2011 gelin adayları buyrun sohbete

20 yaşındayım,istanbuldan katılıyorum.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmm

kızlaaaarrrr ben geldim.1 kişilik daha yeriniz var mı acaba 1,5 da olsa fena olmaz aslında

Evet balayımız biraz külfetli olacak gibi görünüyor ama düğüne fazla para harcamayacağımız için balayı güzel olsun. düğünü otelde istiyordum ama çok pahalıydı, 2-3 saatlik eğlence için değmez diye düğün salonu tuttuk..
Granada Luxury hoteli biliyorum, alanyada değil tam olarak. Alanya Antalya arasında Avsallar diye bir bölgede.. Ama otel çok güzel bir otel. mimarisi, odaları manzarası havuzları ve animasyonu çok güzel. ben bu otele haftada 1 defa gidiyorum tam adamına sordun yani :)) bizim çalıştığımız bir otel

Tanışmadan sonra rahatladım sonra alışveriş yaptım iyice rahatladım Aldıklarımı ekleyeyim hemen

Hisar 115 parça saten çatal-bıçak setim

Braun vakumlu blender setim

Arzum narenciye sıkacağım

Arçelik çaycım

Son düzenleme:
Güle güle kullan kuzucuk çaycımız aynı

Ayrıca çok sevindim senin adına benimn çkb takımım da çok memnun kalırsın canım

Eminecimm dügünden sonra çalısmayacagım dinlenirim bol bol

Güle güle kullan kuzucuk çaycımız aynı

Ayrıca çok sevindim senin adına benimn çkb takımım da çok memnun kalırsın canım

Eminecimm dügünden sonra çalısmayacagım dinlenirim bol bol

Aslında jumbo alacaktım sadece bakmak için hisara girdim bir baktım almışım Seninki de hisarın aynı modelimi canım?

yavaş yavaş alınıyor işte herşey.bizim de büyük işler çıktı aradan.artık detaylar var.vestiyerimizi ve tv ünitesini yaptırıcaz.onu da nisan gibi sipariş ederiz herhaldee

bende yatak ortumu tekrardan degistirdim home art in bu modelini aldim bu sefer icime sinen birsey oldu
bu ilk aldigim tac fabio yatak ortusu bunu geri verdim

buda home art tan aldigim yatak ortum kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…