- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #5.821
kader ağlarını örüyor işte, benim de nişanlımın alt katindaki kiracısı benim çocukluk arkadaşımın ablası çıktı:) ki biz tam kel alakayız, ben almanyada doğdum büyüdüm o karamanlı ama istanbulda büyümüş amerika'ya gitmiş babası vefat edince tekrar yine istanbul'a gelmiş.....
akrabayız derken
çok mu yakın yanii
kızlar nikah şekeri gelen herkese ayrı ayrımı verilir
yoksa her aileye bir tanemi verilir
hayır yakın değiliz canım annemin dayısının torunun torunukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
önceden bize kalmaya falan gelirlermiş:kedi:
yakın akaraba değiliz ama sık görürdük birbirimizi
geçenlerde nişanlım anlattı aklına yeni gelmiş:))öss tercihleri sırasında hep aklından konya geçiyormuş oraya gitsem orda okusam dermiş :)) okuyamadı konyada ama beni bir şekilde buldu :))) valla ya şimdi düşünsek dünya tesadüfler çıkaracağız:))
tmm cnm bazen diolar fazla fazla alıyorlar die
20 30tane fazlası olsa yeter herhalde kızlar kaçım ben görüşürüz sonra
o ne yaa
öyle akrabalık mı olur
kaçıncı kuşak hesap edemedim vallah kaydirigubbakcemile3
benimde sevgilimin annesiyle babası uzaktan akrabaymış annesinin soyadı değişmemiş hatta aynıymış soyadları
bende sevgilime diyorum ki iyi kardeşinle sana bişey olmamış yani soyad aynı olduğuna göre gene de yakın olur
o da diyoki ne biliyon bişey olmadığını :roflol:
Tabi tabi canım yeter bencede.. Görüşürüz tatlım.. Bende kaçsam ii olacak sabah beri bir geçmişi okudum şimdide size cvp yazmaktan raporlarım beni bekliyor boyunlarını bükerekten :sm_cool: bu ikonun bağırışına hastayım yaaaa :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: Herkesi öpüyorum ii günler.. Buarada evlenince bende varım görüşme olayına sizlerle karşılıklı konuşmakta eminim ayrı bir güzellik katar arkadaşlığımıza.. :içelim:
kaydirigubbakcemile3
benim annemle babam amca çocuklarıkaydirigubbakcemile2
hepimiz sağlamız:icecream:
oo o da hepten yakınmış yaw
ya ama siz böyle görüşme lafı ediyosunuz üzülüyorum ben gelemicem diye mafoldumben
uyumak istiyoruuum...
Kızlar çok fena oldum ben, başım ağırıyo(
Bizimde tesadüfler birbirini kovaladı, en büyüğü aynı memleketli olmamız, hiç alaka yokken.
Sonra annem yengesini tanıyormuş meğer :))
Burçlarımızın, isimlerimizin baş harfi aynı :))
elcintih+, latinsugar, guulllmu, cimcime eses, DENİZKOYDUMADIMI+, daisyrose, shewall hepinizi öpüyorum kaçıyorum kızlarr.. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?