2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar
nasılsınız
bugün bende durumlar pek parlak değil

Günaydın Aylin'cim noldu kıs...

Boşşveer kendimi yaşayacak sanki...

cok cabuk geciyo kizlar evleneceginiz gun
tadini cikarin her saniyenin
bi bakmissiniz herkes gitmis basbasa kalmissiniz

Ayy ben o anı düşündükçe kötü oluyorum yaa, hem aileden ayrılmanın duygusallığı, hem bambaşka bir ev, hemde nişanlımın artık eşim olmasının verdiği heyecan...
Çok karışık olacak çok...

kız kaynanan düğün hediyesi yapıyormuş sana tam takı taılacağı sıra anahtarı kolye yapmış boynuna takıyormuşş muşşşşş muşşşşta muşşşş

Pehhh...
Kayınvalidem şimdiden tehdit ediyor, onu kızdırırsak evi vermezmiş, çokta tınnn....

o zaman biz kirada olacaklarrr bundan sonra evi olanları kazımayalım knuşmayalım onlarla bizim niye evimiz yok allah allah
suprrsin zuzu
kirada olan 2011 gelinleri topigu kuralimmm
saka tabii

günaydın kızlar
nasılsınız
bugün bende durumlar pek parlak değil

aylinim gunaydin
hayrdir canim

bu arada kizlar cepten yaziyorum atladiklarim olabilir herkese gunaydin

evet çizelgem sona yaklaşıyo artık
ama benim moral bozukluğum hat safhada
kayınvalideme kızıyorum nişanlıma kızıyorum
benim isteklerimin önemi yokmuş gibi hissediyorum

neden öyle hissediyorsun canım ya seni üzecek birşeymi yapıyorlar... ay ama bende bazen öyle hissediyorum biliyormusun sanki ben evlenmiyormusum gibi herşeyi kılıfına uydurmaya çalışıyorum...

Bende eğer Orduda yaşamayı tercih etseydim bizimde evimiz hazır olacaktı.
Hatta kayınvalidem bir ara ciddi ciddi hem nişanlıma hem bana ordudan iş bakıyordu.
Ama tüm hayelleri suya düştü tabi.Çünkü nişanlım istanbulda kalmayı tercih etti şükür.

Hiç kafana takma kira olsun ama huzurumuz olsun en azından

doğru söylüyorsun canım ya ama bugün herşeyi kafaya takma günümdeyim heralde her yaptıklaı gözümün önüne geliyo resmen

doğru söylüyorsun canım ya ama bugün herşeyi kafaya takma günümdeyim heralde her yaptıklaı gözümün önüne geliyo resmen

Gamzecim inan bana değmiyor takılmaya.
Sen kendi kendini yediğinde kalıyorsun çünkü herkesin keyfi yerinde oluyor.
O yüzden en güzeli rahat olmak.

Kayınvalidem ailemle oturduğum eve dahil küçük ama bir aile yaşıyorlar gibi yorum yaptı.
Şimdi kendi evini bırakdı istanbulda kira ev tuttu.Orduda da kendi evi yerleri filan var.
Kiradaki evide küçücük.Büyük konuşmıcaksın işde.Bizim küçükde olsa kendi evimiz allaha şükür.

Bizde bi küsüyoruz, bi barışıyoruz, görüşmesek belki kırmayız birbirimizi ama mecburen görüşüyoruz...
Nikah şekeri beğendim, beyimiz ne fiyatını ne kendini beğenmişmiş, insan biraz daha kibar ifade eder...

ben proje halini görmedim canım onu kayınpederim çizdi ne nerede olacak o banada süpriz olacak sadece eviyenin yerini değiştirmiştim köşe dönsün mutfak demiştim öyle çizmiş su tesisatınıda köşeye aldırmış sağolsun bitmiş halini merak ediyor o kadar mozaik sitelerine baktım beğendiğim mozaiği bulamadım cnım bauhousta görmüştüm ben tek krem rengi çok küçük değil dikdörtgen cam mozaik hoş duruyordu beğendim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…