2011 gelin adayları buyrun sohbete

Edayla sizi bir araya getirip mısır alıp karşınıza geçip izlemek istiyorum

fantaziye bak ya

bukooooo hazırla kekleri pastalarııı sevgülünee tüm marifetlerini göster onada çıtlat tatlısız gelmesin annenede çiçek tabi :86:

eylemcim o zaman sende eylül gelini olacaksın benim gibi şimdiden gözün aydın

zeynepcim çok saol tatlımmm...

zuhalcimm evet kısmetse eylülde olacak...ama tarih kesin olmadığı için ben henüz listeye eklenmedim...haziran gibi nişan olunca tarihte kesinleşirr :)

sahi kız iyi hatırlattın ne alıcam ben diyip duruyordu bana ne alınır bilmiyorum ki ben tatlımı alması lazım çiçeği zaten isterlerken getirecekler ya

kızlar bu arada jakamen damatlık begendik..249 tl gömleği yok sadece içinde..siz naptınız damatlıgı onlarmı alacak sizmi ?

edoşummmm bebemmmm naber kız iyiymiş kız fiyatı bakmadık daha biz bizde ya nişanda alınır ya düğünde bizde nişanda aldık düğün için bilmiyorum alırım gene belki ben karar veremiyorum oda ben alırım diyor bana

Son düzenleme:
zeynepcim çok saol tatlımmm...

zuhalcimm evet kısmetse eylülde olacak...ama tarih kesin olmadığı için ben henüz listeye eklenmedim...haziran gibi nişan olunca tarihte kesinleşirr :)

aynen eylem ya haziranda nişandan sonra salon aramaya başlarız boş yer bulduğumuz tarihte karar kılarız artık biraz şans işi

kızlar bu arada jakamen damatlık begendik..249 tl gömleği yok sadece içinde..siz naptınız damatlıgı onlarmı alacak sizmi ?

canım valla aslında biz almayı düşünüyoduk damatlığı ama benim nişanlım kendisi beğenmiş bi yerde almış. ama normalde kız tarafı alıyo benim bildiğim kadarıyla.

ensesnden mi çok hoşmş nasl anlamş enseden

sırf görmeye konferansa gelmişti aşkımda önümüzdeki sıraya oturmuştu aslında arkadaşımın yanına oturmuş bir boşluk bırakarak oraya benim geleceğimi biliyordu ama annem gelince planlar değişti 1 arka sıraya geçtik annemde tüm konuşma boyunca süzmüş ama arkadan enseden başka bişi görünmüyordu tabi birde konferans çıkışı konuşmacı yanımıza gelip anneme çok dikkatli dinlediniz sizi tebrik ederim demez mi koptum resmen orda annemde adam gidince dedi dinlemedim ki tüm konuşma boyunca damat ensesi süzdüm

Son düzenleme:

ayyy bukooo ya annen çok alem hatun ya valla hiç yaşlanmaz taş gibi hatun zatende hiç yaşlanmaz valla

salla boşver nişanda almıssın daha ne..alsın iki tülün hesabını yapıyo

aynen eylem ya haziranda nişandan sonra salon aramaya başlarız boş yer bulduğumuz tarihte karar kılarız artık biraz şans işi

canım bizim nikah olucak düğün olmıcak ama kına gecesi için yer tutucazz...valla birde o sorun var nikah tarihi alamazsak zor olur birazcık çünkü bayram sonrası çok düğün oluyor...hayırlısı inşallah hepimiz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…