2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canım benim aldığım tv ünitesinin altı komple dolap ve yemek takımları falan çok rahat alır. yani bende fotosu yok ama benzer bişi netten bulup gösteriyim

bizim kendi evimizz olacak ben kendım çizdim birazda kayınpeder yardım etti üniteyı ona göre yaptık hem camlı büfe gibi olan yerı var hem kapaklı dolabı var hepsi moduler parca istersen ayrıda kullanabılrsın cokta uyguna geldı kendı evınse yaptırabılrsn istedgın gibi

Tv ünitesinde zaten yemek takımları vs olmasın canım.
Onlar için köşelere iki tane üst kısmı camlı altı kapanlı olan dolaplar alabilirsin yemek takımlarının içinde oluyor zaten.Arkadaşım uzun olanı değilde iki tane köşe olanı almışdı.Ortada sehbası filan çok hoşdu.Ama işde salonun boyutuna görede değişir tabi.

ay babet çok güzeldiii
gzel günlerde kullan cnm
çok beğendimm..
bende nikahtan sonra giymek için alıcaktım
hemde normalde de gyilir
yazın hep babet giyiyrm ben zaten çok kullanışlı olmuş

Canım benimki bundan biraz daha büyük bişey yani altındaki dolapları biraz daha geniş ve uzun ama bu tarz yapılıyor.

radyologg
burakgul
bendee ankaralıyım kızlarrrrrr inşallah canım innnşallah allah hakkımızda hayırlısını versin hepmize:26:
o da olur inşallah canım yaa.. balkonu küçük olsada kendi eviniz ne güzel...ilerde çok daha büyük balkonlu bir eve geçersiniz inşallah :)

inşallah çünkü bide şöle bişey var hiç bişeye hasret cekmeden herseye konmakta iyi olmaz değil mi...evlendikten sonra da belli şeylere hayall kurmalıyız büyük mutfağım olsun balkonum olsun filan bunlar bile ne güzel bu hayaller

ewet cnm biz yer sorunumz var işte biraz o yüzden ayrı ayrı düşünmüyorum.
kendi evimiz aslında uygun birsey yaptıradabiliriz.
karar vermek ne zormuşş resmen başım ağırdı be yaa :))
birde insan cidden içine sinsn istiyor...gelinliğimi bile bir günde karar verip aldım..ama evi düzmek daha zor geldi bana bee:)

ay babet çok güzeldiii
gzel günlerde kullan cnm
çok beğendimm..
bende nikahtan sonra giymek için alıcaktım
hemde normalde de gyilir
yazın hep babet giyiyrm ben zaten çok kullanışlı olmuş

Teşekkür ederim canım...
bende foto çekiminde falan giymek için az topuklu bişey alıcam ama
oyun ve dolanma kısmında bunları giyicem Allah nasip ederse.

Kesinlikle canım...Bide şimdi bitek eşin ve sen olacaksın küçük şirin bi evin içinde sıcacık ne güzel geçinir gidersiniz ama inşallah ilerde çoluk çocuk falan olup büyüdümü hayallerini kurduğunuz daha büyük bi eve geçersiniz... ama sonrada emekli olunca sahil kenarında başbaşa bahçeli bi evimiz olsun hayalleri başlar dimi ? :)))

ewet cnm bu güzelmiş cidden beğendim..
altı böyle dolaplı bişiler bulabilirsem bende süper olur..çok yerde kaplamıyor dimi?

Canım sen nerede yaşıyorsun ?
yani eğer kendi evinizse yaptırabilirsin istediğin gibi bişey...
mesela tv ünitemi ve yatak odamı ben çizdim yaptırıyoruz. istediğin gibi yapan yerler var.
ben izmirde yaşıyorum. burada kısıkköy diye biryer var orada yapılıyor. istanbulda ve ankaradada böyle yerler var bir bak istersen.

ankara güzel memleket canım yaaa benim pis dediğim sevgilim de istanbuldaymış ilk atama oraya çıkmış biz karşılaştık 10 gün sonra buraya tayini çıktı kızlar bu kader değil de ne ya

evettt....kutu gibi mis gbi evimiz....burda evliliğimizin ilk yıllarını yaşayıp allah nasip ederse bostancıda bi arsa var oraya ev yapılcak k.validem sağolsun diyor ki ''biz çalıcaz onlar oyunıycak ''((yaniii herrr şeyii biz istediğimiz gb yaptırcaz...))

kocaman bir mutfak kocaman bir balkon :)

ama sonra baslasın temizlik derdi kıh kıh kıhhh

bizim site havuzlu mavuzlu güzel bir site balkona pek ihtyca duymazsın diyorlar ama utanırım komşularımın yanıdnda havuza mavuza girmeye:):)

ankara güzel memleket canım yaaa benim pis dediğim sevgilim de istanbuldaymış ilk atama oraya çıkmış biz karşılaştık 10 gün sonra buraya tayini çıktı kızlar bu kader değil de ne ya

bende nişanlımla maç için bilet kavgası ederken tanışmıştım..o bana ilk görüşte aşık olmuş ama ben ondan nefret etmiştim o gün nerdeyse üstüne saldırıcaktım ukalanın . tabi sonra arkadaşlarımın ısrarı üzerine denedim ve şimdide iyiki denemişim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…