- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #49.061
cnm kayınvaldem hiçbişiy yapmak istemior
eltimede öyle yaptı
herşeyi kız tarafına yıktı.bunda da alıştı yine aynısı olsun istio.
olan arada nişanlıma oluo
herşeyi tek başına karşılamaya çalışıyor
betül cnm güle güle kullan hepsini.
çok uyguna almışsın canım güle güle kullan hepsini iyi günlerde inşallah. Fotolarını merakla bekliyoruz
canım artık erkek aileleri kolayı bulmuş. kenara çekiliyorlar. karışmaya gelince hemen karışırlar ama yardıma gelince ses seda yok. sen az çok anlamışsın kayınvalidenin huyu bu önceki gelinede aynısını yapmış. hiç takma kafana nişanlında halletmeye çalış herşeyi. birde nişanlını bunaltma sizin aranız bozulur allah korusun.
ayyyy sinir oluyorum şu duruma her kafadan bi ses çıkıyo arada biz kalıyoruz, düğün yapıyosn yani erkek çocuk evlendiriyosn olacak o kadar yapıcaksn ama yok herşeye bi kusur buluyolar bizde öyle bişey yok diye, kendi ailenle karşı tarafın arasında kalmak çok kötü yaaa
betül resimleri yokmu cnm
kızlarrr günaydın ben geldimmmm nasılsınız
netten bakyorum kuşum braz işim var brde daha önce aldğım ıvır zıvırlar var onlarıda eklerken ekliim dedim ama neyse onları daha snra eklerm
canım hoşgeldin..naptınız niaşn nasıl geçti anlat hemen
hoşbulduk kuzum herşey çok güzeldi çok güzel geçti canım benim sorun falan olmadı duların içinde çok teşekkür ederim dünde biz gittik bohçaları götürmeye çok yoruldum ama deydi çok güzel yüzükler takıldı pastalar kesildi yenildi bohçalar açıldı sonrada gittiler öyle oldu yaniii
kızlar nişanlım kaldı arada en çok ona üzülüyrm
çok fazla konuşmadım canı sıkılmasın die bu konuyu ama benim içim rahat etmedi
birde ne bilim işine geldimi biz erkek taafıyız biz karar veririz der
işine gelmedimi bu kız tarafının işi onlar yapsın
hoşbulduk kuzum herşey çok güzeldi çok güzel geçti canım benim sorun falan olmadı duların içinde çok teşekkür ederim dünde biz gittik bohçaları götürmeye çok yoruldum ama deydi çok güzel yüzükler takıldı pastalar kesildi yenildi bohçalar açıldı sonrada gittiler öyle oldu yaniii
maşallah maşallah nurglcm allah tamamına erdrsn inşallah çk sevndm
bende yatak ortumu tekrardan degistirdim home art in bu modelini aldim bu sefer icime sinen birsey oldu
bu ilk aldigim tac fabio yatak ortusu bunu geri verdim
Eki Görüntüle 135331
buda home art tan aldigim yatak ortum kizlar
Eki Görüntüle 135330
denizcim yatak örtünü çok beğendim bende bu tarz alıcağım home artın kuğu modeli galiba... ne kadar aldın cnm bunu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?