- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #66.721
ben istiyorumki ymek takımımı falan içine koyabileyim..ilk başta bende tv ünitesi istiordum ama baktımki yemek takımımı almayacak..çok fazla bölümleri yok sırf kuru tahta gibi geldi gözüme:)) soğudum birden..
kullaışlı bir tv ünitesi tavsiyeniz varmı peki?
ben istiyorumki ymek takımımı falan içine koyabileyim..ilk başta bende tv ünitesi istiordum ama baktımki yemek takımımı almayacak..çok fazla bölümleri yok sırf kuru tahta gibi geldi gözüme:)) soğudum birden..
fazla uzaga gitmemişsin keçiören sınırları içindeydı dımı yanlıs hatırlamıyosam esenboğa hava limanı
Merhabalar kızlarrr, ben buraya girmicem bi dahaüzülüyom siz eşya falan aldıkça, ühüüüüü
inşallah canım innnşallah allah hakkımızda hayırlısını versin hepmize:26:kesinlikle öyle canım.. düğün hazırlıkları başladımı 2 tarafta ister istemez stres oluyor ama benim anladığım kadarı ile burda kız stres olmuş çocukta sırtını kıza dayamış durumda.
yani bu kısacık stresli dönemi beraber atlatamıycak olduktan sonra bir ömrü nasıl geçireceklerki. bide çocuğun tavrı çok saçma kızın bunu erkenken görmesi lazım ki üzülmesin.
inşallah kız için hayırlısı neyse o olur.
o da olur inşallah canım yaa.. balkonu küçük olsada kendi eviniz ne güzel...ilerde çok daha büyük balkonlu bir eve geçersiniz inşallah :)
ay babet çok güzeldiii
gzel günlerde kullan cnm
çok beğendimm..
bende nikahtan sonra giymek için alıcaktım
hemde normalde de gyilir
yazın hep babet giyiyrm ben zaten çok kullanışlı olmuş
Merhabalar kızlarrr, ben buraya girmicem bi dahaüzülüyom siz eşya falan aldıkça, ühüüüüü
ewet cnm bu güzelmiş cidden beğendim..Canım benimki bundan biraz daha büyük bişey yani altındaki dolapları biraz daha geniş ve uzun ama bu tarz yapılıyor.
Eki Görüntüle 176906
radyologg
burakgulbendee ankaralıyım kızlarrrrrr
inşallah canım innnşallah allah hakkımızda hayırlısını versin hepmize:26:
inşallah çünkü bide şöle bişey var hiç bişeye hasret cekmeden herseye konmakta iyi olmaz değil mi...evlendikten sonra da belli şeylere hayall kurmalıyız büyük mutfağım olsun balkonum olsun filan bunlar bile ne güzel bu hayaller
ewet cnm bu güzelmiş cidden beğendim..
altı böyle dolaplı bişiler bulabilirsem bende süper olur..çok yerde kaplamıyor dimi?
Kesinlikle canım...Bide şimdi bitek eşin ve sen olacaksın küçük şirin bi evin içinde sıcacık ne güzel geçinir gidersiniz ama inşallah ilerde çoluk çocuk falan olup büyüdümü hayallerini kurduğunuz daha büyük bi eve geçersiniz... ama sonrada emekli olunca sahil kenarında başbaşa bahçeli bi evimiz olsun hayalleri başlar dimi ? :)))
ankara güzel memleket canım yaaa benim pis dediğim sevgilim de istanbuldaymış ilk atama oraya çıkmış biz karşılaştık 10 gün sonra buraya tayini çıktı kızlar bu kader değil de ne ya
ankara güzel memleket canım yaaa benim pis dediğim sevgilim de istanbuldaymış ilk atama oraya çıkmış biz karşılaştık 10 gün sonra buraya tayini çıktı kızlar bu kader değil de ne ya
10 günde bir atama nasıl oluyor kız cidden şanslıymışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?