- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #49.041
kızlar valla bayaa büyük byer bz saat 3 gbi ordaydık vakt nasıl geçti anlamadm.. artık saat 6 yo geçiodu mağazada anons yapıldı kapanıyrz diye ve bz kapattık resmen mağazayı..
taçın sitesndeki nevresmler katalog fiyatına var brde artı olarak outlet ürünler var
bn outlet ürünlerden 4 tane pamuk saten nevresim takımı aldm 62 liradan yarı yarıya uygndu..
bambu bornoz takımımı aldm aile setleri orada 226 liraydı bz değişik bişey yaptık aile setinn içindeki ürünleri ayrı ayrı aldk hamam seti ve bay bayan bornoz takımlarını aynı desenden bze 150 liraya geldi çnkü dün tekli bambu bornozlarda indirimnde indirimi vardı 85 lira iken 40 liraya düşmştü ve aynısından hamam setinide bulunca aile seti olştrmş olduk.. yani yaklaşık 260 liralık bambu bornozu 150 liraya mal ettik
bambu el yüz havluları normalde 10 küsür orada 4.50 liraydı havluda renk sçeneği az olduğu için 3 tane aldm
bunun dışında 4 lü hamam setleri vardı 2 vücut 2 baş havlusu şeklnde onlarda 25 liraydı ve çk kalitelydi yengemle gtmştk o da kendne aldı bn pembe o da çk açık br gri aldı 2 tanesini brbrmzle değştrdk bnları msafr hamam seti olrk düşündüğüm için pembe bayanlara griyide erkek msafrlerime kullanablrm
tanesi 50 liraya 2 tane ç.k battaniye aldm battanyelermn bri 2 havlu hediyeliydi
bunun dışında nevresmleri olduğu gbi uyku setinide pamuk saten aldım normalde 295 lira iken orada 255 liraya aldım.. ranforce uyku setleride yne normal bayiide 200 küsürken orada 139 liraydı
1 tane tek kişilk pamuk saten nevresim takımı aldım oda 45 liraydı
microfiber yorganlar tanesi 40 liraya vardı brde iki tnesi 75 liraya vardı bn iki tane ç.k yorgan aldm
kendi kardeşime ve nişanlımn kardeşine 2 tane çocuk bornozu aldm
yani toplamda hepsine 1000 lira verdm eve gelip piyasa fiyatları ile karşılaştrp hesapladığımda 600 milyona yakın kar etmişim büyük byer ama istedklernizi araştrıp almalısınz bn çk memnn kaldm
çk uzun oldu farkndayım ama eğer gtmek istersenz hepsini bilin diye yazdm kızlar.. aslıcım resmlerni ekleyebldiklerimi eklycem nevrssmler bazılarınette yok orada netteknden farklı modeller vardı hayatım ama pek belli olmsada kendm çektim gn içinde eklycem
iclal 85 günaydın canım hoşgeldin
Süpermişşşş canım. Aldığın herşeyi güle güle kullan tatlım.
valla bilemiorum cnm kayınzeynepcim seni kayınvalide biraz değişikti sanırım bence nişanlın öğrensin bu durumu annesiyle konuşup daha iyimi olur
canım benim arkdaşlarımdan bildiğim kadarıyla gelinlik alınan yerden bindallıyı genelde çok ucuza ya da ücretsiz kiralıyolar ve erkek tarafı alıyor yani
betülcüm güle güle kullan. snede bizimkiler gibi toplayıp gelmişsin
ama hepsi çok güzeldir eminim. biz yıllardır kullanıyoruz.
