2011 gelin adayları buyrun sohbete

Dugi allah kavuştursun canım.
Dün sana yazdım burdanda yazdıklarımı görmedin belkide.
Tekrar bişi yazdınmı bilmiyorum. Geçmişe çok bakamadım bende.

Valla canım biraz geçmişe baktım ama kafam çok karışık şuan beynimi toparlayamıyorum sanki çok ağır taşıyamıyorum gibi mafoldumben Allah razı olsun canım benim ama yinede çok saol canım olumunekankayizsmile

dugicim bizim yemin töreni geçen yıl 8 mayısa denk gelmişti ben konyadan bindim kaynanamda taaaa mardinden(azmine hayrınım yani:)) ben sabah bileciğe indim 6 gibi hava yağmurluydu güzelce ıslandım.nişanlım tarif ediyordu hep şu caddete şu otel var gittim yer ayırttım ama heryer doluydu 3 yataklı bir oda buldum işte.dinlendim 9 a kadar sonra askeriyenin olduğu yere gittim 2 saat ayakta bekledim öldüm ya neyse bizleri arabalara bindirdi komutan gezdire gezdire tören yerine götürdü camdan bi baktım benimki:)) zıpladı hemen gördü beni çok heycanlandım ya :gitme: sonra salona geçtik askerler geldi konuşma ant derken bitti tören(kaynanam daha gelmemişti 12 de geldi) yanına gittim sarıldık koklaştık herkes nasıl ağlayıp sarılıyordu birbirlerineopuyorumnanaktan 1 gece kaldık yemek yedik gezdik hep el ele sonrada döndük gelirkende çok ağladım ama bir tuhaf oldum ya

yok güzelim asla şikayet etmem, hatta o bişey dediği zaman annesi ile ilgili boşver annelik içgüdüsü diyorum. dünkü olay için zaten nişanlım 10 kere özür diledi benden. bunları anneme veya teyzelerime de anlatmıyorum yoksa soğurlar ondan. Napalım üzüle kırıla devam edicez artık, Allahtan sevgilim anneci değil

sen gitmişsin ne güzel yemin törenine
biz gidemedik
zaten o karakolda ilk yemin törenini bunlar yapmış
allahın dağı zaten nereye gitçen
şemdinli derecik sınır yanii

oralara nasıl gidilir canım nişanlım gelme diye kızmıştı kaç saat yol başına birşey gelse diye senin aşkın bei korur diye atladım gittim işte heran yanında olayım diyeohaoldumsmile

niye böyle tepki verdi anlamadım canım..
öyle bi insan değldi diyorsun
ufaktan oğlunu kıskanmaya mı başladı acaba
denmiycek bi laf söylemiş çok alakasız yani
üzülme canım ya belki düzelir
nişanlın korumuş seni aferin valla

Anladım canım sen önden gitmişsin hemde ii olmuş izlemişsin yemin töreninide :sinifsinif: Zıplamazmı kim bilir nasıl bir mutluluktu o an sevgilinin seni gördüğündeki hali anlatılamaz eminim.. Şuan ağlamamak için zor tutyorum kendimi.. Ne güzel el ele dolaşıp koklaşmışsınız işte en azında kayınvalideye inat ohh sefam olsun :lepi:

allah kavuştursun duggicim..kızlar fazla yazamıyorum arada yazdıklarınıza bakıyorum..takip ediyorum..

Çok saol canım Allah razı olsun..Bende birazdan öyle yapıcam galiba işlerim çok birikti kafamı toparlamam şart şuan :gitme:

kıslar gece sahurdan sonra deprem oldu burda
çok korktum
merkezüssü balya ilçesiymiş 4.8 miş
inşallah devamı gelmez
baya salladı valla

Balya balıkesiremi bağlı canım?

kendi de dedi zaten hadi çıkın gezin ben dinlenecem dedi bazen iyi damarları tutuyor bu kaynanalarınzemuszemus bizde dolaştık biraz opuyorumnanaktan yaprak sarmıştım hamurlu sevdiklerinden hazırlamıştım tam yiyordu oğlum sen içli köfte de çok seversin al burdan da dedi kaynanam bence kıskanmyan kaynana yok çok açık belli ediyorlar, yarış içind emi sanıyorlar bizi anlamıyorum hele bi oğlum olsun karısının kucağın abırakacam valla kaydirigubbakcemile3

çok korktum
inşallah devamı gelmez
baya salladı valla

Allah korusun deprem diyince bile ürperiyorum

günaydın kızlar
2gündür yoktum
nette sorun vardı giremedim
neler yapıyosunuz bakalım
bi yaramazlık yoktur inş

Hoşgeldin
senin düğün ne zamandı canım belli mi tarih..

Günaydın kızlar, canım o kadar sıkkınki anlatamam mafoldumben
Nişanlımın kpss puanını öğrendim biraz önce çok düşük.
O puanla atama olmuş ama Şırnak ve Hakkari tarafı (
Gerçekten oturup ağlamak istiyorum, belki hayırlısı bu bilemiyorum ama moralim çok bozuk.

çok korktum
inşallah devamı gelmez
baya salladı valla

Geçmiş olsun canım haber okurken gördüm, inşallah zarar ziyan yoktur.

Ayy canım yaa işte belli olmuyor demekki halleri bir öyleler bir böyleler.. Ama kesinlikle "Karısının kucağına bırakıcam" sözü günün bombasıydı ve süperdi tebrik ediyorumm seni opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…