- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #63.281
Günaydın kızlarrrr. 400 tlde çok fazla gelin diye de yolan yolana milletin daha insaflı olması gerekirken...
günaydın adaşım..çok tuzlu 400 lira gelin başı
ahhh sen kuaför olsaydın varya kesin bedava yapardın..gözü tok buketim günaydın bu arada
400 tl yi nişanlım duysa saçlarını ben yaparım der ayak direr valla :86: allahtan buralarda uygun 400 e 15 kişi gireriz biz:86:
400 tl yi nişanlım duysa saçlarını ben yaparım der ayak direr valla :86: allahtan buralarda uygun 400 e 15 kişi gireriz biz:86:
bizim evin karşısında bir kuaför var orası uygundur heralde orya giderim diyordum şimdi websitesinden baktım gelin saçı makyajı 450 tl yazmışlarAşkıma 450 desem bırak saçımı yapmayı beni almaktan vazgeçer
Karar verdim kuaför tükanı açıcam, o kadar paraya bi ton boya sürüyorlar, bende fırça badana yaparım oldu bitti, 400tl cepte...
valla arkadaşım zaten asıl para onlarda
10 dakikada bir fön cekiyorlar 10 lira
kaş & bıyık 15 lira
15 dakikada 25 lira kazanıyorlar üstelik kartla ödemediğin zaman fiş de vermiyorlar
yani kayıt dışı
biz köle'ler de sabah 06:00 da kalkarız 1,5 saat yol geliriz 9 saat çalışırız eve gitmemiz saat 19:00 olur bi de maaşımızın %30unu vergilere veririz
kaş & bıyık 15 lira
15 dakikada 25 lira kazanıyorlar üstelik kartla ödemediğin zaman fiş de vermiyorlar
yani kayıt dışı
biz köle'ler de sabah 06:00 da kalkarız 1,5 saat yol geliriz 9 saat çalışırız eve gitmemiz saat 19:00 olur bi de maaşımızın %30unu vergilere veririz
kaş & bıyık 15 lira
yani kayıt dışı
kaş & bıyık 15 lira
yani kayıt dışı
kızlar toplanıp kuaför salonu açsak..ben anlarım makyajdan kaştan saçtan fönden..ama anlaşalım %50 kâr benim
bende kasada dururum
çakal seniii..oraya adaşı koyarız baksana garibim çok sıkılmış benim gibi çalışmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?