- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #65.661
valla mutlu olmaya çalışıyorum da olmuyor ki..
hiç aklımdan çıkmıyor..
gülemiyorum bile yaa soğuyorum evimden..
giderken ağlayacam ama sanırım sevinçten ...
ailemi çok seviyorum ama soğutuyorlar kendilerinden..
ne hata yaptım da böyle değişti ailem yada ailem böyleydi de ben görmedim mi ?
dedim ki kendime açık açık konuşayım böyle yapıyorsunuz aramız açılıyor diyeyim belki daha değişik olur diye ama konuşamam ki çok doluyum hemen ağlarım ve onlar da bana kızıyor ben ağlayınca..
bir şeyler yazayım dedim yaşım 23 çok çocukça geldi..
nasıl yapayım ne yapayım çıldıracam..
keşke düğünü öne alma imkanımız olsaydı...
dedim ki kendime açık açık konuşayım böyle yapıyorsunuz aramız açılıyor diyeyim belki daha değişik olur diye ama konuşamam ki çok doluyum hemen ağlarım ve onlar da bana kızıyor ben ağlayınca..
bir şeyler yazayım dedim yaşım 23 çok çocukça geldi..
nasıl yapayım ne yapayım çıldıracam..
keşke düğünü öne alma imkanımız olsaydı...
Canım tek sorun nişanlınla görüştürmemeleri ise bence çok takma, inan karşı taraftan olsaydı çok daha zor olurdu. Sen evlenince ailen kabullenecek, hatta zorundalar, ama kayınvaliden yada diğerlerinden olumsuz bişey görseydin, ömür boyu sen kabullenmek zorunda kalacaktın. Bazı aileler kıskanır, kıyamazlar çocuklarına, aslında çocuklarını zora sokarlar ama farkında değiller, ama kesinlikle kötü niyetli değillerdir, kız evi naz evi düşüncesindeler bence, bu kadar sıkma kendini herşey olacağına varır...
peki nişanlılık dönemim böyle berbat geçince içimde hep bu kalmayacak mı sence ?
benim hayal ettiğim ufacık bir şey bile olmadı 5 aydır..
ne adam gibi gezebildim ne de tadını çıkarabildim..
şimdi de gizli saklı o da 2 haftada 1
6 yıl beklemenin bedeli buysa ailem beni yavaştan yavaştan kaybediyor farkında değil..
Canım dikkat ettiysen görüyoruzki nişanlılık dönemi bir çoğumuz için çok zor...
Benim nişanlım uzakta, saolsun annem görüşmeme karışmaz ama benimkide uzakta, hatta nikah işlemlerimi tek başıma ağlaya ağlaya yapmıştım, ama düşününce gereksiz olduğunu farkettim. Önümüzde Allah'ta izin verirse bir ömür olacak ve düşünsene gece bile aynı yatağı paylaşacağız, inan bu günleri hatırlayıp belkide güleceksin. Neleri dert ediyormuşum diyeceksin, hepimiz aynı şeyleri söyleyeceğiz. İnsana içinde bulunduğu durum çok ağır gelir, sanırızki dünyanın en büyük derdi bizde oysaki neler var hayatta. Şurada 3 ay kalmış, birbirinizi kırmaya gerçekten değmez, ailenin yaptıklarına iyi demiyorum ben, cidden yanlış yapıyorlar. Ama öyle bir zamandayız ki, artık aile büyükleriyle çiftler yer değiştirmiş gibi. Orta yolu büyüklerin bulması gerekirken biz çiftler bulmak zorunda kalıyoruz, tüm masrafların üstesinden gelmeye çalışıyoruz, onada artık aileler karışmıyor...
Ama bunlar ilerideki hayatımız için avantaj, eminimki yaşadığımız zorluklar bizleri daha çok bağalayacak birbirimize, zaten seven insana bu zorluklara katlanır. Aslına bakarsan bu şekilde sevgimizide ölçmüş oluyoruz...
Herneyse çok yazdım :)) Baya bir nutuk attım ama üzme kendini arkadaşım, heleki böyle şeyler yüzünden ölümü asla aklına getirme olurmu?
Kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
elbisenin özellikle rengini çok beğendim deniz.
mutlulukla giy inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?