- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #65.601
Selam kızlar...
Düğünüme 54 gün kala kabus yaşıyorum resmen... nasıl anne babalar var anlamıyorum... nasıl bi aileye gelin oldum ne bahtsızmışım... nişanlım o aileden nasıl bu kadar farklı çıkmış ki bu kadar şeye katlanabiliyorum...
Herşeyimizi hazırladık sayılır ama müstakbel kayınpederim düğüne gelmeme kararı almış sebebi ise düğünün bizim memleketimizde olması... baştan konuşulan şeyleri hiç konuşulmamış gibi yapıp aklı sıra masraftan kaçıyor... oğlunuda hiç düşünmüyor. biz en mutlu zamanlarımız bu zamanlar diye düşünürken ikimizde birbirimize belli etmeden kan ağlıyoruz resmen... nasıl atlatıcaz bilmiyorum
ben de o kadar doldum ki Emine emin ol yalnız degilsin çevremdeki ailelere bakıorum ben nasıl bir aileye gelin düştüm diorum benim babam beni el,bebek gül bebek büyüttü her istedigimi yptı bugüne kadar ben mi şansızım ben mi bahtsızım anlamadım ki?aile çok önemli bir faktörmüş ben bunu anladım ayrılmayı bile düşündüm nişan atmayı bile düşündüm dün akşam aglaya aglaya uyudum gözümü kapatıorum hep yaptıgımız hersey gözümün önüne geliyo eger Allah beni sınıyorsa da çok yoruldum artık ...
nişanlılarınızın ailesi sıkıntı çıkarıyor diye üzülmeyin bence..
evlenince görüşmeme şansınız elbet olur..
ya ben ne yapayım kendi ailem çıkarıyor sıkıntıyı..
görüşmemize izin yok her görüşmede kavga kıyamet
eltim çok rahat her yere gidiyor kaynım askerde olmasına karşın..onlarda sözlü daha yani..
ailem onlar atamam bırakamam..
ama nişanlım görmek istemiyorum aileni diyor..
nişanlımlayken ne hakaretler duydum tlf.da babamdan..
görüşmeseniz çok mutlu oluruz diyorlar resmen..
6 yıldır beraberiz..yaklaşık 5 aydır nişanlıyız..
3 ay sonra düğün var..
ama nişanlılık dönemim en iğrenç dönemim benim
nişanlılarınızın ailesi sıkıntı çıkarıyor diye üzülmeyin bence..
evlenince görüşmeme şansınız elbet olur..
ya ben ne yapayım kendi ailem çıkarıyor sıkıntıyı..
görüşmemize izin yok her görüşmede kavga kıyamet
eltim çok rahat her yere gidiyor kaynım askerde olmasına karşın..onlarda sözlü daha yani..
ailem onlar atamam bırakamam..
ama nişanlım görmek istemiyorum aileni diyor..
nişanlımlayken ne hakaretler duydum tlf.da babamdan..
görüşmeseniz çok mutlu oluruz diyorlar resmen..
6 yıldır beraberiz..yaklaşık 5 aydır nişanlıyız..
3 ay sonra düğün var..
ama nişanlılık dönemim en iğrenç dönemim benim
Amin inşallah canım.Nişanlım anlaşabilirim dese bana o güvenceyi verse bende olumlu bakarım ama yok ben olumlu yaklaşdığım halde nişanlım olmaz diyor bende bir şey demiyorum.Zaten annesiyle kendi arasındaki sorun ben yorum getirmiyorum.
Nilay zaten bu konuda kararını bildirmen sana düşmez senin ailenden birisinin kaynananla konusması gerekiyor bu konuda tam net bir karar alın ...yarın bir gün ikinizde kirada olucaksınız 2 yere kira ödenene kadar tek bir yerde oturalım denilmesin okuyoruz,duyuyoruz canım bir derdim var kısmında ben o yüzden dedim...
