- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #66.101
ben proje halini görmedim canım onu kayınpederim çizdi ne nerede olacak o banada süpriz olacak sadece eviyenin yerini değiştirmiştim köşe dönsün mutfak demiştim öyle çizmiş su tesisatınıda köşeye aldırmış sağolsun bitmiş halini merak ediyor o kadar mozaik sitelerine baktım beğendiğim mozaiği bulamadım cnım bauhousta görmüştüm ben tek krem rengi çok küçük değil dikdörtgen cam mozaik hoş duruyordu beğendim ben
hiç anlatmadın aslı hayırdır mevzu neydi?
kızlar kağıthane nasıl biyer?? nişanlımın müdürü size kağıthaneden ev bulalım demiş..oda olur demiş.. araştırıyomuş :18:
kızlar kağıthane nasıl biyer?? nişanlımın müdürü size kağıthaneden ev bulalım demiş..oda olur demiş.. araştırıyomuş :18:
bzmde L mutfak olucak bnde mozaiği cam istyrm ama kafamda daha hç bişi belrlemedm
mutfak küçük olabildiği kadar L olacak bizimde küçük harf lbauhausa gittiğinde bakarsın canım benim beğendiğim orda var başka yerdede görmedim nettede bulamadım 2 rengi var biri düz krem diğeri ahşap rengi gibi üst dolabı krem düşündüğüne göre onuda düşünebilirsin ben üstünü krem yaptırsam o rengi seçecektim mutfağada şu perdeden alıcam canım evdede 15 yıldır kullanıyoruz annem çok memnun 2 yılda 1 siliyorum diyor
Eki Görüntüle 176308
Bu cumartesi bizde çarşıya çıkacağız bu sefer akıllandım bakalım neler oalcak
mutfak küçük olabildiği kadar L olacak bizimde küçük harf lbauhausa gittiğinde bakarsın canım benim beğendiğim orda var başka yerdede görmedim nettede bulamadım 2 rengi var biri düz krem diğeri ahşap rengi gibi üst dolabı krem düşündüğüne göre onuda düşünebilirsin ben üstünü krem yaptırsam o rengi seçecektim mutfağada şu perdeden alıcam canım evdede 15 yıldır kullanıyoruz annem çok memnun 2 yılda 1 siliyorum diyor
Eki Görüntüle 176308
................................................................
edacığım ben kağıthaneye gelin gidicem.
Nişanlımın evleri orda. Merkeze çok yakınız. ben seviyorum kağıthaneyi :))
ama bazı yerleri kötü özellikle nurtepe tarafı. herzaman olaylar oluyor orda.
Allah nasip ederse annemlerede ordan ev aldırmayı bile istiyorum.
aslında benimkiyle aynı mevzu sayılır aslıcım seninki
bizimki de bilezik mevzusundan çıktı
uzun hikaye kızlar burda anlatmak istemiyorum
ama şukadarını söyliyim
benim dediğim yapılıyomuş gibi göründü
ama gene de kayınvalidem kendi bildiğini okudu benim istemediğimi bile bile
küçük l alemsn sen buketbzm mutfak büyük bayağı bu tarz perdeleri genelde balkonlarda filan grüorm bzm bahçe kapısıda mutfakta mekanizmalı perde düşünüyorum ama dediğin gbi kullanşlı ve silineblr bi perde olmalı araştrmam gerek bn üstü krem altı bambu, tezgah krem, mozaiklerde bambu krem karışık olsn diorm ama olrmuki
evet aynı evde yaşayınca illaki sorunlar olucak kızlar. çok iyi biliyorum
kendimi bunlara hazırlamaya çalışıyorum.
inşallah üstesinden gelebilirim, gelebiliriz,
işte herşeyi çok kafaya takmamak lazım.
canınımı sıktı o anda söliceksin güzellikle ben bundan haşlanmadım işte anne niye öle böle şöle diye.
bir kaç gün öncede demiştim aynı deyimi.
kendi kendime diyorum bunu.
ya bu diyardan gidicen ya da bu deveyi güdücen. şu an için yapabileceğim bişi yok :)
hımm iyi o zaman..bakalım zaman ne göstericek..o değil 2-3 araç değiştirmem gerekecek..nişanlımda bunu istemiyor..tabi bende..bakalım nolcak :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?