- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #66.741
bende nişanlımla maç için bilet kavgası ederken tanışmıştım..o bana ilk görüşte aşık olmuş ama ben ondan nefret etmiştim o gün nerdeyse üstüne saldırıcaktım ukalanın. tabi sonra arkadaşlarımın ısrarı üzerine denedim ve şimdide iyiki denemişim diyorum
evettt....kutu gibi mis gbi evimiz....burda evliliğimizin ilk yıllarını yaşayıp allah nasip ederse bostancıda bi arsa var oraya ev yapılcak k.validem sağolsun diyor ki ''biz çalıcaz onlar oyunıycak ''((yaniii herrr şeyii biz istediğimiz gb yaptırcaz...))
kocaman bir mutfak kocaman bir balkon :)
ama sonra baslasın temizlik derdi kıh kıh kıhhh
bizim site havuzlu mavuzlu güzel bir site balkona pek ihtyca duymazsın diyorlar ama utanırım komşularımın yanıdnda havuza mavuza girmeye:):)
kız yok öle değil sınavı kazanmış ilk görev yeri istanbul olmuş.. ankara dan istanbul a gitmiş orda çalışmış 1 yıl... sonra biz tanıştık daha sevgili falan değiliz bunun tayini çıktı işte buraya
Emine bir gün arayla evleniyoruz çok heycanlıyım ya.. Aaa şimdi aklıma geldi sendin dime balayına Alva donna ya gidicek olan
şans işi gerçekten kadere inanmak lazım benimde kader işi olunca şaşırmıyorum artık
evet evet... sendemi orada olacaksın yoksa ???
bende çok heyecanlıyım canım yaa...
Zamanla onlarlada kaynaşırsın merak etme canım... hatta havuz başında gün falan yaparmışsınız
ayy biran önce düğün dernek bitsinde evimizde kocacığımla oturalım istiyorum :)
kuzum sizin düğününüz ne yakın bizim düğün belki bu yıl sonu
siz balayına alva donna ya mı gidiceksiniz??
ne yalan söylim bıkmıştım 5 yıldızlı otellerden!
balayında izmir alaçatı da filan sakın bir butik otelde gecirmek istyordum
ama bu sizin alva'ya bı bakim dedim dibim düştü fikrimden caydırabilri her an
evettttttt6 haziranda giriş yapıcazz bütün stresler arasında düşündüğüm tek şey balayıı Bütün yorgunluklarımın biteceği huzura ereceğim yer orasııı (Allah kısmet ederse tabi)
evettttttt6 haziranda giriş yapıcazz bütün stresler arasında düşündüğüm tek şey balayıı Bütün yorgunluklarımın biteceği huzura ereceğim yer orasııı (Allah kısmet ederse tabi)
kuzum sizin düğününüz ne yakın bizim düğün belki bu yıl sonu
siz balayına alva donna ya mı gidiceksiniz??
ne yalan söylim bıkmıştım 5 yıldızlı otellerden!
balayında izmir alaçatı da filan sakın bir butik otelde gecirmek istyordum
ama bu sizin alva'ya bı bakim dedim dibim düştü fikrimden caydırabilri her an
karşılaşırız tabi canım haberleşiriz gitmedenn :)) ayy süper olucakkayy bizde 6 haziranda giriş yapıcaz.. düğün memlekette olucak diye bir gün dinlenelim öyle gidelim dedikbüyük bi otel ama kesin karşılaşırız orda hatta inşallah karşılaşırız :)
bende biran önce o kısma gelmek istiyorum. hatta ev aramaktan bunaldım dün nişanlıma dedim zamanı ileri alsakta balayı kısmına geçsek sonrada deniz kenarında keyif yapsak :97:
esoşum gelinligim nasıl olacak değilde balayım nasıl gececek diye düşünüyorum bende..
bende 6 haziranda otele giriş yapıcam kızlar hepimiz aynı gece fanfinifonfon
bende 6 haziranda otele giriş yapıcam kızlar hepimiz aynı gece fanfinifonfon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?