2011 gelin adayları buyrun sohbete

dugicim Allah kavuştursun..
beraber şafak sayarız artık..
sen şanslısım ki kısa dönem
bizim ki 15 ay,8 ayı bitirdik geriye kaldı 7 ay
sizinki bittiğinde bile biz hale askerdeyz pöffbilmiyorumkismile

kızlar benim 3 tane tek nevresim takımım var
yavaş yavaş alırım diyorum
çok fazla almayı düşünmüyorum ben 2 tane daha alsam yeter herhalde
yetmese bile evlendikten sonra alırım..

kızlar nişanlım askerliğini keşanda yapmış.
biz t.dağda oturuyrz ama keşana giden her otobüs bizim evin önünden geçiyor
nişanlım hep geçermiş evin önünden hatta ilgisinide çekermiş
işte askerliği bitince 2 ay sonra tanıştık biz. o zaman söylemiştim burda oturuyrm die çok şaşırmıştı
hatta normalde konyalılar. küçükkende izmitte demir yolunun orda oturuyorduk onlar konyaya trenle giderken yine bizim evin önünden geçerlermiş
kadere bakın

bizimde 7.yılımız
daha nice yıllara inşallah
hepimiz çok güzel günler geçiririz inşallah sevdiğimizle..

vaayy be tesadüflere bak
sonunda buluşmuşsunuz ama

bizde liseden arkadaştık
ben lise 1 e başlayınca oda 1 deydi ama kalmıştı sınıfta o yüzden tekrar yapıcaktı
okulun haylazlarının arasındaydı yani bizde tabi çömez
ben bunları görünce müdür yardımcısının odasında gittim ağladım zırladım ben o sınıfta o çocuklarla okumam diye sınıfımı değiştirttim
2 de gene aynı şey oldu gene gittim müdür yardımcısının odasına ama adam artık büyüdünüz herkesle tanışın bu sene sınıf değiştirmek yok dedi iyiki de değiştirmemiş
yoksa gene bir sene ertelenmiş olucaktı tanışmamız :roflol:

dugicim Allah kavuştursun..
beraber şafak sayarız artık..
sen şanslısım ki kısa dönem
bizim ki 15 ay,8 ayı bitirdik geriye kaldı 7 ay
sizinki bittiğinde bile biz hale askerdeyz pöffbilmiyorumkismile

Öyle deme be canım hayırlısıyla kavuşucaz inşallah.. Sayarız beraber şafağı saya sayada düşürürüz inşallah..

aynen kıslar ben de okul askerlik iş
hepsini bekledim sizden daha eskiyiz biz 8 yıldır beraberiz birlikte büyüdük resmen

Sizinde baya olmuş canım yaa aynen beraber büyüdük gibi bişey boshayallersmile

bende hep soyadında TÜRK olan biriyle evlenmek istiyordum hatta bunu takıntı haline getirmiştim benim ismim 3 harf soyadım 5 harf hep cok kısa gelmişti. işe başlayınca nişanlımın adını duyduğumda vay be ne karizmatik adı var demiştim, hatta daha yüzünü görmeden keşke bekar olsa ben onunla evlensem diye düşünmüştüm boshayallersmile

anne karnındayken kaderin yazılırmış
ve evleneğin kişi değişmezmiş..
kader işte kızlar olunca oluyor
bende önceden abi derdim nişanlıma:)))

dugicim inşallah sayarız ya,ama seninki bitince beni unutmak yok
tamam mı:kedi:

ay evet sonunda buluştuk kaydirigubbakcemile3
siz eskisiniz baya biz daha 3 yıldır tanışıyrz.
sizin ne güzel liseden beri birliktesiniz
Allah hiç ayırmasın inş.

nişanlımlarla eskilere dalarız bazen küçücük kızdın der seni tanıdığımda sankii kendi küçük değildi:))) ellerimde büyüdün der asıl ben onu büyüttüm ya hasta oldu onunla hastalandım beraber sıkıntılar çektik,paralar kazanıp birlikte harcadık,harçlıklarımızı bölüştük hepsinini ikimiz yaptık ama benim emeğim hep daha fazlaydı...

evet kızlar kader işte
nişanlım anlatmıştı gazetede okumuş
bi çift ilkokulda yan sınıflarda okumuş hbrleri yok ama
adam okul bahçesinde çekilmiş fotosunu göstermiş karısı onun arkasında oyun oynayan çocukların içindeymiş. düşünün yani daha ne tesadüfler var.

bizdeki tesadüfte benim adımın anlamı yıldız demek onun da soyadı yıldız :))) vede kardeşlerimiz. 6 kardeş bende 6 onda ve hepimizin isimleri çok uyumlu ve kafiyeli :))) çok şaşırmıştık.

bizdeki tesadüfte benim adımın anlamı yıldız demek onun da soyadı yıldız :))) vede kardeşlerimiz. 6 kardeş bende 6 onda ve hepimizin isimleri çok uyumlu ve kafiyeli :))) çok şaşırmıştık.

hadi ya. ne güzel. hepsi uyumlu
aa kızlar bakın ne dicem isimlerin çağrışımları varmış
mesela bazı isimlerde bazı harfler yan yana geldiğinde kişi negatif enerji alıyormuş ve işleri rast gitmezmiş
tvde izlemiştim kadının adı başka bişiymiş hep olumsuz gidermiş çağrışımdan dolayı kadın adını nida yapmış i d yan yana geldiğinde olumlu oluyormuş kadının işleri düzelmiş
o zaman diodu çocuklarınıza iyi yerlere gelmiş kişilerin isimlrini koyun
olumlu etkilensin die.ben kendi adımı bilmiyrm ama nişanlımın ve anneminkini denedim doğru çıktı.ne derece doğrudur bu bilemem

Tamam canım unutmak yok saymaya devam ederim senin içinde tabiki olumunekankayizsmile

kader ağlarını örüyor işte, benim de nişanlımın alt katindaki kiracısı benim çocukluk arkadaşımın ablası çıktı:) ki biz tam kel alakayız, ben almanyada doğdum büyüdüm o karamanlı ama istanbulda büyümüş amerika'ya gitmiş babası vefat edince tekrar yine istanbul'a gelmiş.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…