- 22 Ocak 2008
- 8.890
- 8.899
- 723
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #5.841
o niyeymiş gülüm biz geliriz sana kaydirigubbakcemile5
canlarım geçmişi okuyacak varktım olmadı başım çatlıyo yha
duqiiicim askerın nereye gıttıği belli olmuştur heralde ugurlama falan nasıl geçti?yanlış hayıtlrmaıyorum umarım):
sonbaharcım kpss sonuclarına baktın mı?
ismini sayamadığım güzelllerr siz nasılsınızzz?
elcintih+, latinsugar, guulllmu, cimcime eses, DENİZKOYDUMADIMI+, daisyrose, shewall hepinizi öpüyorum kaçıyorum kızlarr.. opuyorumnanaktan
Evet gülüm Ordu İl Jandarma Komutanlığı çıktı canım.. Bu gece göndericem işte BU GECE SON BAKALIM akannehir Hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah Rabbim beni onsuz bırakmasın Bizi ayırmasın inşallah.. İnşallah hiç biribizi kızlar toplu amin diyelim bu güzel günde :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ayy inş. görüşsek ne güzel olur aslındaTabi tabi canım yeter bencede.. Görüşürüz tatlım.. Bende kaçsam ii olacak sabah beri bir geçmişi okudum şimdide size cvp yazmaktan raporlarım beni bekliyor boyunlarını bükerekten :sm_cool: bu ikonun bağırışına hastayım yaaaa :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: Herkesi öpüyorum ii günler.. Buarada evlenince bende varım görüşme olayına sizlerle karşılıklı konuşmakta eminim ayrı bir güzellik katar arkadaşlığımıza.. :içelim:
canlarım geçmişi okuyacak varktım olmadı başım çatlıyo yha
duqiiicim askerın nereye gıttıği belli olmuştur heralde ugurlama falan nasıl geçti?yanlış hayıtlrmaıyorum umarım):
sonbaharcım kpss sonuclarına baktın mı?
ismini sayamadığım güzelllerr siz nasılsınızzz?
bende gelin arabasında oyuncak bebek istiyorum önünde gelinlikli
ama daha espirili olsun bakan bu tamda nesliye göre desin
ne olabilir sizce kızlar
günaydın kızlar:)) gülşahcım eşeklerine bayıldım boyunlarını ne tatlı bükmüşler öyle:)) bende böyle çılgınca fikirleri severim, kurbağa mı bulsam bende ne yapsam:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?