2011 gelin adayları buyrun sohbete

aylincim aksilikler üst üste gelir canım birde siz hızlandırdınız düğünü iyice strese girdin sen ama milletin sağ gösterip sol vurmasınada birşey diyemiyor insan

En azından anladığım kadarıyla kayınvaliden anlayışlı aslıcım.
Bizimkinde oda yok.Destek olmadı yanımız hiç olmadı beni istemiyor.
Ben hala ona göre istanbul kızıyım ve oğlunu istanbula sürükledim.
Ki yemin ederim sürüklemedim annenin yanında ol ben beklerim dedim.
Annenle kur düzenini ayrı kalmışsın ısının birbirinize sonra evlilik düşün dedim.
Geçende yine annen akrabaları izyaret etmemiz gerekiyor demişti bu hafta gidin istersen dedim.
Ki kayınvalidem oğlumu alıcam senden akrabalara gitmemiş lazım demişti buz gibi bir sesle şok olmuştum ama sustum.Yok ben kayınvalidemi ziyaret edeyim dedi nişanlım.Dedim her hafta benimlesin hayatım ayıp oluyor annene.Olmaz dedi.Annem eleştirmeyi sever her şeye laf eder ben alıştım artık susuyorum ama aynı evin içinde yapamayız dedi.Bilmiyorum karışık bir durum bizimki.Herkesde var işde benzer sıkıntılar...

Bende kelepçeyi kendim beğenecektim güya, ama nişanda almış gelmişler...
Bende açık açık söyledim beğenmediğim, kayınvalidemde ne dese beğenirsiniz onu ben takarım sana başka alırız...
Benimle aşık atıyo resmen, birde param yok diyo, ama alınmayacak biliyorum, bende bana takılan bilezikleri üstüne ekleyi istediğim kelepçeyi alıcam...

şanslsn buketcm hep böyle gtsn inşallah bzm bulaşk makineside giyinik olucak haklısın ben bakayım şu mozaiklere

yani nişanda takılan kelepçeyi şimdi kayınvaliden aldı mı yoksa hala sende mi duruyor

aylincim aksilikler üst üste gelir canım birde siz hızlandırdınız düğünü iyice strese girdin sen ama milletin sağ gösterip sol vurmasınada birşey diyemiyor insan

ya kızlar zaten söz bileziği ve takı setinde hep onların dediği oldu
sesimi çıkarmadım
bizim burda bilezik mevzusuna önem verilir
şimdi bide babamla ilgili problemlerde olduğu için
millet düğüne gelicek bu sefer onu haklı bulucaklar
hani onca istedi babasını karşısına aldı
ama gerekeni bile yapamadılar gibi olcak
elalem çokta umrumda değil ama bu laflar babamın kulağına gidicek
o sevinicek ona sinirim bozuluyo
düğünden sonra değiştirmek şartıyla almş zaten k.validem ama
sonra değişse ne olur düğünde nasıl olduğu önemli
sonra ben onları nerde takıcam zaten

gene en iyisini ben yaptım o zaman zuzum hiçbirşey istemedim ne alırlarsa makbüle geçecek:)

canım herşeyde yetinmeyi bilirsen zaten problem olmayacaktır ama senin durmunun anlaşıldığı kadar herşeyin en iyisini görüyorsun şuan bu böyle oldukça tabiki senin içinde sorun olmayacaktır.işte insan haketmediği kendine yakışmayan şeylerin içinde gördüğü zaman kırılıyor umarım sen hiçbirzaman yaşamazsın kuzumherşey gönlünce olsun

Kızlar yine sabırlı olun ya bende aynı evde değil ama altlı üstlü hergün karşılaşacğız mesafemi hep korudum umarım hep öyle olur huzursuzluk oldumu bana göre değil bende çok mutsuz olurum herşeyime yansır

benim allah var hiç ağzıın açıp yorum bile yapmaz ama beklentilerim de oluyor
birşey gösteriyorum yorumsuz kalıyor ne iyi ne kötü bakıyor öylece hiç birşey söylemiyor buda çok ilginç

ah zuzucum yaa aynen öyle işte
bize de herşeyin en iyisi yapılsa bizde sesimizi çıkarmayız zaten
yapılana razı oluruz

o zaman nişanlına söyle oda annesine izah etsin gidin yol yakınken değiştirsinler sanki o takacak ya ne karışırlar bu kadar hiç anlamıyorum sende gelinsin alttan alması gereken o bunu anlasın

yani nişanda takılan kelepçeyi şimdi kayınvaliden aldı mı yoksa hala sende mi duruyor

Almadı canım takıyorum zaten, gerçi beğenmiyoda değilim ama yinede bana sorulmasını isterdim...
Nişanlımda hiçbişey diyemiyor çünkü farkında haklı olduğumun, bileziklere hiç karışmıyor...
Zaten bizim taraftan en az 7 tane takılacak, bende onlarla değiştiricem, ne derlerse desinler umrumda bile değil...

hep böyle gitmez canım illa biryerde tökezlerde inşallah hafif tökezler de kalıcı hasar bırakmaz

böyle düşünme önyargılı olma belki sonuna kadar herşey böyle gdecek bilemezsn.. olan ufak tefek tatszlklarıda en azndan diğer hoşluklar yüzünden mazur greblrsn buketcm her evlilk sürecine gren problem yaşycak diye birşey yok istisnalar tabiki kaideyi bozmaz ama belki o istsnalardan bride sen olrsn

canım hiçmi başka eve çıkma şansınız yok dicem ama sanırım yok... yada altlı üstlü otursanız dicem ama oda aynı evde yaşamaktan bir farkı yok diye düşünüyorum

yok canım mağlesef. topiktekilerin hepsi biliyo zaten az çok.
yan apartmanda bi daireleri daha var çok yakın yani.
ama oraya bile çıkamayız. çünkü hasta. hani şu sıralar hiç yyürüyemiyor.
yemek veren olmasa aç kalır. Dengesini kaybediyor. bazen ayaktayken düşebiliyor eli ayağı boşalıp.
ayrı eve çıksak bişi olsa O vicdan azabıyla duramayız diye düşünmedik.

evet herkeste oluyo benzer sıkıntılar...
ya çok iyide olsa adı üstünde kayınvalide illaki bi anlaşmazlık çıkıyo ufakta olsa.
insan yeri geliyor kendi annesiyle sorun yaşıyor.
saygıyı mesafeyi koruyarak aşmak en iyisi.
inşallah sizinkide çok iyi olur. sonradan bakarsın herşey mükemmel olur aranız filan.

canım Allah yarımcın olsun inşallah ağzınızın tadı bozulmaz...

ben böyle hiç tepki vermeyince begenmedi gibi algılıyorum tepki vermezse ne oldu begendinmi begenmedinmi diye üstüne basa basa soruyorum oda begenmedim diyo

anladım canım ama peki sen evlendikten sonra çalışmıycakmısın?

Kızlar en azından nişanlılarımız durumun farkında.
Biz bişey söylesek bize karşı tabiki savunacaklar sonuçta anneleri, ama işin içinde oldukları için kim haklı kim haksız görüyorlar...
Allah'tan kayınvalidem bana hiçbir sıkıntısını açmıyor, direk nişanlıma patlıyor, nişanlımda direk konuya dahil olduğu için bana hak veriyor...

seninki en azından patlıyor benimki patlamıyorda... herşeyi yaparız yaparız ama lafa gelince sadece,,icraatta hiç bişey yok...

esracım sen benim dünkü perde tül olayımı okudunmu canım..takmıyım diyorum ama aklıma hala ondan yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…