2011 gelin adayları buyrun sohbete

Emine bir gün arayla evleniyoruz çok heycanlıyım ya.. Aaa şimdi aklıma geldi sendin dime balayına Alva donna ya gidicek olan

Zamanla onlarlada kaynaşırsın merak etme canım... hatta havuz başında gün falan yaparmışsınız
ayy biran önce düğün dernek bitsinde evimizde kocacığımla oturalım istiyorum :)

yani kendi evinse üstelik kesinlikle evinin şekline göre yaptırabilirsin. hem tam istediğin gibi olur hemde daha kullanışlı :)

ayyy bende anlatıyım nasıl tanıştığımı :))) eksik kalmıyım hehe:):)
biz üniversitede aynı sınıftaydık..ama hiç muhabbetimiz yoktu..bir gün not isterkene tanıştık:))sonra benim bilgisayar dersim kötüydü kalmak üzereydim nerdeyse..sınıftada en iyi not onunda..gel ben seni çalıştırayım dedi..
okulun kütüphanesine gittik çalışmaya başladık..birden başını omzumda hissettim ne oluo çüş yanii dedim içimden bişide diyemedim..başım ağırdı ara vereli falan dedi sonra bir muhabbet aldı başını gitti..sonra her gün mesajlaşmalar okula beraber gitmeler falan bi baktım birgün buluşalım dedi ve açıldı..
ilk lafı ben senden çok etkilendim oldu..bende ondan cok etkilenmiştim ama kızım ya alttan alıcam illa..cevap vermemiştim hemen..:))
açıldıktan 2 3 ay sonra cıkmaya başlamıştık:)
ah ahh ne güsel günlerdi be

Zamanla onlarlada kaynaşırsın merak etme canım... hatta havuz başında gün falan yaparmışsınız
ayy biran önce düğün dernek bitsinde evimizde kocacığımla oturalım istiyorum :)

kuzum sizin düğününüz ne yakın bizim düğün belki bu yıl sonu

siz balayına alva donna ya mı gidiceksiniz??

ne yalan söylim bıkmıştım 5 yıldızlı otellerden!

balayında izmir alaçatı da filan sakın bir butik otelde gecirmek istyordum

ama bu sizin alva'ya bı bakim dedim dibim düştü fikrimden caydırabilri her an

Canım yinede nişanla düğün arasını fazla uzun tutma nişandan hemen sonra düğün hazırlıklarına başla derim. Bende nette buldum Alva donnayı görünce benimde dibim düşmüştü.. Biz balayından gelince deneyimlerimizi anlatırız:86:

evettttttt 6 haziranda giriş yapıcazz bütün stresler arasında düşündüğüm tek şey balayıı Bütün yorgunluklarımın biteceği huzura ereceğim yer orasııı (Allah kısmet ederse tabi)

ayy bizde 6 haziranda giriş yapıcaz.. düğün memlekette olucak diye bir gün dinlenelim öyle gidelim dedik büyük bi otel ama kesin karşılaşırız orda hatta inşallah karşılaşırız :)
bende biran önce o kısma gelmek istiyorum. hatta ev aramaktan bunaldım dün nişanlıma dedim zamanı ileri alsakta balayı kısmına geçsek sonrada deniz kenarında keyif yapsak :97:

canım düğün tarihine göre alaçatıyı tercih et derim izmire yaşayan biri olarak.. çünkü haziranda falan daha çok sıcak olmaz orası...
alva donnayı bende çok araştırdım. hem bütçemize uysun hemde güzel bir otel olsun istiyordum sonra oraya karar verdik. hergün açıp fotolarına bakıp hayal kurmuyo değilim tabi :))
ben gidip geleyim sana bütün artıları eksileri yazayım sende karar ver :)

Kendimi en rahat hissettiğim deli dolu takıldığım aklıma her eseni yaptığım bir dönem içindeydim.Ki normalde hiç öyle değilimdir.Her hafta sonu organizasyona katılmalar,gezmeler,tozmalar.Arkadaşlarla takıldığımız bir site vardı forum oyunları en meşhur bölüm zaten hepimiz tanıyoruz birbirimizi o yüzden makara son safhada.Bir arkadaşım başka bir üyeyle yakıştırdı ve siz sevgili misiniz diye sordu.Bizde hemen bir savunma.Çok iyi anlaşıyoruz ama sadece arkadaşız demiştim.Sevdiceğimde benziyoruz ama olmaz demişdi.(O an onu okuyunca içim cız etmişti).Orda konu kapandı.

