2011 gelin adayları buyrun sohbete

Nişanlanmadan öncede ailenin sana karşı tavrı bu şekilde miydi canım?
Eğer böyle değilse sevmiyorlar diye değilde kabullenemiyorlar diye düşünmen en doğrusu.
İlerisi için üzüleceğimizden korkuyolar korktukları içinde belki hatalı davranıyorlar sonucunu düşünemiyorlar.Eğer gerçek bir sevgiyse nişanlın senden soğumaz neden soğusun ki?Biz yüzükleri taktıkdan sonra bile gizli görüştük.İki aileninde herşeyi bilmesi gerekmiyor diye düşündük.Birini söylediysek ikisini söylemedik.Eğer söyleseydim annemde dahil tepki gösterirdi.Ama bilmedikleri için rahatız.Biz aileleri hem içinde hemde dışında tutuyoruz.Bilmeleri gerektiği kadar herşey.Saygı sevgi sonuna kadar.Ama biz bir aile olucaz bunun da bilincindeyiz...

Sende lütfen üzme kendini.Eminim herşey yoluna girecek.Yaşadıkları için bazı şeyleri hata yapmamızı engellemeye çalışıyorlar ama bunu yaparken hayatımızı yaşamamızı engelliyorlar farkında değiller.

Ama ne olursa olsun aileni asla kırma.Çünkü inan bana bizim yanımızda olacak olan yine bizim ailemiz.İçini ferah tut herşey yoluna girer.Ve bu durumu çok fazla nişanlına yansıtma.Gel burda içini dök paylaş rahatla.Bizi bizden başkası anlamaz.Umarım herşey dilediğin gibi olur.

yediğinin yarısını yesen zayıflarsın ki

kızlar aşağıda gözüküyorum ama maalesef yazamadım
gül canım insanın icinde değil biliyorum bende nasıl oluyor bilmiyorum ama
kendiliğimden aç kalmaya başladım hatta yemek yemem gerektiğini hatırlayınca yiyiyorum anca
evde anne falan da yok
akşam eve gidince müsli yiyorum ya da tost yapıyorum sonra hurrrra işlere girişiyorum
bi de bakmışım akşam olmuş

gül çk zayıflamışsn cnm ya
koşturmaktan fln mı oldu acep
sıkma canını herşeye
ne kadar zamanda verdin 10 kiloyu.
dikkat et kendine az buz değil yani

yediğinin yarısını yesen zayıflarsın ki

Yediğimi söyleyeyim sana canım, sabahları 2 poaça, akşamlarıda 1 dilim ekmekle yemek yiyorum.
Ara sıra kahvaltı yaptığımda fazla yiyorum sadece, bende hazımsızlık var ondan kaynaklanıyor sanırım...
Çok kilom yok ama vermem gereken 5 kilo olduğunu düşünüyorum...

Herşeyden bir derz çıkarıyorum ne ilginçtir ki insanın kulaklarına inanası gözlerine göresi gelmiyor

dilkecim insanın kendi annesinden babasından bu tarz şeyler yaşaması çok zor allah sana sabır versin
anne baba işte seçme gibi bir özelliğimiz yok
olacağına bırak zaman bir çok şeyin üstesinden gelir emin ol ablamın eşide gelmiyordu sorunlar varken çocuğu zile basıp kapıdan verip fırlıyordu ne kadar fırlayacaksın be adam şimdi sanki o yapmamış bunları yani insanların da belli bir zaman sıyırdığı zamnalar oluyor zaman diyorum sadece bak burada bir kaç ay sonraları neler bahsediyeciğz gözyaşlarını mutluluk için akıt sadece

amaaan 5 az 5 fazla allah ağız tatlılığı versin huzur versin gerisi boş canım ya

ayerscim nişanlına belli etme demişin de olaylar hep onun yanında oluyor..
nasıl evirip çevirip yutturayım ki..
ailem pek istemedi onu sebep o 2 yıllık ben 4 yıllık diye..
bir de o makina teknisyeni fabrikada çalışıyor ben öğretmen olacam diye..
maddi durumları pek iyi değil diye ( bizimkiler zengin sayılır yani )

ama bu kadar abartılacak bir şey düşünmemiştim..

annem az önce kızdı niye suratın asık yine senin evlen de kurtulalım şu suratından dedi..

ben bu durumda nasıl yaşayım şu evde ?

ailemi tanıyan birine uzak bir akrabamıza anlattım inanamadı..ailem normalde çok anlayışlı sakindir ama işte şimdi nefes aldırmıyorlar..

arkadaşımda kalacam desem kim olduğunu sormadan izin verirler şimdi..
ama nişanlımla akşam sinemaya yada yemeğe gidecem desem 40 laf duyarım...
3 ay geçer de benim bu midemdeki rahatsızlık ülsere çevirmeden geçse bari..

huyum yüzünden midemden olacağım..
ne bağırırım ne karşı gelirim ne de cevap veririm..
susarım ve ağlarım sadece..

Oyy dilekcim oyy ben ne diyeyim ki
Sen haklısın elbette böyle olmasını hak etmiyorsun
Nişanlında haklı ki oda böyle olmasını hak etmiyor
Ama sen sabırlı olmak zorundasın
Ölsem de kurtulsam gibi bir cümle kesinlikle sana yakışmıyor
Aksine güçlü olmalısın ki ailende senin ne kadar mutlu olduğunu gördüğünde emin ol ki huzura ericeklerdir.Ne yaparsam kendine yaparsın kendi sağlığından olursun.Lütfen üzme kendini.İnan ne diyeceğimi şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…