2011 gelin adayları buyrun sohbete

latinsugar canım inan bazı insanlara iyilikte yaramıyor saygılı davranmakta kayınvalidene orda en iyi cevap karşılık verip çekip gelmek olacaktı ama sevdiğimiz insanların hatrına susmayıda biliririz sevmem böyle luzumsuz konuşanları yok hizmet etsin yok bu lokumun burda ne işi var kız düşünmüş koymuş ye gitsin neyin suratsızlığını yapıyorki.Beğenmedim kaynanaın davranışlarını insan biraz güler yüzlü olur o anda kan beynime çıkardı benim kontrolsüz olurum.neden böyle düşlerini göstermeye başladıki alttan alttan kendince eğitiyor seni robot yapacak.

senin kayınvaliden kafayı sıyırmış ben sana diyim
benim bildiğim kahvenin yanına lokum zaten sormadan konur kahveyle birlikte gelir
yemek isteyen yer istemeyen yemez
milettin içinde iki lokumun lafını yaptığına değmez
çatlak kadın yaaa sabah sabah sinir etti bak şimdi beni
iyilik yaramaz bu kayınvalide milletine zaten canım
sen de herşeye hee de geç bence
hiç takma kafana
allahtan benimki böyle değil inşallahta böyle olmaz

Allah kavuştursun canım zaman su gibi akıp geçsin inş.

bunlar süper ya

Canım kayınvaliden niye böyle yapıyor belli baksana oğlu hep senin yanında o ne derse sana tam tersi destek oluyor bence hiç üzülme en azından bu yönden şanslısın ve eşin hep yanında.. Sakın canını sıkma zıtlaşmada yoksa işi yokuşa sürmeye kalkar..

Allah kavustursun canimmm. Dua ederizz tabikide.. Insallah sag salim senin yanina doner bir an evel.. :1hug:

Allah razı olsun canım.. Amin inşallah sağ salim dönsün tek isteğim duam o zaten çok saol kaydirigubbakcemile5

Allah kavuştursun canım, hayırlı teskereler

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun kaydirigubbakcemile5

hayırlı teskereler canım

dugicimmm hayırlı teskerelerin opuyorumnanaktanolsun telefonunu yanından ayırma sakın heran arayabilir, ben wc gidip gelinceye kadar aramış olurdu bazen saatlerce beklerdim arayacak diye kulubede sıra bekleyip arıyorlar çünkü :1rolleyes:

canım nişanlandıktan sonra böyle oldu, ondan önce bir iyi bir sıcak davranıyordu ki anlatamam. Ne ben ne de ailem onlardan herhangi bir talepde bulunmadı, nişan alışverişini bile gayet mütevazi yaptırdık sonra hakkımızda laf edilmesin diye. Kayınpederim vefat etmiş 2 sene önce acaba diyorum içten içe kıskanıyor mu? ama insan evladını kıskanmaz ki

inşallah olmaz canım , benim teyzelerim var gelinleri var onlar da değişmedi arkadaş gibiler valla gelinleri ile. nişanlılıkda cıkıyor böyle şeyler ortaya

aynen canım benimde öyle olurdu genelde
bide işyerini aradığı zaman olurdu genelde
tam wc ye giriyorum
tel çalıyo
ayliiiinn telefon sana :roflol:
zamanlama süper yani

Günaydın kızlar. Bugün çok yoğun olucam. Takip etmeye çalışıcam sizi ama çok sohbete katılamayabilirim. Öğleden sonra daha bi yoğun olucam kolay gelsin. Geçmişe bi bakim =)

Allah kavuştursun canım zaman su gibi akıp geçsin inş.

Çok saol giz'cim inşallah zaman su gibi akıp geçerde bir an önce kavuşurum askerime..

hayırlı teskereler canım

Çok saol tatlım Allah razı olsun..

Denizcim çok dikkat ederim çok teşekkürler uyarıp düşünüp ve söylediğin için canım..

tam wc ye giriyorum
tel çalıyo
zamanlama süper yani

Yandım desenize bilmiyorumkismile inşallah bende öyle olmaz ama dediğiniz gibiyse kesin bende yakalanırım tuvalette telefonaaa.. turkbayragi

tam wc ye giriyorum
tel çalıyo
zamanlama süper yani

bizde işyerinden konuşurduk genelde sabah 8 de opuyorumnanaktan arayacak diye kıpırdamazdım yerimden böyle konuş babam konuş 1,5 saat konuşurduk her ay 30 tl tlf faturası müdüre imzaya giderdi yüzüm kızarırdı valla sırnaşık şey hele o yemin töreninde ne sarılmıştı bana ya ilk bi gözüme çirkin gelmişti kapkara olmuş yemyeşil ninja kaplumbağalar gibiydi neyseki ilerleyen saatlerde alıştık birbirimize ama ortamızda hep kaynana vardı o da geldide törene aynı odada ortadaki yatakta yattı akannehir aman dugicim herşeyde tedbirli ol biz çok acemilik çektik

=)))))) rüyasında sigara içiyomuş rüyalarına kadar giriyo.
Benimkide dün sigarasızlığa dayanamamış.
Bende papatyanın verdiği taktiği denedim. Sana bişi olursa napıcam falan filan =)
Verdiği cevap
YE İÇ KEYFİNE BAK, ÇOCUKLARINA BAK kötükedihüso-tatlicadiarzu-
ister bıraksın ister bırakmasın.

Latinciğim ya senin kaynanan patavatsızmış bence.
Bide boş konuşan bi tip bence.
genel olarak bütün annelerde oğluna düşkünlük onu koruma çabası belki çok hafif kıskanma olabilir ama milletin içinde bırak yardım etme ben hep diyorum falan filan.
çok gereksiz laflar bunlar ya.
özellikle lokum olayı. 3 kuruşluk şey için milletin içinde niye getirdin denirmi
aksine memnun olması lazım. kIZ misafirlere kuru kuru ikram yapmıyo
kendi evi gibi yapıyo ediyo maşallah diye bide seni övmesi lazım teşekkür etmesi lazım bence. Ama nişanlın anlayışlı ve senin yanında canım. O yüzden şanslısın. Benden sana ufak bi tavsiye olucak nacizane. Bu olan durumları nişanlın görüyor zaten. O yüzden sen annesini şikayet etme sürekli. Övme de tabiki. Ama sürekli anlatır şikayetçi olursan onun savunma mekanizması çalışır.

sen gitmişsin ne güzel yemin törenine
biz gidemedik
zaten o karakolda ilk yemin törenini bunlar yapmış
allahın dağı zaten nereye gitçen
şemdinli derecik sınır yanii

Valla canım ben 27 ağustosda ameliyat oluyorum ve büyük ihtimalde yemin törenine gidemem gibi geliyor hem gidersemde nasıl kalıcam öyle benimm annem pek izin vermez böyle şeylere birde arada nişan falan yok ya belki siz en azından bu yüzden yatmışsınızdır üç kişi kaydirigubbakcemile3 Bu kayın valideler niye çatlak bu kadar.. Sanki ikiniz yatsanız ne olacaksa.. Birde canım anlatsana nasıl oldu o gün herşey?

rüyamda şeytan beni kandırdı deyince bende farklı birşey sandım sigara çıktı sonunda. yok ya bırakmaz bunlar akannehir

Dugi allah kavuştursun canım.
Dün sana yazdım burdanda yazdıklarımı görmedin belkide.
Tekrar bişi yazdınmı bilmiyorum. Geçmişe çok bakamadım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…