- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #67.061
napıyonuz kıslarr nasıl gidiyor bakalım
teyzem dediki bnmki standart ölçü 170x200 sennki standartmı olr nasl yaptrym dedi kafam karştı yaa
elçinn yardm et :)) yatak ölçün kaç bacm sennki standartmı
kıslarr benden size tavsiyee kesinlikle yatagınızı büyük alın sonra bizim gibi gece tartışırsınızz
bizim ev küçük die mecbur küçük aldık ama sığmıyozzz
Ayy biz standart ölçülerde bişey aldık, bende çok rahat yatmasını severim, o bi köşede ben bi köşede olucamki rahat uyuyayım, yoksa asla uyuyamam, değiştirsekmi acaba, bide yatak odası küçükmüş o nedenle tercih ettim ama
İşlerimi bitirdim geldim çok şükür kızlar.
Bende yatağımı büyük almak istiyorum standarttan :)
ölçüleri ne elçinnnn sölermsnkıslarr benden size tavsiyee kesinlikle yatagınızı büyük alın sonra bizim gibi gece tartışırsınızz
şu anda yaptrmam gerek antepte yapılıcak esraO standart değildir.
Sen mobilyacınıza sor, almadıysan nasıl yaptıracağına karar verdikten sonra yaptırın bence, çünkü problem oluyor, kısa geliyor falan...
evet canım benim standart ama ilerde ev alırsam emin olun kocaman bir yatak alacam
hahaha valla bende rahatıma çok düşkünüm bana değmicekk öle yatacam sığmıyoz op yüzden
walla esracım oda küçükse yapacak bişi yok ama
ölçüleri ne elçinnnn sölermsn
şu anda yaptrmam gerek antepte yapılıcak esrayatak odasını beğendm ama stede ölçüleri yazmıo isteğe bağlı olduğundan bnde diormki genelde 150x200 ve 160x200 ben örtüyü 170x200 yaptırayım kçk gelmemş olr
kıslarr benden size tavsiyee kesinlikle yatagınızı büyük alın sonra bizim gibi gece tartışırsınızz
yatak odasına ebeveyn banyosu koymuşlar o nedenle küçülmüş, ama kullanmazsam büyük yatak düşünebilirim, gerçi ebeveyn banyosuda misafir olduğunda ideal olacak benim için, lavaboya gitmek için giyinme derdim olmayacak en azından...
betüşcümmmm 160*200 bizimm
esracım artık iyi karar ver derim rahat uyumak gibisi yok
betüşcümmmm 160*200 bizimm
esracım artık iyi karar ver derim rahat uyumak gibisi yok
Edalarrrrrr bu toprak şeker ne yaaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?