2011 gelin adayları buyrun sohbete

çakal seniii..oraya adaşı koyarız baksana garibim çok sıkılmış benim gibi çalışmaktan

:89:
ayy evet her salona girine gudubet gözü ile bakarım
çıkarken de cok güzel oldunuz çook inanılmaz güzel oldunuz derim :82:

e banada bir iş bul o zaman

sende randevu veririsin şekercim
müşteri memnuniyetinden sorumlu olursun, gelen hatunlarla sohbet edersin

amaninn amaninnnn..zaten tanısmamısmıydı annen fıstıgım
Babamla ve abimle dükkanda ayaküstü tanışmıştı ama anneml hiç tanışmadılar canım ben onlara gidip ailesi ile tanışmıştım

ayhh cok heyecanlı
ben bir gece öncesinden uyuyamaştım
tabii annemlerde uyuyamıştı

Benim aöf sınavım olacak uyurum heralde o yüzden

bayıldım bayıldımmm bizede anlatsın nasıl yapıldıgını elimden hiç bişi gelmiyo benim

bende gördüm gülmeye başladım annemde diyor beğenmedin mi ne oldu anne baksana sahneye çıkacak heralde bu kutu assolist gibi süslenmiş dedim beraber güldük Yatak odasına diye yapmış ama ben içine çiçek koyup salonda tv ünitesinin üzerine koymayı düşündüm zaten bir ton kutum oldu

canım çok güzelmiş annenin ellerine sağlık...bu arada annenle tanıştıracaksın öyle mi?hadi hayırlısı canım...inşallah çok güzel geçer...

Ayy çok güzelmiş Bukeet, annene söle nazar boncuğu taksın, elleri dert görmesin...

Sağolun kızlar salona birşeylerin üstüne koymaya porselen objelerde yapmıştı ama onların fotolarını çekmedim kaldırdık:S Annem ve babamla tanışacak haftayada abimlere gideriz inş. bir aksilik olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…