2011 gelin adayları buyrun sohbete

tarih için en büyük sorun o zaten canım çoktan yerini ayarladı herkes nikah için sorun olacağını sanmıyorum ama kınayı salonda düşünüyorsan salonlara bak şimdiden derim biz düğün mekanlarına bakmaya başladık ama eylül full dolu:S

kına gecesi için canım burada bir otel var orayı düşünüyorum...orada çalışan arkadaşım var havalar sıcak olursa kapalı renstorantı kullanılmıyor ve kına gecesi için arkadaşım ayarlarım ben dedi ama olmazsa kına gecesi için salon tutarsak cuma günü yaparım çünkü boş yer olmayacak tahminimce...

Aynen Nurgül can sıkıntısından dün gece okudum ben de sizinle de paylaşmak istedimm Allah korusun bizim komşumuz evlendi evlendikten 6 ay sonra da boşandı adam biseksüelmiş

Eylem hayırlı olsun canımmm ben senii ögretmen zannediyordum nereye basvuru yapacaksın izin alman kolay olurmu düğün öncesinde?

Buketttt gözünn aydınnn canımmm

Eylem hayırlı olsun canımmm ben senii ögretmen zannediyordum nereye basvuru yapacaksın izin alman kolay olurmu düğün öncesinde?

Buketttt gözünn aydınnn canımmm

yok canımm keşke öğretmen olsamm... satış sonrası hizmetler sorumlusu pozisyonu için çağırıldım...kurumsal bir firma...bakalım düğün işleri için nasıl olur ama zaten yasal olarak taşınma izni 3 gündür ve düğün içinde yaparlar artık bişeyler sanırım...

kızlar şimdi olanlara bakın akşam nişanlım aradı napıyorsun dedi. dedim kına kıyafetimi giydin deniyorum. kınaya 1 hafta kalmış dediğine bakın.
kınada açık olmanı istemiyorum şimdi herkesin kameralı telefonu var çeken olur. o elbiseyi geri ver yada kapat beni şimdi telaşa soktu. aslında haklı ama napıcam ben

Zaten bolerosu var elbisenin, o şekilde giyersin ne olacakki?

ya kuzum adamın sen her yaptıgını her söyledigini haklı görüyosun..fikirlerinde haklı olabilir ama neden 1 ay önce düşünmemiş bunu..resimlerde değişik olucaksın heryerde kapallısın zaten..kadınlar görücek seni sadece kınada..erkeklerde teldende görürse görsün..bişi belli olmaz..bişicik olmaz aşkım kendi fotograf makinamdan çektiricem dersin..
benimkide kınaya bende başkası girmicek dedi..valla olay çıkarırım diyo

evet allahtan bolerosunu diktirmiştim. inşallah güzel olur aynı renkten kumaşta gittima ldım aldığım yerde başörtü yapacağım onunlada.

Ya belki bazıları için yanlış düşünülebilir ama, ben kına ve düğünde açık olup başka zaman kapanmanın mantığını pek anlayamıyorum. Sonradan resimlerde falan yine erkekler görüyor, ayrıca ister istemez erkeklerden sakınamıyorsun kendini...

Kübra yanlış anlama da arkadasımm lütfen yanlış anlama seni kırmak ya da üzmek istemiyorum;

Siz salon tuttunuz ve bayanlarla,kızlarla kına yapıcaksınızz ya o gün senin günün olucak resim çekilsen ne olucak ki?tabiki de çeken de olur o gün senin günün ben sana diyim 3 gün sonra da basını da kapat der...

meltoşum kübra zaten kapalı..kınada başını açacaktı.. şimdi kaldı düğüne 1 hafta.. başını sen kapat diyormuş.. deli manyak bunlar sonradan dank ediyo kafacukları..

ayhhh ben kapanırdım sorun değil zaten değişiklik olsun diye açılayım dedim. açıkçası resmimi çekerler başkası görür diye düşünmemiştim. benim kızdığım şimdi aklına gelmiş inşallah uydurabilirim başörtümü falan.

işte arızalar bunlarr

kübracım başka görse nolcak ki?
uzaktan görücek ayrıca aaa kübranın saçı varmış demicek herhalde
kalbini kırmak istemem canım ama bana yanlış geldi, sen öyle heves etmişsin bu kadar zaman kalmış
fikrini değiştiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…