2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar sizinle ilgili aynı problemleri ben kendi ailemden (babamdan) yana yaşıyorum
inanın daha zor

aynı kaderi paylaşıyoruz galiba :2:

kendi öz baban mı istemiyo annende mi istemiyo? öyleyse düşündün mü hiç neden diye? anne baba niye istemesin ki kızlarının mutluluğunu

tabiki canım.. sonuçta oğludur bişeye ihtiyacı olur hertürlü yardımcı olur nişanlında ama bunun için aynı evde yaşamasına gerek yok.

Yok canım zaten bu kadar benim kararım değil.
Ben bu konuda olumlu yada olumsuz yorum yapmıyorum.
Nişanlım annesi ben ve annem sözden sonra konuştuk.
Annem sordu ne düşünüyorsunuz diye.
Nişanlımda dedi ki ben annemle anlaşamıyorum biz aynı evde yapamayız.
Annemde bende şaşırdık ben zaten biliyordum ama açık ifade etmesi şaşırtı beni.
Anneside benim kimseye minnetim yok dedi.
Sonradan yine bu konu açıldı.Nişanlım yine düşüncesini dile getirmiş.
Benimde bu duruma canım sıkıldı.Geldiklerinde mesafeli durmuşdum.
nişan atıcam diye korkmuşlar.Sonra kayınvalidemle konuştuk nişanlımda vardı yanımda.
Ben sordum yapabilir miyiz dedim.Nişanlım yine yapamayız dedi.Annem bize yaklaşmadıkça olmaz sürekli eleştiri yapıyor biz aynı evin içinde iki yabancıyız dedi.Ben ailen sana sırt çevirir dediğimde zaten hiç yanımda olmadılar ki benim en zor günümde sen vardın yanımda halada sen varsın.Annem herşeyi bırakıp onunla gitmemi istiyor.Ama benim kalbim burda.Eğer gidersem mutlu olamam dedi.Ben daha ne yapayım ki yok annen olsun yanımızda desem sorun çıksa ilerde ben hatalı olurum.Ve ben aynı evde kaldılarda anlaşamadılar densin istemiyorum.Başdan herkes bilsin nasıl olacağını.

kendi öz babam ve öz annem..
anneler hani görüşmeye gizli saklı izin verir ya hep duyarız görürüz..
hiçç olmuyor öyle..
yemin ederim canımdan bıktım..
her gece düşünüyorum ne yapsam ne etsem diye..
kabus oldu nişanlılık bana..
kaç kez konuştum güvenmiyor musunuz o benim kocam olacak diye ama biz kız tarafıyız o kadar olsun diye..
her gece ağlıyorum inanın bunaldım canıma kıyacam o olacak..
görüşüyoruz ama gizli hala saklı saklı..
güya nişanlıyız biz nerdee... ?
ailemle görüşmeyi düşünmüyor nişanlım şimdi de evlenince de..
şimdi onlara gidince mesaiye kalıyor onlar gelince de aynını yapıyor..
surat asmaktan iyidir diyor..

moralim sıfır ama niye suratımı asıyormuşum evlenince günümü görecekmişim annem böyle diyor

inşallah canım.. bende herşeyin evlendikten sonra çok güzel olucağını düşünüyorum ve inanıyorum...çok sabrettim 54 gün daha sabredebilirim sanırım.

tabiki canım.. sonuçta oğludur bişeye ihtiyacı olur hertürlü yardımcı olur nişanlında ama bunun için aynı evde yaşamasına gerek yok.

Tabiyki her zaman yanında oluruz.
ama iki kira verilmicek diyede en güzel zamanlarımı kavgayla geçirmek istemiyorum.
Ki allaha şükür nişanlımla hiç bir sıkıntımız yok.

