- 13 Ocak 2010
- 3.288
- 3.506
- 698
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #65.561
Selam kızlar...
Düğünüme 54 gün kala kabus yaşıyorum resmen... nasıl anne babalar var anlamıyorum... nasıl bi aileye gelin oldum ne bahtsızmışım... nişanlım o aileden nasıl bu kadar farklı çıkmış ki bu kadar şeye katlanabiliyorum...
Herşeyimizi hazırladık sayılır ama müstakbel kayınpederim düğüne gelmeme kararı almış sebebi ise düğünün bizim memleketimizde olması... baştan konuşulan şeyleri hiç konuşulmamış gibi yapıp aklı sıra masraftan kaçıyor... oğlunuda hiç düşünmüyor. biz en mutlu zamanlarımız bu zamanlar diye düşünürken ikimizde birbirimize belli etmeden kan ağlıyoruz resmen... nasıl atlatıcaz bilmiyorum
Selam kızlar...
Düğünüme 54 gün kala kabus yaşıyorum resmen... nasıl anne babalar var anlamıyorum... nasıl bi aileye gelin oldum ne bahtsızmışım... nişanlım o aileden nasıl bu kadar farklı çıkmış ki bu kadar şeye katlanabiliyorum...
Herşeyimizi hazırladık sayılır ama müstakbel kayınpederim düğüne gelmeme kararı almış sebebi ise düğünün bizim memleketimizde olması... baştan konuşulan şeyleri hiç konuşulmamış gibi yapıp aklı sıra masraftan kaçıyor... oğlunuda hiç düşünmüyor. biz en mutlu zamanlarımız bu zamanlar diye düşünürken ikimizde birbirimize belli etmeden kan ağlıyoruz resmen... nasıl atlatıcaz bilmiyorum
ben de o kadar doldum ki Emine emin ol yalnız degilsin çevremdeki ailelere bakıorum ben nasıl bir aileye gelin düştüm diorum benim babam beni el,bebek gül bebek büyüttü her istedigimi yptı bugüne kadar ben mi şansızım ben mi bahtsızım anlamadım ki?aile çok önemli bir faktörmüş ben bunu anladım ayrılmayı bile düşündüm nişan atmayı bile düşündüm dün akşam aglaya aglaya uyudum gözümü kapatıorum hep yaptıgımız hersey gözümün önüne geliyo eger Allah beni sınıyorsa da çok yoruldum artık ...
Canım inşallah atlatırsınız bu sorunları. Senin ailenle konuşuyolarmı ailesi?
Nişanlınamı demiş gelmicem düğüne diye.
Selam kızlar...
ben de o kadar doldum ki Emine emin ol yalnız degilsin çevremdeki ailelere bakıorum ben nasıl bir aileye gelin düştüm diorum benim babam beni el,bebek gül bebek büyüttü her istedigimi yptı bugüne kadar ben mi şansızım ben mi bahtsızım anlamadım ki?aile çok önemli bir faktörmüş ben bunu anladım ayrılmayı bile düşündüm nişan atmayı bile düşündüm dün akşam aglaya aglaya uyudum gözümü kapatıorum hep yaptıgımız hersey gözümün önüne geliyo eger Allah beni sınıyorsa da çok yoruldum artık ...
Baştan konuşulduysa şimdi neden kabul etmiyorlarki?
Onların memleketinde düğün olmayacakmı?
Ben bu soruyu parmağıma yüzüğü taktığımdan beri soruyorum canım.
Nişanlımın işsizlik dönemin de yani 8 aylık süre boyunca yanımızda olmayan annesi.
Ki sırf nişanlım benimle olmak istedi diye yaptı bunu.Dedesinin teyzesinin ısrarı üzerine ikna oluyor.
İstemeye geliyor aileyi görüyor.Ve köy delisi olan kadın düğüne 8 ay kala istanbulda ev tutuyor birde benimle oturmayı düşünüyor.Maddi ve manevi hiç destek yok.Ne nişanlşım nede ben anlaşamıyoruz.Kirada evleri var şimdi kira ödüyorlar bu sıkışıklıkda.Ve nişanlımın alacağı eşyalarda borç olacak.Çünkü nişanda yaptıkları herşeyde borçdu ve nişanlım ancak düğüne kadar onları ödicek.Ama ben şunu öğrendim asıl önemli olan biziz.O yüzden hiç canınızı sıkmayın ve birbirinizi kırmayın üzülmeyinde anın tadını çıkartın.
Tövbe tövbe tövbe allahım buda moda çıktı son zamanalrda duymaya başladım yok nikahhına ailesiin çağırmaz oğlunun mürvetini görmez nre bunlar duygusuz duvarlar ya
ay çok kızdım bak şimdi canım sen bozma morelini ya şekil yapacaklar işte
yok canım oarada düğün olmuyacak çünkü akrabaları hep ş.dışında ve çoğu bizim memleketimize yakın. bizim ise tam tersi hepsi memlekette.. dedik nasıl olsa ş.dışından gelicekler o zaman bi yerde yemekli adam gibi bi düğün yapalım oraya gelsin herkes. onlar tabi daha mantıklı dediler o yüzden böyle oldu. şimdi neden vazgeçti bilmiyorum ama çok pinti biri o yüzden masraftan kaçtığını düşünüyorum. oraya gelip bişi takmamak için yapıyor bence.
canım bizimkinin durumu yok diye bişeyde yok. 3 tane dairesi var hatta birinde kendi birinde nişanlımın abisi oturuyor biride boş. bikere nişandan sonra orayı satalım bizede ev alalım dedik diye kıyamet koptu. diyorum yaa bunlarda hiç evlta sevgisi yok ben sadece onu anlıyorum. nişanlımda tam tersi dünya iyisi zaten sırf o yüzden bunlara katlanıyorum. çünkü o da farkında ve o beni üzmemeye çalışıyor ben onu ama biz yıpranıyoruz bişiler etrafa belli oılmasın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?