• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

cnm kayınvaldem hiçbişiy yapmak istemior
eltimede öyle yaptı
herşeyi kız tarafına yıktı.bunda da alıştı yine aynısı olsun istio.
olan arada nişanlıma oluo
herşeyi tek başına karşılamaya çalışıyor

canım artık erkek aileleri kolayı bulmuş. kenara çekiliyorlar. karışmaya gelince hemen karışırlar ama yardıma gelince ses seda yok. sen az çok anlamışsın kayınvalidenin huyu bu önceki gelinede aynısını yapmış. hiç takma kafana nişanlında halletmeye çalış herşeyi. birde nişanlını bunaltma sizin aranız bozulur allah korusun.

canım artık erkek aileleri kolayı bulmuş. kenara çekiliyorlar. karışmaya gelince hemen karışırlar ama yardıma gelince ses seda yok. sen az çok anlamışsın kayınvalidenin huyu bu önceki gelinede aynısını yapmış. hiç takma kafana nişanlında halletmeye çalış herşeyi. birde nişanlını bunaltma sizin aranız bozulur allah korusun.

ayyyy sinir oluyorum şu duruma her kafadan bi ses çıkıyo arada biz kalıyoruz, düğün yapıyosn yani erkek çocuk evlendiriyosn olacak o kadar yapıcaksn ama yok herşeye bi kusur buluyolar bizde öyle bişey yok diye, kendi ailenle karşı tarafın arasında kalmak çok kötü yaaa

kızlar nişanlım kaldı arada en çok ona üzülüyrm
çok fazla konuşmadım canı sıkılmasın die bu konuyu ama benim içim rahat etmedi
birde ne bilim işine geldimi biz erkek taafıyız biz karar veririz der
işine gelmedimi bu kız tarafının işi onlar yapsın

canım hoşgeldin..naptınız niaşn nasıl geçti anlat hemen :1:

hoşbulduk kuzum herşey çok güzeldi çok güzel geçti canım benim sorun falan olmadı duların içinde çok teşekkür ederim dünde biz gittik bohçaları götürmeye çok yoruldum ama deydi çok güzel yüzükler takıldı pastalar kesildi yenildi bohçalar açıldı sonrada gittiler öyle oldu yaniii

hoşbulduk kuzum herşey çok güzeldi çok güzel geçti canım benim sorun falan olmadı duların içinde çok teşekkür ederim dünde biz gittik bohçaları götürmeye çok yoruldum ama deydi çok güzel yüzükler takıldı pastalar kesildi yenildi bohçalar açıldı sonrada gittiler öyle oldu yaniii

çok sevindim canım ay çok güzel ve çok heyecanlı canım ya darısı başıma:1:

kızlar nişanlım kaldı arada en çok ona üzülüyrm
çok fazla konuşmadım canı sıkılmasın die bu konuyu ama benim içim rahat etmedi
birde ne bilim işine geldimi biz erkek taafıyız biz karar veririz der
işine gelmedimi bu kız tarafının işi onlar yapsın

yaaa hepsi kolayını bulmuş, kaynanam çok iyi diyenlere imreniyorum valla, benimki de evde kontrol onda kimse sesini çıkarmıyo ona, bana nişan yapmıyodu takılar bölünmesin nişanla düğün arası çok az gerek yok fln diye, biz kendimiz yapıyoruz ız tarafının bileceği iş siz karışmayın dedi annem öyle nişan yaptık, kendi akrabalarının hepsine nişan yok söz demiş kendi aramzda yapıyoruz demişki takı takmasınlar diye.
düğün yapmak istemedi masraf olmasın diye nikah yapın dedi, öyle bi birbirimize girdik,
beyaz eşyalarımızı gri renkte istedim onları aldırmadı kullanışsız diye
mobilyaları yaptırıcaz diye konuştk, şidmi neymiş tv ünitesi kullanışsızmış adam öyle demiş, adam gibi bi tv sehpasıyla gümüşülk iki kapılı vitrin fln alıcakmışım
bugüne kadr sustk en sonunda nişanlım dedi, e anne olmuşken senin evi istediğin gibi döşe sen git otur orda biz burda oturalım eşya seçimini bari bize bırakın dedi
iyani şimdiden llallah ettm yani kaynanadan

maşallah maşallah nurglcm allah tamamına erdrsn inşallah çk sevndm

hayırlısı olsun cnm

Betül'cüm çok ekonomik ve güzel bir alışveriş olmuş tebrikler anacım...
Zeynep, sanırım sorun yaşadınız düğün dönemi oluyor işte, ne kadar çırpınsakta gençlere bırakılmıyor malesef...

Back
X