- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #62.721
Kayınvalidemlerde erkek tarafıda kına gecesi yaparmış, o nedenle salon tutmaya karar verdik, acaba cuma akşamına salon bulabilirmiyiz yaa...
Kızlar yarım saat sonra çıkıyorum..provaya gidicem izin aldım..beni kimsecikler duymadı sanırım..neyse resimlerle karsınızdayım yarın..kocaman öpüyorum sizi..alaha emanet olun hepiniz
bende kübracım bende.
beytepe benim evimi gördün mü canım.
görmediysen albümlerime bakabilirsin.
esracım neler yaptın ikram.
esra bende cuma akşamı yapmak istedim salonda ama genelde vermek istemiyorlar kınaya belki son günde olsa cumaya düğün çıkar daha karlı bir iş yaparız diye. son 1 hafta kala sorun boş yer var mı diye dedi. bende riske girmek istemedim. cumaya verenler var ama onlarda çok para istiyorlar
Kızlar yarım saat sonra çıkıyorum..provaya gidicem izin aldım..beni kimsecikler duymadı sanırım..neyse resimlerle karsınızdayım yarın..kocaman öpüyorum sizi..alaha emanet olun hepiniz
esra bende cuma akşamı yapmak istedim salonda ama genelde vermek istemiyorlar kınaya belki son günde olsa cumaya düğün çıkar daha karlı bir iş yaparız diye. son 1 hafta kala sorun boş yer var mı diye dedi. bende riske girmek istemedim. cumaya verenler var ama onlarda çok para istiyorlar
amin amin amin ayşecmbetüşüm sağol canım
benim soyisim uzun diye, tercih etmedim.
Allah hepimizin yuvasında huzur versin.
bulursn esra inşallah bnde cuma gnüne tuttumKayınvalidemlerde erkek tarafıda kına gecesi yaparmış, o nedenle salon tutmaya karar verdik, acaba cuma akşamına salon bulabilirmiyiz yaa...
ben çıkıyorum kızlar çalışayım artıkın
tmm canım manitaya dicem çek beni betüşe göndercemamin amin amin ayşecm
bulursn esra inşallah bnde cuma gnüne tuttum
güle güle edacm bekliorz yarın
inşallah canım benim umarım akslilik çıkmaz :18:ben kasımda cumartesi akşamı 600 e tutmuştum salonu
edacım inşallah çok güzel olur
sağol canım benim inşallah heyecanlandım valla..inşallah iyi bişi çıkartır :18:Her şey yolunda gider umarım. kolay gelsin byesss
bekliyoruz canımmm yarın resimleri
bende kübracım bende.
beytepe benim evimi gördün mü canım.
görmediysen albümlerime bakabilirsin.
esracım neler yaptın ikram.
amin amin amin ayşecm
bulursn esra inşallah bnde cuma gnüne tuttum
güle güle edacm bekliorz yarın
bugün ilk gelinligimi giydim prenses oldum benhenüz fikir alısverişi yaparken fotograf cekilmemize izin verilmiyor tabiki resmim yooook randevu almıstık önceden bugünde denedim istedigim gelinligimi saolsunnn gelinlikçimle daha önceleri de fikir alısverişi konusunda bulunmustuk o da bana her konuda yardımcı oldu gögüs numaram 75 gögüslerimi büyük göstermek için üst kısım drape olucak yine tek omuzlu etek kısmıda hep hayalimde enine fırfırlı etekler vardı (boyum 1.70)ama gelinlikçi kısa gösterir seni dedi nişanlım da uzun boylu hak verdim gelinlik kese eldiven duvak çiçek 1.500 tl fiyat çıkarttı gelinligin arka kısmını ipli istiyordum ama onların ayarlaması çok zor oluyormuş o yüzden kararsız kaldım incilerde şık duruyor şimdilik benden bu kadarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?