- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #49.001
spicy çok tebrik ederim canım...
Allah tamamına erdirsin inşallah...
aldıklarınıda güle güle kullan... çaycımız ve braun setimiz birörnekmiş
Buketçiğim aldıklarını güle güle kullan canım. Hepside çok güzeller.
kızlaaaaar ben geldim bugün tanışmam vardı çok güzel geçti çok ama çok mutluyum
günaydın kızlar hepinizi kucaklyorum haftasonndan çıkmş olmama rağmen aaaaacaip yorgunum..
bukettt çk sevndm hayatım nasıl başlarsa öyle gder derler.. Allah bi ömür aynı gzellkte yaşamayı nasip etsn
meltemcim ya birşey soracağım gece uyuyamadım kaşıklarıma tekrar bakayım dedim yatağın üstünde durunca normal çelik gibi görünüyor elime alıp ışığa tuttuğumda siyah renkli çelik gibi görünüyorlar hepsine baktım hepsi öyle acaba kararmış mı benimkiler çeliğin cinsimi öyle sende çok derinde değilse bakabilir misin canım?
Buket tanıştın mı? Nasıl geçti anlatsana.
Tanıştım canım ablası öğretmen 5 yaşında oğlu var tatile gelmişer onlarda vardı yeğeninin olması iyi oldu konu olmuş oldu çok sıcak davrandılar sağolsunlar bir sürü pasta börek yapmışlar çatlayacaktım az daha hepside çok lezzetliydi herşey çok güzeldi canım ya çok ama çok mutluyum
Akşam eve gidince bakıp yazarımm canımm tamam mı şimdi iş yerindeyim benimki parlak canımm onu çok iyi biliorum bir de tam çelik olması için bir numara vardı dur onu hatırlayınca yazarım bir de öyle bak...
18/10 cnm ben öyle biliyorumAkşam eve gidince bakıp yazarımm canımm tamam mı şimdi iş yerindeyim benimki parlak canımm onu çok iyi biliorum bir de tam çelik olması için bir numara vardı dur onu hatırlayınca yazarım bir de öyle bak...
betüşşş kız yatak örtümü yine değiştirdim :)) albümde bak bebişim
Allah bozmasın inşallah hep öle gider buketçiğim.
senin mutlu olmana çok sevindim gerçekten
18/10 cnm ben öyle biliyorum
kuzum grdm bn taçıda çk beğenmştm o daha sade zarfti bu da çk hoş gelin yatak örtüsü tam.. içine sndyse süper yapmşsn
kızlar bzde dn taç a gttik tekrdağa bir sürü şey aldm çeyizimn ev tekstili bölümü btti diyeblrm
18/10 cnm ben öyle biliyorum
kuzum grdm bn taçıda çk beğenmştm o daha sade zarfti bu da çk hoş gelin yatak örtüsü tam.. içine sndyse süper yapmşsn
kızlar bzde dn taç a gttik tekrdağa bir sürü şey aldm çeyizimn ev tekstili bölümü btti diyeblrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?