2011 gelin adayları buyrun sohbete

Evet gülüm Ordu İl Jandarma Komutanlığı çıktı canım.. Bu gece göndericem işte BU GECE SON BAKALIM akannehir Hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah Rabbim beni onsuz bırakmasın Bizi ayırmasın inşallah.. İnşallah hiç biribizi kızlar toplu amin diyelim bu güzel günde :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Tekrar öpüyorum görüşürz diyenlerede selam olsun.. Şafağım yarın itibariyle 155 gün kızlar haydi bakalım benle beraber şafak sayanlarında Allah yardımcısı olsun.. Allaha emanet olun.. turkbayragi

AMİN canım AMİN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ayy inş. görüşsek ne güzel olur aslında
ist.da yakın olursam birde ist.u kolay öğrenebilirsem bende görüşmek isterim.

cnm uğraşıyrm ama hala düzelmedi site

bende gelin arabasında oyuncak bebek istiyorum önünde gelinlikli
ama daha espirili olsun bakan bu tamda nesliye göre desin
ne olabilir sizce kızlar

sende tam benim kafamdansin canim.. heheheee ben sana aldigim oyuncaklari gostereyimmm tatlim.. bende bunlari arabanin onune koymayi istiyorumm amaaa annem benimde calinir dedigi icin arabanin arka camina koyucazz.. Bunlari ben cocuklarin egitimi icin bagis toplayan bir vakiftan aldim.. satis yapiyorlardi oyuncaklarin paralari tamamen cocuklarin egitimine gidiyordu.. 10 tl ye aldim tanesini.. Ben bunlarin birisine gelinlik dikicem ve sacina duvak koyucamm :) digerinide damatlik dikicem.. Komiklik olsunnn biz sevgilimle sirinn eseklerizzz.. :roflol::roflol: deliyiz biz yaaa. Kizlar bu fikir Kavak yellerinden ciktii :) hani efe ile asli evlenmeye giderken arabalarinin onunde damatlik ve gelinlikle 2 tane esek duruyordu boyle hatirlarsanizzz.. ben eseklerimi aldim sirada gelinlik ve damatlik dikmesi kaldi.. diktigimde yine eklerim fotosunu!!

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
günaydın kızlar:)) gülşahcım eşeklerine bayıldım boyunlarını ne tatlı bükmüşler öyle:)) bende böyle çılgınca fikirleri severim, kurbağa mı bulsam bende ne yapsam:)))

hayatim bizde biraz delilik var galiba ondan boyle seyleri seviyoruzz :roflol: bul vallah super olur.. kim karisir ki bizim gecemizz o!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…