- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #66.061
evt zuzuşum kendimzn allaha şükür szde alırsnz inşallah hayatım doğuda yaşam şartları kolay diyolar para brktrrsnz kendi evinizi alırsnz..
ooh maşallah artık eskisi kadar pank yapmazsn bzde grelim inşallah o gnleri
Ayy çok uygun almışsın esroş bende onu çok pahalı diye biliyorum.
Her diasada var mıdır ki acep?
evt zuzuşum kendimzn allaha şükür szde alırsnz inşallah hayatım doğuda yaşam şartları kolay diyolar para brktrrsnz kendi evinizi alırsnz..
ooh maşallah artık eskisi kadar pank yapmazsn bzde grelim inşallah o gnleri
o zaman zuzuya baskı yapalımda biran önce evlensin zuzu duy sesimizi
şimdi kirada oturacaklar el kaldırsın ... ben
o zaman ben birtaraflarımı sürüyerek elimi çabıkk tutayımmm uğur getireyim sizee çözelim kilidiii
o zaman zuzuya baskı yapalımda biran önce evlensin zuzu duy sesimizi
Zuzuş iki insanın kaderi senin ellerinde ben benim çizelgeye bakmıyorum bile seni takıp ediyorum.
Sen çabucakk olup evlen ki sıra bana gelsinn ben 8 günlük evliykene sıra bukette
Ayy böyle düşününce daha az zaman kalıyormuş gibi oluyor ne yapayımm
Ben çok şükür kirada olmucam.
Allah bütün kirada oturacaklara yardım etsin ev sahibi olmayı nasip etsin inşallah tez zamanda...
Evimiz varda noluyki İzmir'de, hemde kayınvalidem kirayı kendisi alıyor.
Var ama yok gibi bişey bizimkisi...
düğün gecesi sizleri hatırlayacağım bebişlerrrrr
Evimiz varda noluyki İzmir'de, hemde kayınvalidem kirayı kendisi alıyor.
Var ama yok gibi bişey bizimkisi...
o zaman biz kirada olacaklarrr bundan sonra evi olanları kazımayalım knuşmayalım onlarlabizim niye evimiz yok allah allah
bnde kararszm açık renkleri çk seviyorum kafamda oturtmalıyım herhalde bu haftasonu yada haftaya çizimi yapılacak yapacak olan adamda bter hemen demiş çk sürmüyomş senn dediğin gbide hoş olr buket sen dolap arasına ansl mozaik düşünüyosn resmi varmıbenim dolap yapılmaya başlanmış canım 1 hafta içinde biter demiş kayınpederim sonra bana göstereceklermişBen alt üst tüm dolap kapaklarını bambu istedim rengide kastamonu mdf kartelasından bambu olan. Cam fayans ve cimstone tezgah ı krem düşünüyorum iki bambu arası krem görüntü olacak yani canım ama senin dediğin gibide çok güzel oluyor bende kararsız kalmıştım
olsn sewdiceğinle br oldktan snra altından kalkarszn zuzuşum yda bir blezik maşallah bak brikimnz olr byük şehirlerde çok zorinşallah betüşşşş yaşam şartları kolayda psikolojik yaşam nasıl acaba :44: benimki altını sevdiği için heray bi bilezik yapacakmış bu konudan şanslıyım
evet betusum
misafir agirlamayi da seviyorum
sadece esimle az vakit gecirebiliyoruz o kotu. :2:
evinizin sizin olmasina cok sevindim
darisi bize insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?