- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #66.041
senin aklını seveyimmmm
gelinler 5 ledik mi
darisi size kizlar
Herkese günaydın kızlaar...
Eda 73 günümüzmü kaldı kız, daha geçen gün 87 kalmıştı ne zaman düştü
Kızlaar dün vakumlu poşet aldım, harika bişey içine 4 adet yastık koydum küçücük kaldı.
Birde yorganlar için alıcam, böylece yer kaplamamış olurlar, hemde içi çok güzel kokuyor, yastıkları çıkardım yumuşatıcıyla yıkanmış gibi kokuyorlardı...
aslışım ayşecim hoşgeldiniz..
zuzu sana bişi sorcam ben ilk geldigimde kaç aydı ben hatırlamıyorum nasıl bulucaz onu :26:
Şekerüm bizim kocalarımız çok şanslılar, onların kesesini düşünüyoruz hep...
günaydın ayşecm evt artık yaklaşıo beklenen son :))
sn nasılsn yoğunsn herhalde gelemiyosun
Esracım çok iyi almışsın almakla.Ne kadara aldın acep?
bebişim geri sayfalara baksan belki orada şafakla ilgi bişi yazmışsındır bende tahminen öyle dedim
Herkese günaydın kızlaar...
Eda 73 günümüzmü kaldı kız, daha geçen gün 87 kalmıştı ne zaman düştü
Kızlaar dün vakumlu poşet aldım, harika bişey içine 4 adet yastık koydum küçücük kaldı.
Birde yorganlar için alıcam, böylece yer kaplamamış olurlar, hemde içi çok güzel kokuyor, yastıkları çıkardım yumuşatıcıyla yıkanmış gibi kokuyorlardı...
evimz hazır allaha şükür zuzuşum ama tadilat yapılıcak bu hafta fayanslara başlanıyo artık hergn bişeyi çıkar zaman geçer :))
buket mutfak dolabına sen nasl karar verdn bnde bambu tonlarnda istyrm ama kremle ikisini aynı anda kullanayım diorum
günaydın kızlar ben hariç herkesin şafağı azalmış ben düğüne göre yaptım ondan galiba kız eda gel istenme tarihime göre çizelge yapalım sonra nişanı yaparız başka türlü geçmeyecek bu çizelge
evt zuzuşum kendimzn allaha şükür szde alırsnz inşallah hayatım doğuda yaşam şartları kolay diyolar para brktrrsnz kendi evinizi alırsnz..kızz betüşşş sizinde mi ev kendibizin valla ne şanslısınızömrüm taşınmakla geçecek nişanlımın işi hep rotasyon ya
betusum gunaydin
yogun evet
birde bir haftadir esimin abisi bizde kaliyo onun yogunlugu
yarin gitcek ins.
artik ustalastim yatili misafir falan
bebişim geri sayfalara baksan belki orada şafakla ilgi bişi yazmışsındır bende tahminen öyle dedim
2 adet 10 liraya aldım canım, yorgan için alacağımda 6 lira ama 2-3 yorgan sığıyor...
Her yerde çok daha pahalıydı diasada indirime girmiş...
Kız ben geriye gitmiştim bi kere, ilk bu aylarda yazmaya başlamışım...
evet esoşum 73 günkuzum ne kadara aldın banada lazım büyük boymu orta boymu bide :26:
2 adet 10 liraya aldım canım, yorgan için alacağımda 6 lira ama 2-3 yorgan sığıyor...
Her yerde çok daha pahalıydı diasada indirime girmiş...
aslışım ayşecim hoşgeldiniz..
zuzu sana bişi sorcam ben ilk geldigimde kaç aydı ben hatırlamıyorum nasıl bulucaz onu :26:
amin canım amin...sen nasılsın yogunsun bu aralar gelemiyosun ayşecim..
günaydın kızlar ben hariç herkesin şafağı azalmış ben düğüne göre yaptım ondan galiba kız eda gel istenme tarihime göre çizelge yapalım sonra nişanı yaparız başka türlü geçmeyecek bu çizelge
Buket bak aynen şöyle oluyorr
Zuzuş evleniyor benim düğüne 2 ay bir gün kalıyor
Sonra zaman geçiyor ben evleniyorum senin düğüne 8 gün kalıyor ve zaman geçiyor sen evleniyorsun.
Kilit noktamız zuzu
Seninde zamanın ilerliyor canım hiç merak etme.Hele bir yüzüğün takılsın parmağına bak zaman nasıl geçicek anlamıcaksın bile.Ben sözleneli 4 ay oldu dün ne çabuk geçti anlamadım bile
Buket bak aynen şöyle oluyorr
Zuzuş evleniyor benim düğüne 2 ay bir gün kalıyor
Sonra zaman geçiyor ben evleniyorum senin düğüne 8 gün kalıyor ve zaman geçiyor sen evleniyorsun.
Kilit noktamız zuzu
Seninde zamanın ilerliyor canım hiç merak etme.Hele bir yüzüğün takılsın parmağına bak zaman nasıl geçicek anlamıcaksın bile.Ben sözleneli 4 ay oldu dün ne çabuk geçti anlamadım bile
evt zuzuşum kendimzn allaha şükür szde alırsnz inşallah hayatım doğuda yaşam şartları kolay diyolar para brktrrsnz kendi evinizi alırsnz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?