2011 gelin adayları buyrun sohbete

bzmde L mutfak olucak bnde mozaiği cam istyrm ama kafamda daha hç bişi belrlemedm

kızlar kağıthane nasıl biyer?? nişanlımın müdürü size kağıthaneden ev bulalım demiş..oda olur demiş.. araştırıyomuş :18:

Kağıthane genelde yoğun olarak sitelerin olduğu bir yer.
Ulaşım açısından rahat diye biliyorum.

Bizimde iş sıkıntılı gibi duruyor.Nişanlım işden 9 da çıkıyor 8 de işe başlıyor.
Evlendiğimizde burda olmaz diyor.Maltepeye taşınsak bile senin yoluna uzun oluyor aklım sende kalır olmaz diyor.Bakalım ne olacak?Dünde canı sıkılmış işde aradım konuştuk iyiki varsın fıstığım benim dedi.Kıyamam ben ona ya üzgün olmasına hiç dayanamıyorum.

kızlar kağıthane nasıl biyer?? nişanlımın müdürü size kağıthaneden ev bulalım demiş..oda olur demiş.. araştırıyomuş :18:

edacığım ben kağıthaneye gelin gidicem.
Nişanlımın evleri orda. Merkeze çok yakınız. ben seviyorum kağıthaneyi :))
ama bazı yerleri kötü özellikle nurtepe tarafı. herzaman olaylar oluyor orda.
Allah nasip ederse annemlerede ordan ev aldırmayı bile istiyorum.

bzmde L mutfak olucak bnde mozaiği cam istyrm ama kafamda daha hç bişi belrlemedm

mutfak küçük olabildiği kadar L olacak bizimde küçük harf l bauhausa gittiğinde bakarsın canım benim beğendiğim orda var başka yerdede görmedim nettede bulamadım 2 rengi var biri düz krem diğeri ahşap rengi gibi üst dolabı krem düşündüğüne göre onuda düşünebilirsin ben üstünü krem yaptırsam o rengi seçecektim mutfağada şu perdeden alıcam canım evdede 15 yıldır kullanıyoruz annem çok memnun 2 yılda 1 siliyorum diyor

perde çok güzelmiş bukoooo tuttum bunu

canım bu dönemler oluyor öyle sorunlar malesef bende çok korkuyorum ama ufakta olsa benimde tadım kaçacak dilin kemiği yok malesef ağızdan çıkıveriyor

küçük l alemsn sen buket bzm mutfak büyük bayağı bu tarz perdeleri genelde balkonlarda filan grüorm bzm bahçe kapısıda mutfakta mekanizmalı perde düşünüyorum ama dediğin gbi kullanşlı ve silineblr bi perde olmalı araştrmam gerek bn üstü krem altı bambu, tezgah krem, mozaiklerde bambu krem karışık olsn diorm ama olrmuki

aslıcım haklı olarak sıkılmışsın canım halledildiğine sevindim en azından kaynanan gönlünü almış..

ama aynı evin içinde yine böyle sorunlar olabilir gibime geldi benim sen yinede canını sıkmadan halletmeye çalış canım benim

aslında benimkiyle aynı mevzu sayılır aslıcım seninki
bizimki de bilezik mevzusundan çıktı
uzun hikaye kızlar burda anlatmak istemiyorum
ama şukadarını söyliyim
benim dediğim yapılıyomuş gibi göründü
ama gene de kayınvalidem kendi bildiğini okudu benim istemediğimi bile bile

hımm iyi o zaman..bakalım zaman ne göstericek..o değil 2-3 araç değiştirmem gerekecek..nişanlımda bunu istemiyor..tabi bende..bakalım nolcak :97:

evet aynı evde yaşayınca illaki sorunlar olucak kızlar. çok iyi biliyorum
kendimi bunlara hazırlamaya çalışıyorum.
inşallah üstesinden gelebilirim, gelebiliriz,
işte herşeyi çok kafaya takmamak lazım.
canınımı sıktı o anda söliceksin güzellikle ben bundan haşlanmadım işte anne niye öle böle şöle diye.
bir kaç gün öncede demiştim aynı deyimi.
kendi kendime diyorum bunu.
ya bu diyardan gidicen ya da bu deveyi güdücen. şu an için yapabileceğim bişi yok :)

Aslıcım kayınvaliden en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah.

