- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #65.981
hyr aksine okdr temz biri gibi tanıttı ki kendini( herkes onun saflığına inandı doyumsuz derken erkeklerin genel huylarından bahsediyrum ... biriyle yetinemediklerini anlatmaya çalı$tım
slm millet
ne oli yaw çok derin konular konuşulmuş sanırsam
Hoş gelmişsin aylinnn
Konular aldı başını gitti.Hayatta neler var neler bu günümüze şükürler olsun...
hyr aksine okdr temz biri gibi tanıttı ki kendini( herkes onun saflığına inandı doyumsuz derken erkeklerin genel huylarından bahsediyrum ... biriyle yetinemediklerini anlatmaya çalı$tım
allah ım sabır versin sana. Düşmanıma vermesin bu yaşadıklarını. Bilemiyorum rabbim sorsun hakkını...
Toprağım buketcim ne haber
hep diyorum her zaman da diyorum 19 yasında bir kişinin evlilikten beklentisi ne olabilir ki?o yaslardaki erkeklerde yeni yeni cinselligi tanıdıkları için hep akılları fikirleri orda olur sen ne kadardır tanıyosun bu çocugu?demekki sende de bir güvensizlik varki tlfonunu karıstırıyorsun ben bunu söyler buna inanırım basından beri eksik giden birseyler olmuşki sen de aldatılmıssın ....
hep diyorum her zaman da diyorum 19 yasında bir kişinin evlilikten beklentisi ne olabilir ki?o yaslardaki erkeklerde yeni yeni cinselligi tanıdıkları için hep akılları fikirleri orda olur sen ne kadardır tanıyosun bu çocugu?demekki sende de bir güvensizlik varki tlfonunu karıstırıyorsun ben bunu söyler buna inanırım basından beri eksik giden birseyler olmuşki sen de aldatılmıssın ....
ben 19 ya$ındayım. o 23
istedi vermedim dedin nerden anladın peki adam baya bir sıkıştırdı o zaman seni bu konuda.aklı fikri uçkurunda olan erkeğin sevgisinden hep şüphe duyarım
iyiyim canım senden naber konuyu gördüm daldım anılarım depreşti sinirlerim tepeme çıktı gene
Eski sözlünün yaşı büyük olsada olgunlaşmamış belli ki.
Yada hayatındaki beklentileri gerçekden çok farklı.
Ama bu seni yanıltmasın her erkek aynı değiller.
Senin karşına yanlış kişi çıkmış.Ki daha inan çok küçüksün.
Bunu yaşamasan bile ilerisi için çok daha farklı şeylerle karşılaşabilirdin.
Bence hayatının tadını çıkar.Üzülmeye gerçekden değmez.
Mesaide bitti şükür görüşmek üzere kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?