- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #63.341
Edayla sizi bir araya getirip mısır alıp karşınıza geçip izlemek istiyorum
Sorma betül annem hala der ben ensesinden gördüm güzel çocuk diye
zeynepcim çok saol tatlımmm...
zuhalcimm evet kısmetse eylülde olacak...ama tarih kesin olmadığı için ben henüz listeye eklenmedim...haziran gibi nişan olunca tarihte kesinleşirr :)
fantaziye bak ya
bukooooo hazırla kekleri pastalarııı sevgülünee tüm marifetlerini gösteronada çıtlat tatlısız gelmesin annenede çiçek tabi :86:
eylemcim o zaman sende eylül gelini olacaksın benim gibi şimdiden gözün aydın
kızlar bu arada jakamen damatlık begendik..249 tl gömleği yok sadece içinde..siz naptınız damatlıgı onlarmı alacak sizmi ?
kızlar bu arada jakamen damatlık begendik..249 tl gömleği yok sadece içinde..siz naptınız damatlıgı onlarmı alacak sizmi ?
zeynepcim çok saol tatlımmm...
zuhalcimm evet kısmetse eylülde olacak...ama tarih kesin olmadığı için ben henüz listeye eklenmedim...haziran gibi nişan olunca tarihte kesinleşirr :)
hayırlı olsun ikiside eylemciğim rabbim herşeyi gönlünüze göre versinnnn
Herkese selam kızlar
buket bende yanına gelirim. hatta mısırları ben patlatayım :)
ensesnden miçok hoşmş nasl anlamş enseden
sırf görmeye konferansa gelmişti aşkımda önümüzdeki sıraya oturmuştu aslında arkadaşımın yanına oturmuş bir boşluk bırakarak oraya benim geleceğimi biliyordu ama annem gelince planlar değişti 1 arka sıraya geçtik annemde tüm konuşma boyunca süzmüş ama arkadan enseden başka bişi görünmüyordu tabi birde konferans çıkışı konuşmacı yanımıza gelip anneme çok dikkatli dinlediniz sizi tebrik ederim demez mi koptum resmen orda annemde adam gidince dedi dinlemedim ki tüm konuşma boyunca damat ensesi süzdüm
edoşummmm bebemmmm naber kız iyiymiş kız fiyatı bakmadık daha biz bizde ya nişanda alınır ya düğünde bizde nişanda aldık düğün için bilmiyorum alırım gene belki ben karar veremiyorum oda ben alırım diyor bana
gel aslım gel tabi o sahne kaçarmı çekip facete paylaşsak tıklanma rekoru kırarlar
aynen eylem ya haziranda nişandan sonra salon aramaya başlarız boş yer bulduğumuz tarihte karar kılarız artık biraz şans işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?