off her nişanlılık döneminde oluo kızlar bu tatsızlıklar
sabır versin Allah hepimize
Kızlar ancak okuyabildim mesajları.. Ve gerçekten çok üzüldüm nişanlısının aileleriyle sıkıntı yaşayanlara.. Tamam biz nişanlımızla bir aile kuracağz, anne babalar dışarıda kalıcaklar ama bir yere kadar öyle oluyor. Aileler anlaşması uyumu gelinlerine ya da damatlarına karşı tavırları da çok çookkk önemli, çünkü gün geliyor insan şüpheye düşüyor, ömür boyu bu hep böyle mi gidecek diye.. Umutsuzluğa kapılıyor insan ve kararlarını tekrar gözden geçirmeye başlıyor. Ama ortada birbirini seven, anlayan ve güven duyan bir çift varsa aşamıcakları sorun yoktur bence. Burada en büyük görev de damata düşüyor bence, annesi ve babasıyla eşi arasındaki dengeyi iyi ayarlayacak, iki tarafı da üzmeden işin içinden çıkmaya çalışacak. Eğer damat biraz pasif olursa bu konularda ilerde çok daha büyük anlaşmazlıklar olabiliyo. Ama anladığım akdarıyla burada sorunlarını anlatan arkadaşların hepsinin de nişanlıları anlayışlı insanlar. Bu yüzden hiç kokrmayın endişelenmeyin. Bırakın bazı şeyleriniz eksik olsun, alınmasın, yapılmasın.. Emin olun nişanlılarınız evlendikten sonra sizin her istediğinizi yapıp içinizde kalan ukteleri yerine getirecektir..
En yakın zamanda sorunlarınızdan kurtulmanızı diliyorumm..
kızlar sizinle ilgili aynı problemleri ben kendi ailemden (babamdan) yana yaşıyorum
inanın daha zor
tabiki canım.. sonuçta oğludur bişeye ihtiyacı olur hertürlü yardımcı olur nişanlında ama bunun için aynı evde yaşamasına gerek yok.
amin zeynepoff her nişanlılık döneminde oluo kızlar bu tatsızlıklar
sabır versin Allah hepimize
kendi öz babam ve öz annem..
anneler hani görüşmeye gizli saklı izin verir ya hep duyarız görürüz..
hiçç olmuyor öyle..
yemin ederim canımdan bıktım..
her gece düşünüyorum ne yapsam ne etsem diye..
kabus oldu nişanlılık bana..
kaç kez konuştum güvenmiyor musunuz o benim kocam olacak diye ama biz kız tarafıyız o kadar olsun diye..
her gece ağlıyorum inanın bunaldım canıma kıyacam o olacak..
görüşüyoruz ama gizli hala saklı saklı..
güya nişanlıyız biz nerdee... ?
ailemle görüşmeyi düşünmüyor nişanlım şimdi de evlenince de..
şimdi onlara gidince mesaiye kalıyor onlar gelince de aynını yapıyor..
surat asmaktan iyidir diyor..
moralim sıfır ama niye suratımı asıyormuşum evlenince günümü görecekmişim annem böyle diyor
kendi öz babam ve öz annem..
anneler hani görüşmeye gizli saklı izin verir ya hep duyarız görürüz..
hiçç olmuyor öyle..
yemin ederim canımdan bıktım..
her gece düşünüyorum ne yapsam ne etsem diye..
kabus oldu nişanlılık bana..
kaç kez konuştum güvenmiyor musunuz o benim kocam olacak diye ama biz kız tarafıyız o kadar olsun diye..
her gece ağlıyorum inanın bunaldım canıma kıyacam o olacak..
görüşüyoruz ama gizli hala saklı saklı..
güya nişanlıyız biz nerdee... ?
ailemle görüşmeyi düşünmüyor nişanlım şimdi de evlenince de..
şimdi onlara gidince mesaiye kalıyor onlar gelince de aynını yapıyor..
surat asmaktan iyidir diyor..
moralim sıfır ama niye suratımı asıyormuşum evlenince günümü görecekmişim annem böyle diyor
Tabiyki her zaman yanında oluruz.
ama iki kira verilmicek diyede en güzel zamanlarımı kavgayla geçirmek istemiyorum.
Ki allaha şükür nişanlımla hiç bir sıkıntımız yok.
Maaşına güvenerekde asla evlilik kararı almadım.Ki maaşı olsa bile yine nişanlımla biz yapıyoruz herşeyi.Yani maddi manevi destek yok.Beni de istemiyor zaten.
Annesiyle babasıda hediyeler aldım bohça hazırladım bir bakışı vardı görmeniz lazım yerin dibine girdim resmen.Görende sokakdan herhangi bir kız oğlunun yanında sanır.Çok üzülmüştüm.
dilek nefret ediyorum ya biz kız tarafıyız cümlesinden .. annen böle devam ederse o senin yüzünü göremeyecek o olacak... senin yerinde olsam alırım karşıma onları bozun derim nişanı çünkü sizin yüzünüzden ben nişanlı gibi davranamıyorum derim madem öle bu nişanın bi anlamı yok gidin bozun derim... ve böyle devam edecekseniz bana sakın evlen nişanlan diye baskı yapmayın derim bitti der rest çekerim valla... nişanlımla da konuşurum zaten görmek görüştürmek istemiyolar seni saklı gizli görüşmenin bi manası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?