- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #67.041
ewdeyken 55 kilo olmasamda gyerm deseydn nilay :))
valla yawrm blemiyorumki anadolu yakasını hç blmiyorum fırsat bna gre süper ama yol senn için nasl bi problem teşkil eder blemiyorum düğünn akşamsa eğer erknden gttiğinde yetşrsn die düşünüorm ama ynede son karar senn
bayaaa yolun varmış adaş
sabah 10 da kuaförde olmak icin 9 da en geç evden cıkman lazım canım, hadi o biraz ok ama sıcakta
dönüşte 1,5 saat helak olursun canımın içi
anadolu yakasından avrupaya geçmek öğleden itibaren felaket oluyor
bayaaa yolun varmış adaş
sabah 10 da kuaförde olmak icin 9 da en geç evden cıkman lazım canım, hadi o biraz ok ama sıcakta
dönüşte 1,5 saat helak olursun canımın içi
anadolu yakasından avrupaya geçmek öğleden itibaren felaket oluyor
süle cnm :))
Ayy hiç aklıma gelmedi betüşş dur ben konuyu tekrar açıp söyliyim bunu
şöyle söyliyim araç olucak altımızda trafik olmazsa 45 dk ordayız en kötü
şimdi aradım toprakla konustum adaş..bana ankaradan geliyolar diyo..saat 12de burda olursunuz diyo..yok dedim geç saat dedim..11 de olayım dedim tmm dedi..faceden toprak şeker yazıp ekleyin beni modellerim orada daha çok içiniz rahat etsn dedi..bir göz makyajıyla 40 gk ugrasıyorum bende 2,gelin olucam adaş
adaş birde diyorum ki karsıya gecmişken dış mekan fotolarınıda orda çekiniriz o işide hallederiz anladınmı o yüzdende işime geldi..off bilmiyorum..ama kuaföre çok güvendim gidicem adaşım
maşallah ankaradan mı gidiyorlarmış
içine sindiyse o zaman al adaşım fırsatı
dediğim gibi benim arkadaşımın düğününde oraya yaptırmıştı
harika olmuştu saçı makyajı
bende aldım zaten içime sindi
kızlar standart baza ölçüsü 170x200 mü yatak örtüsü yaptırıyorum ama bu ölçüye göre yaptırayım dmi
kızlar standart baza ölçüsü 170x200 mü yatak örtüsü yaptırıyorum ama bu ölçüye göre yaptırayım dmi
standart olan 150'ye 200'müş canım bende pike için görüşmüştüm mobilyacı öyle söylemişti.
standart bazalar 150*200 dür 160*200 dür asla 170*200 değildir betüşüm (istege bağlı yapılır 170)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?