- 15 Ekim 2008
- 1.451
- 265
- 163
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #66.701
yani çok zor bir durum heleki seviyorsa..ama kız daha çok küçük bende biraz daha ertelesin. çocuğu çokda iyi tanıdığını düşünmüyorum. sonradan daha çok üzülmektense düğün ertelensin.
hoşgeldin radyologg nasılsın??kızlar herhaba 2011 haziran geliniyim bende komşu topicten geldım
ayy benimkide aynı meyvalı sütlere bayılır çocuk bunlar yaAsitli içecekleride sevmez bitek ev yapımı vişne suyunu çok sever :)))
hoşgeldin radyologg nasılsın??
Gül sen mi ankdasın?
benimde bi huyum vardı bişeyi kafama koydummu kolay kolay vazgecemem..şimdi biliorum on tane modelede baksam aklım hep onda kalacak..nişanlımda hangisini beğendiysen onu al sakın fiyata bakma dior..ççok kararsız kaldım..
biizimde evdeki kiracılar cıktı yavaştan esyaları alıp kurmaya başlıcaz..çok heyecanlıyım ya mobilyaları falan bu hafta alıyoruz evmiz gözümde sekillendi artık
anagaralıyım beeeen:79:
iyiyim teşekkürler sen nasılsın bizim topic boş bugun buraya takılayım dedim
tanımıyor bence de ilişkinin am cicim ayında daha birbirlerini çok iyi tanımadan nişan olmuş nişan demek stres demek
deli gbi aşık köklü ilişkiler bile catlıyor
iyi yapmıssın cnm..bende iiyim..şu aralar yoğun gecmeye başladı..mobilyaları falan alıcaz bu hafta onun telaşındayım..mobilya 3000..yemek masası+vitrin 1900e beğendim
ya benim oturacağım oda aşırı büyük değil yerden tasarruf etmek istiyorum..sizce uzun büfemi vitrinmi yoksa aynalı konsolmu alsam???
angaranın neresınden annemde beybazarlı müthiş bir yer bayılıyorum ankaranın her tarafı cok güzel
iyi yapmıssın cnm..bende iiyim..şu aralar yoğun gecmeye başladı..mobilyaları falan alıcaz bu hafta onun telaşındayım..mobilya 3000..yemek masası+vitrin 1900e beğendim
ya benim oturacağım oda aşırı büyük değil yerden tasarruf etmek istiyorum..sizce uzun büfemi vitrinmi yoksa aynalı konsolmu alsam???
ankara yenimahallede doğdum çocukluk orda geçti.. batıkentte büyüdüm. sonra esenboğa havaalanında ev yaptırdık burda olgunlaştım ve sefkülümü bulduummm şimdi tekrar batıkent e dönüyorum
ay biliyo musunuz ben lisedeyken nişanlımdan nefret ederdim ay ne çakal bu ya derdim ne tembel pis bebe derdim o da beni hiç sevmezdi :82: liseden mezun olduktan tam 9 yıl sonra yollarımız kesişti
ay biliyo musunuz ben lisedeyken nişanlımdan nefret ederdim ay ne çakal bu ya derdim ne tembel pis bebe derdim o da beni hiç sevmezdi :82: liseden mezun olduktan tam 9 yıl sonra yollarımız kesişti
bnde salonuma dolaplı tw ünitesi ve masa alacağım sadece gümüşlük konsol filan istemyrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?