Gerçekden insan iyi niyetinin karşılığını göremeyince büyük hayal kırıklığı yaşıyor.
Anında bir savunmaya geçiyor,korkuyor.Yani en azından ben öyle oluyorum.

Kirada kalırım,eşyalarım borçla olur,en iyisi olmaz belki,lüks olmaz,yeri gelir aç kalırım.
Tabiri caizse kuru ekmek yerim ama kimseye belli etmem.Beni hayatta bura tarz şeyler korkutmaz.
Hiç bir zaman fazlasında gözüm olmadı kızlar.Bunuda her zaman dile getirdim.Kıza düşen bütün eşyaları aldık bütün maaşı oraya bağladım hiç önemli değil benim için.Nişanlım eşyaları alamıcak nişan borçları duruyor oda hiç önemli değil.Eşyaların bir kısmı borç olucak ortada ne düğün parası nede gelinlik parası var oda hiç önemli değil.

Benim en büyük korkup genç iki insan arasına bir başkasının girmesi.Annem,yengelerin bütün çevrem bu konuda çok çekti.Ben bu sıkıntılarla büyüdüm.Annemin yapamadıkları,yengelerimin yapamadıklarını dinledim.He şimdi allaha şükür evler ayrılmış herşey yolunda ama.Annemin bir lafı vardır benim gençliğim en güzel zamanlarım kayboldu şimdi olanların bir önemi yok der.Korkuyorum ben gerçekden.Çünkü annedir kötü bile olsa idare etmek düşer bize.Ama aynı evin içinde olmak beni çok korkutuyor.Kabusum gibi bir şey oldu.Allahım yardımcımız olsun.

aylincim ben galiba anladım senin derdini bana da nişanda hangi bileziği istersen begen dediler bende begendim sonra kaynanam ille burma olsun o daha güzel oluyo biz burma takmak istiyoruz diyince bende kırmamak için tamam ondan olsun madem dedim öylece kapadım mevzuyu..

sende eğer durum buysa takma bence onlar ne alırsa alsınlar sende düğünden sonra değiştitir istediğini alırsın canım benim

ama napim azıcık dönüyor bitsin çekeceğim fotolarını dolapçının işi bitmeden ankastre bulaşık makinesi fırın ve aspiratörü alırız takılır demiş kayınpederim ben bulaşık makinesini giyinik istiyordum mobilyacı giydirsin madem alalım demiş kayınpederim Daha sözüm olmadan beyaz eşyalarımda alınmış olacak Bence netten hem karışık mozaik hemde düz renk olanalra bak hangisini beğeniyorsan onu yaptır canım karışık mozaikler gözümü çok yoruyor benim diye ben tek renk istiyorum

canım hiçmi başka eve çıkma şansınız yok dicem ama sanırım yok... yada altlı üstlü otursanız dicem ama oda aynı evde yaşamaktan bir farkı yok diye düşünüyorum

Aylinciğim nişanlında durumu biliyosa boşver canım.
sen belirtmişsin olmamışsa yapmamışlarsa
daha sonra istediğinle değiştirirsin fiyat farkı olmazsa.
gerçekten diyorum nekadar az takarsan o kadar iyi.
ben yapım gereği çok takarım böle canımı sıkıcak mevzuları.
bu anlattığım olaydan iki günde kafamdaki egzamalar azdı.
bütün kafam yara içinde kaldı saç diplerim. dirseklerim kocaman kocaman egzama oldu
o yüzden nekadar boşversen okadar iyi...

hımm iyi o zaman..bakalım zaman ne göstericek..o değil 2-3 araç değiştirmem gerekecek..nişanlımda bunu istemiyor..tabi bende..bakalım nolcak :97:

2 3 araç değiştirince zor olur canım.
ama yaşamak için seviyorum ben orayı :))
yaşamadan benimsedim galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…