- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #65.621
Dilekcim durumuna çok üzüldüm gerçekten, seninkisi hepsinden zor bence, Allah yardımcın olsunAma nişanlının ailenle görüşmek istememesi evlendikten sonra da görüşmeyeceğini söylemesi çok takıldı benim kafama, sonuçta onlar senin ailen atamazsın ya bi kenara, yarın öbür gün sen de ailen de aranızdaki kırgınlıkları unutursunuz ama nişanlın unutmaz gibi görünüyo, umarım evlendikten sonra daha büyük problemlerle karşılaşmazsın
valla beni yere göğe sığdıramıyorlardı 3 ay öncesine kadar. ne zamanki nişanlım askerden geldi biz kesin tarihi falan aldık işte o zaman 180 derece döndüler. bilmiyorum kıskançlıkmı farklı bişeymi ama şimdi en büyük düşmanları ben ve oğulları :)
kızlar herkese selam size bi sorum var kızın çeyizi çıkarken davul zurna çalar mı?
Kleopatra canım kına mekanına karar verdiniz mi?
çeyiz giderken davul çaldırmak görgüsüzlük olarak görülüyomuş ayıp ve utanç vericiymiş haberiniz olsun
ya lanet dizi yaprak dökümünde sedef in çeyiz öle çıkmış annem de istedi..söyledim nişanlım tamam dedi ailesi kabul etmedi.. sonra çevirdik lafı nişanlım ben yanlış anlamışım gül ün annesinin haberi yok gül yapsak mı dedi diye düzeltmiş. bende anneme yok ben istemiyorum diyip çözmeye çalışıyoruz işte... debelenip duruyorum işte bi tanem yaKız gül sen ne alemsinn
Evet ayıpdır o şekilde olması.Bizde öyle bir adet yok.
Sadece düğün salonuna giderken evden kız çıkarıldığında çalınır.
Oda bele kırmızı kuşak bağlandığı için alnımızın akıyla kızımızı verdik anlamına geliyormuş.
O zaman çalınacak o kadar diye biliyorum.
Kızlarrr hepimiz kişiler farklı olasada hayatlar yaşantılar ve davranış biçimleri farklı olsada küçük yada büyük sorunlar yaşıyoruz yaşıycaz.Hayatta hiç bir şey dört dörtlük değil.Ama hepimizin şanslı olduğu bir nokta var ki eşlerimizi bulduk.Seviyoruz seviliyoruz.Ben ailemle nişanlım arasındaki dengeyi elimden geldiğince kurmaya çalıştım halada öyle.Ve inanın bir anne oğul gibiler annemle.Hangi nişanlı erkek kayınvalidesinin evinde bulaşık yıkar?Evin ampüllerini değiştirir?Annem bile süpürgenin fişi koptu kardeşimi değilde nişanlımı söylüyor.Nişanlın gelince bakar diyor.Yemek yapsak en önce nişanlımı düşünüyor seviyor çocuk yesin diyor.Nişanlımda anneme karşı öyle.Sevgimize saygı duyuyor keşke benim annemde böyle olabilse diyor.Annemle otururlar saatlerce konuşurlar.Allahım bozmasın.Kardeşimle babamla çok karşılaşma fırsatı olmuyor ama her iki tarafada olumlu anlatınca aradaki dengeler sağlanıyor.Kardeşim işe gidicekdi hafta sonu nişanlım gelicek kardeşin de evde olsun hep berabar kahvaltı yapalım dedi diyorum.Nişanlımada kardeşim senin için işden izin aldı hep berabar kahvaltı yapalım dedi diyorum.Yalanda değil gerçekden öyle ama her ikiside birbirini kıskanıyor.Biri nişanlım biri kardeşim aradaki dengeyi sağlamakda bana düşüyor.
Hepimiz atlatıcaz bu sıkıntıları ve çok mutlu olucazz
ya lanet dizi yaprak dökümünde sedef in çeyiz öle çıkmış annem de istedi..söyledim nişanlım tamam dedi ailesi kabul etmedi.. sonra çevirdik lafı nişanlım ben yanlış anlamışım gül ün annesinin haberi yok gül yapsak mı dedi diye düzeltmiş. bende anneme yok ben istemiyorum diyip çözmeye çalışıyoruz işte... debelenip duruyorum işte bi tanem yahafta içi de gittim gelinliği almaya zayıfladım diye daraltmışlardı arkadan kesmişler halbuki koltuk altından yapmalıydı.. düğme kaydırmışlar hiç olmadı yani.. zaten düzeltilecek ilçide de sabit kalmamışım 4cm daha incelmiş beden... aldım gelinliği pislenmesin diye son 10 gün kala götürücem tekrar işte offff poffff yaniiiiii
Allahım nazarlardan saklasın
annem yada babamla asla öyle olamayacak nişanlım biliyorum..
kendi annem beni bile sevmez somut olarak yani..
sarılmaz öpmez yani..
nişanlımı düşünmez bile yani bu durumda..
babam çok canayakındır ama işte kız eviyiz ya hep gıcıklık yapma lüksümüz olmalı..
valla sinirden ağlıyorum şu an..
neden böyle ya neden ?
