- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #5.881
kızlar dün kayınvalidem misafir çağırmış iftara ille benim de gelmemi istemiş, gittim zaten dün hastaydım. neyse sofrayı falan hazırladım yedik, yemek boyunca ben hizmet ettim (kayınvalidem bana sadece oturduğu yerden tabakları uzattı) sonra sofrayı toplamaya başladık yemek bitince nişanlım da yardım ediyordu, misafir gelen kadın bırak oğlum şimdiden alıştırma böyle yardım etmeye sonra hep ister dedi kayınvalidem de ben hep öyle diyorum ama dinleyen kim dedi, nişanlım da ben şımartırım sizi ilgilendirmez o da çalışıyor bende çalışıyorum hayat dışarıda müşterekse evde de müşterek dedi sonra mutfağa geldi bende yanağından öptüm öyle dedi diye. Neyse sonra bulaşıkları bitirdim türk kahvesi yaptım yanına birer tane de lokum koydum yanına kayınvalidemin yanına oturdum niye sormadan lokumları koyuyorsun dedi, hiçbişey diyemedim. çok gücüme gitti, nişanlım da hayatım sen bugün zaten halsizsin cok da yoruldun şimdi gel ben seni eve bırakayım dedi arabaya biner binmez ağlamaya başladım
bu aralar bana karşı böyle davranmaya başladı en başlarda o kadar şeker içten ve candan dı ki, ne oldu bilmiyorum ama böyle devam ederse napıcam bilmiyorum.
bu arada lokumlar az falan değildi, bir kutu yeni açılmıştı, bayatta değildi tadına bakmıştım anlamadım gitti
Allah kavuştursun canım zaman su gibi akıp geçsin inş.Kızlar hepinize günaydın.. Dün son günümdü askerimle şimdi yoldalarmış heralde öğlene doğru teslim olacak birliğine.. Dua edin bana olurmu? Bugün pek gelemiycem ama aklım sizde olacak.. Papatyam fikirlerin çok güzel eşeklerde çok tatlı duruyorlar.. Allah inşallah bizede nasip etsin o günleri.. Hadi kızlar çok öpüyorum bana şans dileyin..
bunlar süper yasende tam benim kafamdansin canim.. heheheee ben sana aldigim oyuncaklari gostereyimmm tatlim.. bende bunlari arabanin onune koymayi istiyorumm amaaa annem benimde calinir dedigi icin arabanin arka camina koyucazz.. Bunlari ben cocuklarin egitimi icin bagis toplayan bir vakiftan aldim.. satis yapiyorlardi oyuncaklarin paralari tamamen cocuklarin egitimine gidiyordu.. 10 tl ye aldim tanesini.. Ben bunlarin birisine gelinlik dikicem ve sacina duvak koyucamm :) digerinide damatlik dikicem.. Komiklik olsunnn biz sevgilimle sirinn eseklerizzz.. :roflol::roflol: deliyiz biz yaaa. Kizlar bu fikir Kavak yellerinden ciktii :) hani efe ile asli evlenmeye giderken arabalarinin onunde damatlik ve gelinlikle 2 tane esek duruyordu boyle hatirlarsanizzz.. ben eseklerimi aldim sirada gelinlik ve damatlik dikmesi kaldi.. diktigimde yine eklerim fotosunu!!
Uploaded with ImageShack.us
kızlar dün kayınvalidem misafir çağırmış iftara ille benim de gelmemi istemiş, gittim zaten dün hastaydım. neyse sofrayı falan hazırladım yedik, yemek boyunca ben hizmet ettim (kayınvalidem bana sadece oturduğu yerden tabakları uzattı) sonra sofrayı toplamaya başladık yemek bitince nişanlım da yardım ediyordu, misafir gelen kadın bırak oğlum şimdiden alıştırma böyle yardım etmeye sonra hep ister dedi kayınvalidem de ben hep öyle diyorum ama dinleyen kim dedi, nişanlım da ben şımartırım sizi ilgilendirmez o da çalışıyor bende çalışıyorum hayat dışarıda müşterekse evde de müşterek dedi sonra mutfağa geldi bende yanağından öptüm öyle dedi diye. Neyse sonra bulaşıkları bitirdim türk kahvesi yaptım yanına birer tane de lokum koydum yanına kayınvalidemin yanına oturdum niye sormadan lokumları koyuyorsun dedi, hiçbişey diyemedim. çok gücüme gitti, nişanlım da hayatım sen bugün zaten halsizsin cok da yoruldun şimdi gel ben seni eve bırakayım dedi arabaya biner binmez ağlamaya başladım
bu aralar bana karşı böyle davranmaya başladı en başlarda o kadar şeker içten ve candan dı ki, ne oldu bilmiyorum ama böyle devam ederse napıcam bilmiyorum.
bu arada lokumlar az falan değildi, bir kutu yeni açılmıştı, bayatta değildi tadına bakmıştım anlamadım gitti
Allah kavustursun canimmm. Dua ederizz tabikide.. Insallah sag salim senin yanina doner bir an evel.. :1hug:
Allah kavuştursun canım, hayırlı teskereler
Kızlar hepinize günaydın.. Dün son günümdü askerimle şimdi yoldalarmış heralde öğlene doğru teslim olacak birliğine.. Dua edin bana olurmu? Bugün pek gelemiycem ama aklım sizde olacak.. Papatyam fikirlerin çok güzel eşeklerde çok tatlı duruyorlar.. Allah inşallah bizede nasip etsin o günleri.. Hadi kızlar çok öpüyorum bana şans dileyin..
