2011 gelin adayları buyrun sohbete

tencerelerinde güsel güsel yemekler yap arada bizi cağırmayıda unutma canım:) duqiicim daha zaman var nede olsa zamanla tamamlarsın canım benim

Evet inşallah gülcüm daha zaman var.. Hele bu gece 12 ay çıkarsa baaayaaa zaman olur mafoldumben

yer sıkıntısı bizdede var canım...hemen herşeyim belli ama acele etmiyorum almak için.

Boşver daha güzel canım acele etmeyin tabiki sonra hep yeni yeni şeyler çıkıyor üzülüyoruz keşke bunu alsaydım diye yerimseniben

yer sıkıntısı bizdede var canım...hemen herşeyim belli ama acele etmiyorum almak için.

Bende dün nişanlımla konuştum eşya mevzusunu, nakit paraya çok ihtiyacımız olacak dedim. Ne kadar tutumlu olmaya çalışsakta gönlümün istediklerini almak isterim falan dedim.
Gelinliği bir kere giyeceğim için beğendiğim olsun isterim dedim.
Sen bunlar için canını sıkma, ben beğendiğini alırım dedi...
Zaten düğün için kenara nakit para atıyorum, peşin lazım olunca onu kullanıcam dedi, o nedenle eşya almıyormuş, eşyaları taksitle alıp düğünden sonra ödicez artık...

canım benim n.takımlarım pembe agırlıklı oldugu için renkli aldım..3 renk battanym kahve pembe f.yeşili.

hımm tez zamanda kavuşursunuz canım inşallahhh:) annenden gizli istediğin renkli battaniyeyide al sorarsa anne nerden geldı bu bilmiyorum dersi hehekaydirigubbakcemile2

iyi canım madem atıyomuş kenara ii o zamn keyfini çıkar sendeopuyorumnanaktan

Kızlar size hiiiçç doyum olmaz benim artık işlere yoğunlaşmam lazım.. Hepinizi ayrı ayrı öpüyorumm opuyorumnanaktan Allaha emanet olun.. Bir ara olmazsa yine uğramaya çalışırım.. Gecede ilk size yazıcam belli oluncaa kaydirigubbakcemile5

Tamam canım kolay gelsin sana. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin =)

hımm tez zamanda kavuşursunuz canım inşallahhh:) annenden gizli istediğin renkli battaniyeyide al sorarsa anne nerden geldı bu bilmiyorum dersi hehekaydirigubbakcemile2

aslında iyi fikir :))
rengarenklerdi çok güzledi ama annem illa taç'ın olsun diye kahverengi aldı...
oda iyisi olsun diyor ama ben kaliteden çok modele baktım :))

iyi canım madem atıyomuş kenara ii o zamn keyfini çıkar sendeopuyorumnanaktan

bundan sonra eşya mevzusunu açmayı düşünmüyorum zaten.
Zamanı gelince bir sorun olursa bu konuşmaları hatırlatıcam ona aklinialirimsmile
Ama inşallah sorunsuz atlatırız...

hım ne güzell..mutfaga alışsınlar tabi..yardım etsinler dimi.

Valla bizimki 9 yıldır ailesinden ayrı ama yemek yapmayı hiç sevmiyormuş...
Pilavı ben yapamıyorum diyince ben yaparım dedi, umarım yapar...

Biz bi tek yatak odası alıcaz. Bide bütün evin perde halılarını değiştiricez.
Eşyalarda Kayınvalidemin evi olduğu için onları kullanıcaz.
İlerde eskirse değiştiririz. T
am benim zevkime göre değil eşyalar ama yeni diye değiştirmeyelim demiştim.

benimkide 6 yıldır ayrı evde bi makarna yapayımda yiyeyim demez aslında onada hak veriyorum tek olunca insanın canı istemiyor..ama pilavı yapabilirmi bilmem..benim en çok ütü ve temizlikte işimi görce kgaliba:jeyyar:

Olsun canım eskiyince zevkine göre döşersin.
Evi baştan aşağı düzmek çok zor yaa, eksik hiç bitmiyor.

Temizlik konusunda güveniyorum ona, lavaboya falan çok özen gösteriyor, hep o temizliyormuş, çünkü diğerlerini beğenmiyormuş, evlenince benim yaptığımı beğenmezse kendi temizler artık...
Bize gelince pantolonunu kendi ütüler, ben pantolon ütüleyemiyorum dedim :))
Evlenince bunların acısını çıkarak benden
kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…