Maaşına güvenerekde asla evlilik kararı almadım.Ki maaşı olsa bile yine nişanlımla biz yapıyoruz herşeyi.Yani maddi manevi destek yok.Beni de istemiyor zaten.
Annesiyle babasıda hediyeler aldım bohça hazırladım bir bakışı vardı görmeniz lazım yerin dibine girdim resmen.Görende sokakdan herhangi bir kız oğlunun yanında sanır.Çok üzülmüştüm.

dilekcim çok şaşırdım tutumlarına gerçekten olumsuz birşey geçmişmiydi nişanlınla aralarında nişanlın ne kadar bu kadar anlayışsızki olmaz ama böyle evlendikten sonra tepkisi daha acımasız olabilir buna dikakt et canım :44:

off her nişanlılık döneminde oluo kızlar bu tatsızlıklar
sabır versin Allah hepimize
amin zeynep

dilekcim üzülme demek kolay ama dayan azıcık daha 3 ayın kalmş idare etmeye bak nişanlnn ailenle görüşememe dışında problmleri yksa eğer o da braz alttan alsn gelip annenle babanla sohbet etsn belki o zaman daha ılımlı olur ailen

dilek nefret ediyorum ya biz kız tarafıyız cümlesinden .. annen böle devam ederse o senin yüzünü göremeyecek o olacak... senin yerinde olsam alırım karşıma onları bozun derim nişanı çünkü sizin yüzünüzden ben nişanlı gibi davranamıyorum derim madem öle bu nişanın bi anlamı yok gidin bozun derim... ve böyle devam edecekseniz bana sakın evlen nişanlan diye baskı yapmayın derim bitti der rest çekerim valla... nişanlımla da konuşurum zaten görmek görüştürmek istemiyolar seni saklı gizli görüşmenin bi manası olur

canım bozma morelini.. sonuçta az kalmış gerçekten hep 3 ay sonrasını düşün eşinle mutlu bi yuvanız olucağını düşün. bazı anne babalar böle malesef ama az daha sabret... hepimiz için çok güzel olucak herşey :)

ay dilek kıyamam kendimi unuttum valla senin derdin yanında hiç kalır... arkadaşlar 3 ay sonra herşey bitmeyecek herşey yeni başlayacak ... dilek bi önceki mesajımı oku lütfen..

Dilekcim durumuna çok üzüldüm gerçekten, seninkisi hepsinden zor bence, Allah yardımcın olsun Ama nişanlının ailenle görüşmek istememesi evlendikten sonra da görüşmeyeceğini söylemesi çok takıldı benim kafama, sonuçta onlar senin ailen atamazsın ya bi kenara, yarın öbür gün sen de ailen de aranızdaki kırgınlıkları unutursunuz ama nişanlın unutmaz gibi görünüyo, umarım evlendikten sonra daha büyük problemlerle karşılaşmazsın

valla beni yere göğe sığdıramıyorlardı 3 ay öncesine kadar. ne zamanki nişanlım askerden geldi biz kesin tarihi falan aldık işte o zaman 180 derece döndüler. bilmiyorum kıskançlıkmı farklı bişeymi ama şimdi en büyük düşmanları ben ve oğulları :)

ben neler konuştum gülcüm neler konuşuldu ama yok..
öyle desem zorla nişanlandın zaten ne bozması..
böyleyiz biz kabul ederseniz derler eminim..

hemşerim aralarında hiç bir şey geçmedi ailemle nişanlımın..
nişanlım saygısından konuşamazdı bile babamla annemle..
utanırdı yani çekinirdi..
ama en son sinemaya gireceğimizde telefonda başlarım sinemasına hemen eve gel diye bağırıp çağırınca babam ben tutamadım kendimi ağladım..
bahanleri de benim yanımda nişanlımın olduğunu unutmuşlar aman Allahım çocuklar bile güler buna..

nişanlımın o sinema olayından sonra görüşemem artık diyor..insanlar güvenmiyor bana diyor..
onun bile gözleri doldu..
ben nasıl derim arayı iyi tut diye bana bağıran babamı nasıl savunurum?
dün köye gittiler ben de gideyim dedim ne işin var dediler..
tüm akrabalar aileler ordaydı halbuki..
dediğim gibi kayınım askerde ve eltim bile gitti..
onun ailesi rahat serbest bu da daha çok yakıyor canımı..

nişanlandığıma eşşek gibi pişmanım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…