2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canım sana ağır geliyor şimdi ama ileride emin ol şükredeceksin...
Sakkın üzüleyim deme, senin önünde daha ne yıllar var yaa, boşver gitsin yoluna, senide asla kandırmalarına izin verme...
Ex sözlün daha büyümemiş, sen zaten küçüksün birde çocuk bakmak için uğraşma...

haklısınzda evlenme fikri benm değildi. ailemin kararyla beni görüp beğenen birinin bize gelmesyle ba$ladı kısacası görücü usulü. annem babam ondan ba$ka doğru insan bulamassn okulda btti ne yapcaksn dedikleri için bu haldeym ..... dediğnz gibi hayrlısı böyleymi$ ,zararn neresnden dönülürse kardır drler. umarm güzel $eyler olr hepinzn hayatndada

canımcım allah sana güç versin ve sabır versin umarım tez zamanda atarsın bunları
sözlü senin yaşayan sensin en doğru kararı vermişşin ben ailenin tepkisini merka ettim ailen ne diyor bu duruma

canımcım allah sana güç versin ve sabır versin umarım tez zamanda atarsın bunları
sözlü senin yaşayan sensin en doğru kararı vermişşin ben ailenin tepkisini merka ettim ailen ne diyor bu duruma

annemle ben olumlu bakmıyoruz babamda benim üzülmemi istemediğinden barı$maya yönelik bi$ey söyleyemiyolar. çünkü kendilerinin kazdğı çukurdu bizmkisi ... onun babasıyla benm babam 17 18 yllk arkda$larmı$ ,i$ ortamnda aynı yerde çalı$ıyolarmı$ .... babasını tanıyodum ama oğlunu ilk bize geldiklerinde gördüm. annemin halasının oğlu istemi$ti beni reddetmi$tim ,annem çok istemi$ti. bu i$ olunca mecbur gibi bi$ey oldu sanki ... her$ey okdr hzlı gittki. inanın yazarken ellerim titriyo Allah kmseyi bu duruma dü$ürmesn ...

Bir bayanın herseyden önce kendine yatırım yapması lazım açıktan bile olsa unv bitirmeliki hem kendi ayakları üzerinde durabilsin hem de çocuklarına iyi bir egitim verebilsin....kendi parasını kazanabilsin istediklerini de yapabilsin tabii bunlar benim kişisel görüşlerim ama bunları bilimsel arastırmalar da söylüyor hem erkegin de gözü dısarı kaymaz...

ya nedir bu erkeklerin doyumsuzluğu her gün bi aldatılma okumak çok üzüyo beni ya ne güzel giden ilişkileri maymuna çeviriyorlar oyuncak ediyorlar çok hayvani ya bu erkekler ama artık okumayacağım aldatılmayla ilgili şeyler kimseye güvenemez hale geliyorum yoksa :S

Aynen öyle canım Allah'a şükrediyorum zaten gerçekten Allah korudu beni o gerizekalıyı görsem neredeyse teşekkür edecek durumdayım o bu hatayı yapmasa ben aşkımı hiç tanımayacaktım oysaki aşkım ona her yönden 1000 basar

aynen kesnlkle haklısın sonuna kadr fakat bende evde pineklemiyorum zaten özel bir reklam ajansında asistanm. çalı$ıyo aldatmayım ,yada çalı$ıyo aldatayım gbi bi$ey olmuyo canım .. tabki kör cahil olunmamalı ama insanın içinde varsa askeriyede bile aldatr. asl önemli olan içinde olmycak ,namusu helalini koruyabilcek ... :95:

Uyuma zamanı gelmiş paşamm hazırlanıyorum diyor.
Birazdan arar bende hazırlanayım barime.

Kübracım kenine çok dikkat et mutluluğunuz daim olsun arkadaşımm

bugünde sayfayı ben açayım dedim :)

günaydın hatunlarrrrrrr

yep yeni bir gün daha evliliğimize çok çok az kalmasını sağlayan 1 günü daha geride bırakıcaz Allahın izniylennnn

Günaydınnnn kızlarrr:)

Buğün bende erkenciyim dün akşamda şöyle bir uğradım siteye ve kübroşu gördüm.
Ama ben çıkmak zorunda kaldım sanırım oda çıktı.

GÜZEL BİR ŞİİR PAYLAŞMAK İSTEDİMMM..

Güne dünün hüznüyle başlarsan,yarını da hüznün kasvetine boğarsın.Adımlarını azi...mle atarken sayarsan,yalnız bastığın yeri delmekle kalırsın.Para gibidir başarıya attığın adım,sayarsan bereketinden olursun.Başını kaldırıp yalnızca hedefe bakmalısın,ayağına takılan çeklemeri,kararlılığınla haklamalısın...
Dost başa,düşman ayağa bakar derler hep,sen ayağından çok başını kollamalısın.Denize düşmeden önce,yılanı kendi zehriyle boğmalısın...
Kaşı gözü yoktur sadakatin,ilk görüşte tanıyamazsın.Her sakallıyı deden sanırsan,genç yaşında deden kadar yaşlanırsın.Ahde vefaları kendindeki gibi sanma çocuk!Ah der, çektiğin cefalarla yakınırsın...Unutma,yaşarken ölmeye,ölümden daha yakınsın...
Yaşın belki bana çok yakın,belki de çok yakınsın.Bil ki,bunları genç yaşta yaşlanmış bir yürekten okuyorsun.Sen sen ol gözden akan her yaşa aldanma.Yaş vardır yürekten parçalar koparır,yaş vardır timsahları kıskandırır...

unutma yaşarken ölmeye,ölümden daha yakınsın !!!

bu sözü her zaman çok sevmişimdir ben ya çok anlamlı buluyorum gerçekten..

ne kadar doğru ama dimi denizcim..:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…