- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #5.861
günaydın kızlar
eşekkler süper yaaa
günaydın kızlar
pamukcum eşek fikri süper canım
shewall dualerimiz seninle
günaydın kızlar:)) gülşahcım eşeklerine bayıldım boyunlarını ne tatlı bükmüşler öyle:)) bende böyle çılgınca fikirleri severim, kurbağa mı bulsam bende ne yapsam:)))
pamukcumm kim kiz?:1rolleyes:
ayyy kafamçokkarıştı uyku mahmurluğu papatyam tabiisi :kedi:
gülşahcım sorma ya :))) ben kalksın diye beklerken aradı neymiş rüyasında sigara içiyormuş şeytan demiş bak gördün mü orucun bozuldu bunu anlatıyordu bende dedim bak şimdi sigara kokusu yok nefesin ferah ohh dedim bıraksan ne güzel olacak dedim bırakacam bakalım dedi ama bence hiç kararlı değil,bırakamaz ya benim çene patlattığımla kalıyor.
günaydın kısslar
papaticim eşeklerine bayıldım
bende mi böyle bişeyler düşünsem acaba yaa
değişiklik olur
aslında ben gelin arabamı fayton istiyorum ama burda olmaz
herkes dalga geçer
damatın doğru düzgün arabası yok gelini at arabasıyla almaya gelmiş diye :roflol:
o olmaz yani de böyle eşek meşek bişey olabilri yani
kızlar dün kayınvalidem misafir çağırmış iftara ille benim de gelmemi istemiş, gittim zaten dün hastaydım. neyse sofrayı falan hazırladım yedik, yemek boyunca ben hizmet ettim (kayınvalidem bana sadece oturduğu yerden tabakları uzattı) sonra sofrayı toplamaya başladık yemek bitince nişanlım da yardım ediyordu, misafir gelen kadın bırak oğlum şimdiden alıştırma böyle yardım etmeye sonra hep ister dedi kayınvalidem de ben hep öyle diyorum ama dinleyen kim dedi, nişanlım da ben şımartırım sizi ilgilendirmez o da çalışıyor bende çalışıyorum hayat dışarıda müşterekse evde de müşterek dedi sonra mutfağa geldi bende yanağından öptüm öyle dedi diye. Neyse sonra bulaşıkları bitirdim türk kahvesi yaptım yanına birer tane de lokum koydum yanına kayınvalidemin yanına oturdum niye sormadan lokumları koyuyorsun dedi, hiçbişey diyemedim. çok gücüme gitti, nişanlım da hayatım sen bugün zaten halsizsin cok da yoruldun şimdi gel ben seni eve bırakayım dedi arabaya biner binmez ağlamaya başladım
bu aralar bana karşı böyle davranmaya başladı en başlarda o kadar şeker içten ve candan dı ki, ne oldu bilmiyorum ama böyle devam ederse napıcam bilmiyorum.
bu arada lokumlar az falan değildi, bir kutu yeni açılmıştı, bayatta değildi tadına bakmıştım anlamadım gitti
Kızlar hepinize günaydın.. Dün son günümdü askerimle şimdi yoldalarmış heralde öğlene doğru teslim olacak birliğine.. Dua edin bana olurmu? Bugün pek gelemiycem ama aklım sizde olacak.. Papatyam fikirlerin çok güzel eşeklerde çok tatlı duruyorlar.. Allah inşallah bizede nasip etsin o günleri.. Hadi kızlar çok öpüyorum bana şans dileyin..
Kızlar hepinize günaydın.. Dün son günümdü askerimle şimdi yoldalarmış heralde öğlene doğru teslim olacak birliğine.. Dua edin bana olurmu? Bugün pek gelemiycem ama aklım sizde olacak.. Papatyam fikirlerin çok güzel eşeklerde çok tatlı duruyorlar.. Allah inşallah bizede nasip etsin o günleri.. Hadi kızlar çok öpüyorum bana şans dileyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?