Sonrasında bir baktım ki olmaz diyen beyfendi benim adresimi eklemiş.Ben işteyim sevdiğim askerden gelmiş evde.Zaman bol.Sabahdan akşama kadar konuştuk,konuştukça benzer özelliklerimizi fark ettik.Ve nasıl oldu bilmiyorum ama yanına geleyim dedi ve bende gel diyiverdim.Sonra pişman oldum yarın gel buğün zamanım yok dedim.Sevdiceğimde buğün geleyim az görüşelim yarında gelirim çok görüşürüz demişti.Ben şok olmuştum.İki günde onunla görüşeceğimden o kadar emindi ki.Peki diyiverdim.Gizliden aradım çok rahat konuştum.(Sonradan itiraf etti ses tonumdan etkilenmiş canımıniçi).O gün inanılmaz güzel geçti.Yürüdük,sohbet ettik,kahvelerimizi içtik.Ve evet dediği gibi oldu biz ikinci gün yine buluşmuştuk.Ona nasıl karar verdim hatırlamıyorum bile.Tek bildiğim aşık olmaya başlamışdım ve bu beni korkutuyordu.İkinci gün ayrılırken daha görüşmeyelim dedim ama sevdiceğim vazgeçmedi,iyikide geçmedi..Ben tam gidecekken önüme geçti ve hafta sonu düşün pazartesi tekrar görüşelim.Söz veriyorum seni rahatsız etmicem dedi.O an başımı yukarı kaldırdım ve göz göze geldik.Konuşuyordu belki ama söylediklerini duymuyordum benimle konuşan gözleriydi sanki.Ve o gözler kalbime işledi ve kabul ettim,iyikide etmişim...

Ve sonuç;

11.03.2010 İlk baş başa görüşme
12.03.2010 sevgiliydik (Teklifsiz tamamen kendiliğinden gelişti)
31.03.2011 (Evlenme teklifi bir ay olmamışdı ama yanıtı evet oldu)
12.12.2010 Sözlendik
19.03.2011 Nişanlandık
12.12.2011 Düğün tarihimiz (Bilindiği üzere)

O benim kalbimin kalbi canımdan can olan sevdiğim.Allahım onu bana,benide ona bağışlasın inşallah.Çok seviyorum ve benim olduğu için hergün şükrediyorum...

Buda benim hikayem kızlar

Son düzenleme:
karşılaşırız tabi canım haberleşiriz gitmedenn :)) ayy süper olucakk
esoşum gelinligim nasıl olacak değilde balayım nasıl gececek diye düşünüyorum bende..

Aynı bende senin gibiyim edam aman salla ya ben gelinliğe çok büyük anlamlar yüklemiyorum içime sinen olduya gerisi önemli değil. Ama balayı öle mi hem balayına daha fazla para verdim :)) hep hayal kuruyorum böyle uzanmışım şezlonk a elimde buz gibi karışık meyva suyu kokteyli :)) güneş böyle içimi nasıl ısıtıyo rüzgar ılık ılık esiyo denizin tuzlu kokusu burnumdaa ayyyy hemen geçsin şu zaman yaaaa

AAyyyy burda anklılar da varmışş valla sizleri görünce seviniorum kimse yok burda ....Kızzz Esenboga taaaa nerdee ank dısında ben k.örende oturuyorum arabayla 30 dk'da gidiyorum oraya...

bende 6 haziranda otele giriş yapıcam kızlar hepimiz aynı gece fanfinifonfon

ben özellikle recepten öğrenicem odalarınızı o gece tek tek kapılarınızı çalıcam
evlenen bütün arkadaşlarımı ilk gece rahat bırakmamışımdır sizide bırakmam (tabi nişanlım beni rahat bırakırsa)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…