şu evden kurtulayım diyeceğimi hiç düşünmemştim ama düşünmeye başladım artık..
niye bize eziyet ediyorlar niye istemiyorlar mutluluğumu..
canımı alsa Allahım da herkes rahatlasa..
bıktım artık nişanlılığın gözü kör olsun ...
valla ya yattı beni bu annemle ebem karı teyzemKız annende çok alem:) Diziye göre mi karar vermiş:)
Maşallah gül aşırı zayıflamışın yapan kişide pes etmişdir artık.
Biraz yemek yede kilo al kız çok fazlada olmasın tabi.
Valla gelinliğin modeli gidicek sen böyle zayıflamaya devam edersen dikkat et.
Nişanlında lafı iyi çevirmiş helal olsun :)
annem normal eşya taşınıyo gibi olmaz diyo diğer taraf görgüsüzlük diyo iki tarafında birbirinden haberi yok en iyisi ben istemiyorum diyip çıkıyım işin içinden
Aman kızlar sizde içinize atıp keninizi parçalamayın boşverin evet kolay demek ama o na tak bu na tak mesafeli olun gitsin madem bunlar yaşanıyor
ablam bana dün artık isyan edip deniz ablacım insanalrdan birşey beklemezsen daha mutlu olrsun emin ol çünkü bende neden geline bişey almıyorlar neden kızım şununda ben alayım demiyorlar diye harap bitap ettim ama doğru beklemiyorum huzurluyum ne yapayım elinde solununda alınacak
o yöreye göre değişir canım bazı yerlerde adet olarak yapan var ama ben bizim mahallede yapsam herkes kınar o kadar gelin çıktı bizim mahalleden kimsede öyle şey görmedim ama eski mahallemde olsa gayet güzel olurdu orda herkes akraba kadar yakın çünküçeyiz giderken davul çaldırmak görgüsüzlük olarak görülüyomuş ayıp ve utanç vericiymiş haberiniz olsun
sınama diyip inandırmaya çalışsam bir insan 3 kez sınanır mı ?
bir de şu sorun var..
ailem ben demezsem yada kayınpederim falan arayıp niye gelmiyorsunuz demezse asla gitmiyorlar onlara..
1 ay hiç arayıp sormadıkları olmuştur benim ailem..
kayınvalidem ve kayınbabam ararlar beni ama benim ailem hem saf dışı gibi davranıyorlar hem de işin içindeler..
yani o kadar bunaldım ki ağlamaktan hiç bişey gözüm görmüyor..
nişanlısıyla görüşemeyen biri soğumaz mı nişanlısından ?
ben bunu düşünüp korkuyorum nişanlım soğur diye..
yani en büyük hakkı görüşmek yaa 3 ay sonra karısı olacağım onun..
ama bu 3 ayda ölmezsem var ya epey yaşarım sanırım ben..
üniversite okuyorum öğretmen olacağım inşaallah..
babam üniveriste mezunu muhasebeci..
annem lkokul mezunu ama maşaallahı var sosyal aktiviteler,pilatesler,seminerler falan gırla..
öyle kültürsüz aile de değil ama sevmiyorlar beni demekki değerim yok..
valla ya yattı beni bu annemle ebem karı teyzemkarşı taraf kötü düşünecekti ben dedim nişanlıma böle olmaz benim üstüme at sana soruyorum fikir alıyorum gibi yap düzelt dedim yoksa işler sarpa saracaktı valla kayınvalidem gelinçiye el koydu gelicez son ölçü ne ise istediğimiz gibi yapacaksın dedi ona güvendim canım 64 ten düştüm 54 e hala da devam ediyo sıkıntılıyım ondan galiba
isyan etme dilek geçecek de sabret cnm bak az kalmş dayanAllahım nazarlardan saklasın
annem yada babamla asla öyle olamayacak nişanlım biliyorum..
kendi annem beni bile sevmez somut olarak yani..
sarılmaz öpmez yani..
nişanlımı düşünmez bile yani bu durumda..
babam çok canayakındır ama işte kız eviyiz ya hep gıcıklık yapma lüksümüz olmalı..
valla sinirden ağlıyorum şu an..
neden böyle ya neden ?
şu evden kurtulayım diyeceğimi hiç düşünmemştim ama düşünmeye başladım artık..
niye bize eziyet ediyorlar niye istemiyorlar mutluluğumu..
canımı alsa Allahım da herkes rahatlasa..
bıktım artık nişanlılığın gözü kör olsun ...
valla ya yattı beni bu annemle ebem karı teyzemkarşı taraf kötü düşünecekti ben dedim nişanlıma böle olmaz benim üstüme at sana soruyorum fikir alıyorum gibi yap düzelt dedim yoksa işler sarpa saracaktı valla kayınvalidem gelinçiye el koydu gelicez son ölçü ne ise istediğimiz gibi yapacaksın dedi ona güvendim canım 64 ten düştüm 54 e hala da devam ediyo sıkıntılıyım ondan galiba
Canım herkesin bi yapısı huyu var dicem.
illaki bütün anne baba çocuklarını sever ama aylinin dediğine katılıyorum.
huyları öle demekki napıcan
kendini yiyip bitirme ya.
öle yapınca inan hiç bişi düzelmiyo..
demesi kolay ama takmamaya çalışıcan. akışına bırakıcan en iyisi.
ay süpersinnn :))
64 ten 54 e hiç bişi yapmadan mı düştün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?