2011 gelin adayları buyrun sohbete

Evettt benim de görmediklerim var madem o kadar zamandır konusuoruz insan merak ediyor demi;ben herkese ekledim resmimi görmediklerim;
2 Eda'yı görmedim yeni arkadaslarımızdan da Nilgün ve Şule sizi görmedik;onun dısında gördüklerim Betüş maşallah çok çıtı pıtı her ne kadar kiloluyum desede ve beyaz çantasını çok begendim..Elçin esmer güzeli,Buket,Aysun,Ayşe,Zeynep bunlar da çok tatlılar yüzlerinden gülücükler eksik olmasın...aaa bakın aklıma geldi Deniz,Aylin,züleyha ben sizleri de göremedim kızlar....

Ben yemek konusunda hiç becerikli değilim.
Daha doğrusu becerikli miyim değil miyim bilmiyorum:)
Ama şanslı oldupum bir konu varki nişanlım ne bulsa yer:)
Kendisi makarnaya bayılır yanında ketçap mayonez ver 5 öğünde yer.
Ben bazen bize gelince hazır mantı yapıyorum ben yaptım sanıyor henüz bozuntuya vermedim
Birde mesela hazır bir şeyler aldıysak dışardan bize giderken annem yemek hazırlıyalım desede yok biz nilayla hazır aldık der.Annem bir keresinde nilay izin vermeden yemez misin demişti çocuğa Canımdan can o benim nilayı kıramam demişti de annemin gözüne girmişti

ah evet bak güzel tespit deniz aylin ve züleyhayı bende görmedim

esra sende bni bamla o halde

HAHAHAHA BAMLADIM Kİİ :))[/QUOTE]
ama istek gelmedi :))

meltemcm çk teşekkr ederim canm sende çk tatlısın karamel saçlı halini çok beğenmştm bnde senn :))

ayrıca senn grdklerini grdm grmedklerini grmedm

Kübra'nın özel bir durumu vardı ona enişte izin vermedigi için ekleyememişti o yüzden onu saymadım saygı duyarız ...özel durumu olmayanlar lütfen eklesinler resmi...

Tesekkür ederimm Betüş...aaa bu arada Zübeyde'de ekledi resmi o da çok cici bir arkadasımız bindallıları da çok şık...

Oy oy benimde bu derece olmasada takıntılarım var canım.
Ama seninki daha fena allahım yardımcın olsun inşallah çalışmazsın mı diyim bilemedim.
Bende her hafta sonu mutlaka dolabımı indiririm baştan hepsini katlar yeniden yerleştiririm.
Kitaplık kısmını düzeltirim ütümü yaparım.
Bütün örtüleri dışarıda bir güzel havalandırırım.Her yerin altını kaldırırım siler süpürürüm.
Tuvalat banyoyu yıkarım heleki mutfakda bulaşık hiç sevmem.
Nişanlım ilerdede bir gün izinli olursa bu konuda rahat ederim.
Bir gün temizlik bir gün gezme

kızlar bnede 5-6 esra var sakın karıstırmayın listemi gezerken

bu arada kızlar kk dan oldugumuzu sakın yorumlarda belitmeyelim olurmu..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…