- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #63.381
kübracım başka görse nolcak ki?
uzaktan görücek ayrıca aaa kübranın saçı varmış demicek herhalde
kalbini kırmak istemem canım ama bana yanlış geldi, sen öyle heves etmişsin bu kadar zaman kalmış
fikrini değiştiriyor
canım kafasını karıstırmayalım kübranın..canım senin içine nasıl siniyosa öyle davran..belki gec aklına geldi ama olsun..sen zaten illada açmak istemiyodun..onu dert etme illaki renginden bulursun..huzurla bitsin az kaldı
kızlar varya 9 günümüz kaldı kafam durmuş durumda. çuval giy deseler gityeceğim o kadar saflaştım. çok heyecanlıyım mutluyum korkularım hamdolsun geçti. rabbim uzak etisn korkularımızdan. ayhhhh çok değişik ya tarifi yok. rabbim hepinize göstersin bugünleri hayırlısıyla.
Eylem hayırlı olsun canımmm ben senii ögretmen zannediyordum nereye basvuru yapacaksın izin alman kolay olurmu düğün öncesinde?
Buketttt gözünn aydınnn canımmm
kızlar varya 9 günümüz kaldı kafam durmuş durumda. çuval giy deseler gityeceğim o kadar saflaştım. çok heyecanlıyım mutluyum korkularım hamdolsun geçti. rabbim uzak etisn korkularımızdan. ayhhhh çok değişik ya tarifi yok. rabbim hepinize göstersin bugünleri hayırlısıyla.
ahh bizde görebilcekmiyiz şu heycnlı günleri acepp
gerçi ben şimdiden çok heycanlıyım
kısmetse p.tesi çeyizim gitcek
yarın elektrik açılcak
daha setüstü var alınmadık
tv sehpası için marangozla konuşucam p.tesiye kadar yapabilirmi die
sıkıştık sanki iki ayağım bi papuçta gibi.
esracığım doğru diyorsun
nikahım iptal olduğunda 8 ay vardı
şimdi ise çok az kaldı
şaka gibi gelio bana herşey
canımcım kimseleri karıştırma
seste çıksa dinleme. ben öyle yapıyrm valla
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...401402-sonbaharin-ceyizi-94.html#post18449324
kızlar bikaç alternatif düşündüm
bakın sizlerde uyarmı bunlar nasıl
çokmu basit kalır
tabii mobilyama uygun renkte yaptırmak istiyrm
p.tesiye kadar yaparız derlerse fiyatta uygun olursa yaptırıcam
zeynepçim valla eksiklikler bitmiyor bizim evde bir tane bile sehpa yok salon halısı giriş halısı tv tv ünitesi portmanto oturma odasının avizesi neler eksik neler. inanyorulduk alamıyoruz artık parada bitti zaten düğünden sonra inşallah. buna rağmen rahatım amann diyorum düğündede böyle skain olabilirim inşallah
zeynepçim valla eksiklikler bitmiyor bizim evde bir tane bile sehpa yok salon halısı giriş halısı tv tv ünitesi portmanto oturma odasının avizesi neler eksik neler. inanyorulduk alamıyoruz artık parada bitti zaten düğünden sonra inşallah. buna rağmen rahatım amann diyorum düğündede böyle skain olabilirim inşallah
ahh bizde görebilcekmiyiz şu heycnlı günleri acepp
gerçi ben şimdiden çok heycanlıyım
kısmetse p.tesi çeyizim gitcek
yarın elektrik açılcak
daha setüstü var alınmadık
tv sehpası için marangozla konuşucam p.tesiye kadar yapabilirmi die
sıkıştık sanki iki ayağım bi papuçta gibi.
selam tatlı gelinler
kolay gelsin telaşlarınız
zeynepçim ev yerleşti mi naptınız?
Aylin akasya
deniz
buket
zuzu
yasemin
betül
edalar
esra
aslı
gamze
nilay
nurgül
meltem
nesrin
züleyha
kimi unuttumsa özür
saymaya çalıştımm.
selam tatlı gelinler
kolay gelsin telaşlarınız
zeynepçim ev yerleşti mi naptınız?
aylin akasya
deniz
buket
zuzu
yasemin
betül
edalar
esra
aslı
gamze
nilay
nurgül
meltem
nesrin
züleyha
kimi unuttumsa özür
saymaya çalıştımm.
inşallah canım haklısınzeynepçim valla eksiklikler bitmiyor bizim evde bir tane bile sehpa yok salon halısı giriş halısı tv tv ünitesi portmanto oturma odasının avizesi neler eksik neler. inanyorulduk alamıyoruz artık parada bitti zaten düğünden sonra inşallah. buna rağmen rahatım amann diyorum düğündede böyle skain olabilirim inşallah
sakin olcez relaks olcez..
Haklısın, etraftakiler yapıcı olmak yerine yıkıcı oluyorlar.
Ben birden sinirleniyorum o anda kendime hakim olabilirsem problem oluyor, nişanlımlada tartışmalarımız bu yüzden oluyor zaten, kırıcı oluyorum
haklısın canım kesinlikleBende herşeyim tam olsun diye kendimi paralıyordum ama bıraktım artık, en iyisi böyleymiş, olmazsa olmazları aldık zaten, gerisinide zamanla alırız...
Huzurun daim olsun tatlım. eşyaymış bunlar küçük şeyler. ilerde yavaş yavaş eksiklikler toparlanacak önemli olan huzur. Huzurunuz daim olsun inşallllaaaaaaaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?