2011 gelin adayları buyrun sohbete

hadi ya demekki
hep olabiliyrm böyle tesadüfler.

akrabayız derken
çok mu yakın yanii

hayır yakın değiliz canım annemin dayısının torunun torunukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
önceden bize kalmaya falan gelirlermiş:kedi:
yakın akaraba değiliz ama sık görürdük birbirimizi

geçenlerde nişanlım anlattı aklına yeni gelmiş:))öss tercihleri sırasında hep aklından konya geçiyormuş oraya gitsem orda okusam dermiş :)) okuyamadı konyada ama beni bir şekilde buldu :))) valla ya şimdi düşünsek dünya tesadüfler çıkaracağız:))

o ne yaa
öyle akrabalık mı olur
kaçıncı kuşak hesap edemedim vallah kaydirigubbakcemile3
benimde sevgilimin annesiyle babası uzaktan akrabaymış annesinin soyadı değişmemiş hatta aynıymış soyadları
bende sevgilime diyorum ki iyi kardeşinle sana bişey olmamış yani soyad aynı olduğuna göre gene de yakın olur
o da diyoki ne biliyon bişey olmadığını :roflol:

evet bence de
mesela bizimkilerde gönen e ilk geldiklerinde bizim mahallede oturmuşlar hem de 6 yıl falan
bizim evin karşısındaki okula başlamış bir hafta gitmiş sonra taşınmışlar ama tabi ben daha 6 yaşındaydım o zaman bi sene sonra başlıcaktım okula ama olsun
belki o zamandan tanırdık birbirimizi hala bizim okula devam ediyo olsaydı

tmm cnm bazen diolar fazla fazla alıyorlar die
20 30tane fazlası olsa yeter herhalde kızlar kaçım ben görüşürüz sonra

Tabi tabi canım yeter bencede.. Görüşürüz tatlım.. Bende kaçsam ii olacak sabah beri bir geçmişi okudum şimdide size cvp yazmaktan raporlarım beni bekliyor boyunlarını bükerekten :sm_cool: bu ikonun bağırışına hastayım yaaaa :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: Herkesi öpüyorum ii günler.. Buarada evlenince bende varım görüşme olayına sizlerle karşılıklı konuşmakta eminim ayrı bir güzellik katar arkadaşlığımıza.. :içelim:

uyumak istiyoruuum...
Kızlar çok fena oldum ben, başım ağırıyo (
Bizimde tesadüfler birbirini kovaladı, en büyüğü aynı memleketli olmamız, hiç alaka yokken.
Sonra annem yengesini tanıyormuş meğer :))
Burçlarımızın, isimlerimizin baş harfi aynı :))

kaydirigubbakcemile3
benim annemle babam amca çocuklarıkaydirigubbakcemile2
hepimiz sağlamız:icecream:

ya ama siz böyle görüşme lafı ediyosunuz üzülüyorum ben gelemicem diye mafoldumben

canlarım geçmişi okuyacak varktım olmadı başım çatlıyo yha

duqiiicim askerın nereye gıttıği belli olmuştur heralde ugurlama falan nasıl geçti?yanlış hayıtlrmaıyorum umarım):

sonbaharcım kpss sonuclarına baktın mı?

ismini sayamadığım güzelllerr siz nasılsınızzz?

elcintih+, latinsugar, guulllmu, cimcime eses, DENİZKOYDUMADIMI+, daisyrose, shewall hepinizi öpüyorum kaçıyorum kızlarr.. opuyorumnanaktan

canım niyetliysen çok fena, herkes feci durumda baş ağrısı mide bulantısı
işkence gibi bişey bu sene oruç, evde olsak hadi neyse ama çalışan insan için gerçekten işkence. Annem çok kızdı, tüm günah benim boynuma tutmayacaksın oruç dedi
yarın duruma göre bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…