latinsugar canım inan bazı insanlara iyilikte yaramıyor saygılı davranmakta kayınvalidene orda en iyi cevap karşılık verip çekip gelmek olacaktı ama sevdiğimiz insanların hatrına susmayıda biliririzsevmem böyle luzumsuz konuşanları yok hizmet etsin yok bu lokumun burda ne işi var kız düşünmüş koymuş ye gitsin neyin suratsızlığını yapıyorki.Beğenmedim kaynanaın davranışlarını insan biraz güler yüzlü olur o anda kan beynime çıkardı benim kontrolsüz olurum.neden böyle düşlerini göstermeye başladıki alttan alttan kendince eğitiyor seni robot yapacak.
senin kayınvaliden kafayı sıyırmış ben sana diyim
benim bildiğim kahvenin yanına lokum zaten sormadan konur kahveyle birlikte gelir
yemek isteyen yer istemeyen yemez
milettin içinde iki lokumun lafını yaptığına değmez
çatlak kadın yaaa sabah sabah sinir etti bak şimdi beni
iyilik yaramaz bu kayınvalide milletine zaten canım
sen de herşeye hee de geç bence
hiç takma kafana
allahtan benimki böyle değil inşallahta böyle olmaz
dugicimmm hayırlı teskerelerin opuyorumnanaktanolsun telefonunu yanından ayırma sakın heran arayabilir, ben wc gidip gelinceye kadar aramış olurdu bazen saatlerce beklerdim arayacak diye kulubede sıra bekleyip arıyorlar çünkü :1rolleyes:
ammanyacım günaydın dün erkenden kaçtın :))) yoğundun galiba öğleden sonra
Günaydın kızlar. Bugün çok yoğun olucam. Takip etmeye çalışıcam sizi ama çok sohbete katılamayabilirim. Öğleden sonra daha bi yoğun olucam kolay gelsin. Geçmişe bi bakim =)
Günaydın kızlar. Bugün çok yoğun olucam. Takip etmeye çalışıcam sizi ama çok sohbete katılamayabilirim. Öğleden sonra daha bi yoğun olucam kolay gelsin. Geçmişe bi bakim =)
günaydın canım aynen fırsat buldukça yazıcam bende kolay gelsin..
Allah kavuştursun canım zaman su gibi akıp geçsin inş.
hayırlı teskereler canım
dugicimmm hayırlı teskerelerin opuyorumnanaktanolsun telefonunu yanından ayırma sakın heran arayabilir, ben wc gidip gelinceye kadar aramış olurdu bazen saatlerce beklerdim arayacak diye kulubede sıra bekleyip arıyorlar çünkü :1rolleyes:
aynen canım benimde öyle olurdu genelde
bide işyerini aradığı zaman olurdu genelde
tam wc ye giriyorum
tel çalıyo
ayliiiinn telefon sana :roflol:
zamanlama süper yani
aynen canım benimde öyle olurdu genelde
bide işyerini aradığı zaman olurdu genelde
tam wc ye giriyorum
tel çalıyo
ayliiiinn telefon sana :roflol:
zamanlama süper yani
gülşahcım sorma ya :))) ben kalksın diye beklerken aradı neymiş rüyasında sigara içiyormuş şeytan demiş bak gördün mü orucun bozuldu bunu anlatıyordu bende dedim bak şimdi sigara kokusu yok nefesin ferah ohh dedim bıraksan ne güzel olacak dedim bırakacam bakalım dedi ama bence hiç kararlı değil,bırakamaz ya benim çene patlattığımla kalıyor.
bizde işyerinden konuşurduk genelde sabah 8 de opuyorumnanaktan arayacak diye kıpırdamazdım yerimden böyle konuş babam konuş 1,5 saat konuşurduk her ay 30 tl tlf faturası müdüre imzaya giderdi yüzüm kızarırdı valla sırnaşık şey hele o yemin töreninde ne sarılmıştı bana ya ilk bi gözüme çirkin gelmişti kapkara olmuş yemyeşil ninja kaplumbağalar gibiydi neyseki ilerleyen saatlerde alıştık birbirimize ama ortamızda hep kaynana vardı o da geldide törene aynı odada ortadaki yatakta yattı akannehiraman dugicim herşeyde tedbirli ol biz çok acemilik çektik
bizde işyerinden konuşurduk genelde sabah 8 de opuyorumnanaktan arayacak diye kıpırdamazdım yerimden böyle konuş babam konuş 1,5 saat konuşurduk her ay 30 tl tlf faturası müdüre imzaya giderdi yüzüm kızarırdı valla sırnaşık şey hele o yemin töreninde ne sarılmıştı bana ya ilk bi gözüme çirkin gelmişti kapkara olmuş yemyeşil ninja kaplumbağalar gibiydi neyseki ilerleyen saatlerde alıştık birbirimize ama ortamızda hep kaynana vardı o da geldide törene aynı odada ortadaki yatakta yattı akannehiraman dugicim herşeyde tedbirli ol biz çok acemilik çektik
=)))))) rüyasında sigara içiyomuş rüyalarına kadar giriyo.
Benimkide dün sigarasızlığa dayanamamış.
Bende papatyanın verdiği taktiği denedim. Sana bişi olursa napıcam falan filan =)
Verdiği cevap
YE İÇ KEYFİNE BAK, ÇOCUKLARINA BAK kötükedihüso-tatlicadiarzu-
ister bıraksın ister bırakmasın.
.[/B]
Valla canım ben 27 ağustosda ameliyat oluyorum ve büyük ihtimalde yemin törenine gidemem gibi geliyor hem gidersemde nasıl kalıcam öyle benimm annem pek izin vermez böyle şeylere birde arada nişan falan yok ya belki siz en azından bu yüzden yatmışsınızdır üç kişi kaydirigubbakcemile3 Bu kayın valideler niye çatlak bu kadar.. Sanki ikiniz yatsanız ne olacaksa.. Birde canım anlatsana nasıl oldu o gün herşey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?