ah birde içim rahat edebilsecanım iş bindallıya kadar geldiği dönemde siz evli sayılırsınız çok az kalmış olacak o zamanda sen aldın ben aldım olmaz zaten boşver alırım dediyse alsın madem
ah birde içim rahat edebilse
bugüne kdr herşeyimizi ortak aldık sen ben yapmadık
ama kendimi bunun için ilerde ezik hissetmek istemem
nişanlım belki hiç bişiy söylemez ama kayınvaldem der
bunn için kendim almayı düşünüyrm
kızlar valla bayaa büyük byer bz saat 3 gbi ordaydık vakt nasıl geçti anlamadm.. artık saat 6 yo geçiodu mağazada anons yapıldı kapanıyrz diye ve bz kapattık resmen mağazayı..
taçın sitesndeki nevresmler katalog fiyatına var brde artı olarak outlet ürünler var
bn outlet ürünlerden 4 tane pamuk saten nevresim takımı aldm 62 liradan yarı yarıya uygndu..
bambu bornoz takımımı aldm aile setleri orada 226 liraydı bz değişik bişey yaptık aile setinn içindeki ürünleri ayrı ayrı aldk hamam seti ve bay bayan bornoz takımlarını aynı desenden bze 150 liraya geldi çnkü dün tekli bambu bornozlarda indirimnde indirimi vardı 85 lira iken 40 liraya düşmştü ve aynısından hamam setinide bulunca aile seti olştrmş olduk.. yani yaklaşık 260 liralık bambu bornozu 150 liraya mal ettik
bambu el yüz havluları normalde 10 küsür orada 4.50 liraydı havluda renk sçeneği az olduğu için 3 tane aldm
bunun dışında 4 lü hamam setleri vardı 2 vücut 2 baş havlusu şeklnde onlarda 25 liraydı ve çk kalitelydi yengemle gtmştk o da kendne aldı bn pembe o da çk açık br gri aldı 2 tanesini brbrmzle değştrdk bnları msafr hamam seti olrk düşündüğüm için pembe bayanlara griyide erkek msafrlerime kullanablrm
tanesi 50 liraya 2 tane ç.k battaniye aldm battanyelermn bri 2 havlu hediyeliydi
bunun dışında nevresmleri olduğu gbi uyku setinide pamuk saten aldım normalde 295 lira iken orada 255 liraya aldım.. ranforce uyku setleride yne normal bayiide 200 küsürken orada 139 liraydı
1 tane tek kişilk pamuk saten nevresim takımı aldım oda 45 liraydı
microfiber yorganlar tanesi 40 liraya vardı brde iki tnesi 75 liraya vardı bn iki tane ç.k yorgan aldm
kendi kardeşime ve nişanlımn kardeşine 2 tane çocuk bornozu aldm
yani toplamda hepsine 1000 lira verdm eve gelip piyasa fiyatları ile karşılaştrp hesapladığımda 600 milyona yakın kar etmişim büyük byer ama istedklernizi araştrıp almalısınz bn çk memnn kaldm
çk uzun oldu farkndayım ama eğer gtmek istersenz hepsini bilin diye yazdm kızlar.. aslıcım resmlerni ekleyebldiklerimi eklycem nevrssmler bazılarınette yok orada netteknden farklı modeller vardı hayatım ama pek belli olmsada kendm çektim gn içinde eklycem
betül cnm güle güle kullan hepsini.
senin kayınvaliden kusura bakmasın ama benim bildiğim düğün yemek organizasyon işini erkek tarafı halleder o kısmı size yıkıp bindallı için laf yapacaksa yapsın o zaman
sağol hayatım teşekkr ederim
ayh kızlar nefret ediyorum böyle şeyler olunca. bazı kayınvalideler yapıyolar. o bizim geleneğimizde yok biz almayız. şunu yapmayız. kardeşim bu senin gelinin bun ayeptığın herşey senin şerefindir. anlamıyolar. sanki yabancıya yapılıyor..
cnm kayınvaldem hiçbişiy yapmak istemior
eltimede öyle yaptı
herşeyi kız tarafına yıktı.bunda da alıştı yine aynısı olsun istio.
olan arada nişanlıma oluo
herşeyi tek başına karşılamaya çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?