güzel bir düğün değil ilerleyen zamanlarda eğelence düzenlersiniz eşini de istediğini yapmış olur
canım resmen ve dinen evliyiz sadece düğünü erteledik istediğimiz yerde yapmak için. neden dedikodu olsun herkes nerde nasıl ne şekilde olduğumuzu biliyor.
kızlar hepinize iyi akşamlarrrrrrrr
sağol cnm sen nasılsın?
mutfak modellerine bakınıyorum netten.
hmmm...maddi manevi külfetli olmuş biraz sizinki.gerçi bir kez gidiyosun balayına.burnumuzun dibi ama gidilemiyo bile ne kötü ya...sana bi otel sorayım Alanya'daymış.Granada Luxury duydun mu hiç?bi de bodrum marmaris bildiğin güzel otel.artık karar vermemiz lazım da:18:biz yunan adaları istiyoruz ama pasaport tu vizeydi nasıl uğraşacaz bilmiyoruz. bide otellerde olduğu gibi yurt dışı tatillerinde erken rezervasyon indirimi olmuyormuş, erken rezervasyon indirmini geçtik, ne tarihler belli ne fiyatlar2-3 ay kala belli oluyormuş. beklemedeyiz şimdilik.. :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?