2011 gelin adayları buyrun sohbete

Evet doğuda hayat şartları çok ucuz, ayrıca doğuda görev yapanlar en az 1000 lira fazla maaş alıyorlar...
Hatta geçen sene 1 kasa domatesi 2 liraya almış nişanlım, burada hayatta o fiyata alınmaz...

Ayy çok uygun almışsın esroş bende onu çok pahalı diye biliyorum.
Her diasada var mıdır ki acep?

Zannedersem vardır, bimde uygun ürünler geliyorya, diasada da öyle bir stand vardı, sor istersen canım...

evet betusum
misafir agirlamayi da seviyorum
sadece esimle az vakit gecirebiliyoruz o kotu. :2:

evinizin sizin olmasina cok sevindim
darisi bize insallah

o zaman ben birtaraflarımı sürüyerek elimi çabıkk tutayımmm uğur getireyim sizee çözelim kilidiii

Zuzuş iki insanın kaderi senin ellerinde ben benim çizelgeye bakmıyorum bile seni takıp ediyorum.
Sen çabucakk olup evlen ki sıra bana gelsinn ben 8 günlük evliykene sıra bukette
Ayy böyle düşününce daha az zaman kalıyormuş gibi oluyor ne yapayımm

düğün gecesi sizleri hatırlayacağım bebişlerrrrr

Evimiz varda noluyki İzmir'de, hemde kayınvalidem kirayı kendisi alıyor.
Var ama yok gibi bişey bizimkisi...

benimkininde göya kendi evi var eğer nişanlımın ailesinin yanında yaşasaydık evimiz olucaktı..

ama benim memleketimde oturacagımız için kirada oturoyurz 1-2 seneye kadar alıcaz ama Allahın izniylen...

ay birde kaynanam kiraladıgımız evi begenmedi daha güzel bir yer bulsaydınız dedi... ay diyemedim içimde kaldı resmen kirasını senmi vercen diye

bnde kararszm açık renkleri çk seviyorum kafamda oturtmalıyım herhalde bu haftasonu yada haftaya çizimi yapılacak yapacak olan adamda bter hemen demiş çk sürmüyomş senn dediğin gbide hoş olr buket sen dolap arasına ansl mozaik düşünüyosn resmi varmı
inşallah betüşşşş yaşam şartları kolayda psikolojik yaşam nasıl acaba :44: benimki altını sevdiği için heray bi bilezik yapacakmış bu konudan şanslıyım
olsn sewdiceğinle br oldktan snra altından kalkarszn zuzuşum yda bir blezik maşallah bak brikimnz olr byük şehirlerde çok zor
evet betusum
misafir agirlamayi da seviyorum
sadece esimle az vakit gecirebiliyoruz o kotu. :2:

evinizin sizin olmasina cok sevindim
darisi bize insallah

amin ayşecm bnde msafir ağırlamayı sewerm kalabalk bi aileye gdiyorum zaten ama eşimle zaman geçrmek çk daha önemli bnm için inşallah olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…