- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #67.321
selam kızlar uzun zmandır uğrayamıyordum nasılsınız?evlenen var mı? hazırlıklar ne alemde pandomim nerde:)
Evde brezilya fönü nasıl yapılıyor benim kuzenim onu kuaförde yaptırıyor 6 ayda bir 300 tl veriyor nasıl yapılıosa anlat ya kuzenim de yapsın ....
Slm kızlaar, nasılsınız...
Bugün çok yoğunum işte olsaydım dinlenirdim.
Bugün herşeyi ortaya döktük koştur koştur perdelerimi aldım.
Çok beğendim ve içime sindi mutfak perdem çok güzel...
Şimdi de ütü yapıyorum gerçekten zor ama tatlı telaşlar, Rabbim sonuna kadar böyle olmasını nasip etsin...
İnşaAllah hepimiz böyle heyecanlı ve mutlu gelinler olalım.
Herkes düğün için çok heyecanlı, ay çok garip yaa komşular bile benim için koşuşturuyorlar çok mutlu oluyorum, bugün komşu sırf işimiz var diye yemeğe davet etti ve bana yaptığı havluları gösterdi
Boşuna dememişler ev alma komşu al diye, komşular akrabalardan iyi çıktı valla...
Canımcım ben de kk da gördüm,
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...nu-keratin-tedavisi-yapmanin-incelikleri.html
Burdan bakabilirisn canım :)
ben cesaret edemem riskli Allah korusun saçını kaybedebilirsin de beim düzleştiricim var braun onunla düzleştiririm 10 dkmı bile almıyor ...
Esracımm hayırlı ugurlu olsun bitanem Allah bizede yasatsın...
Dilek gelinliginin resmi varmı sana da hayırlı olsun...
Eminecimm bulursunuz canım sıkma canını
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/401402-sonbaharin-ceyizi-105.html
kızlar davetiye siparişimizi verdik
sade bişiy istedik
umarım beğenirsiniz
Canım davetiyen tam benim istediğim gibi, hem sade hem de çok şık. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden.
Peki kozada fiyatlar nasıl canım?
cnm beğendiğine sevindim
kozada biraz pahallı diğer yerlere göre
ama en şık modeller orda.
bikaç yeri daha gezdik
ama beğenemedim hiç onları. hem çeşit çok hemde kaliteli zarfı fln
Nişanlım askerden gelince bakıcaz biz de, ben de böyle dikdörtgen uzun, sade ve şık bişi istiyorum. Öle çiçekli böcekli kalpli vs şeyleri sevmiyorum. Beğenemezsem artık Koza'dan bakarız biz de.
hayırlı teskereler olsun canım.
tez zamanda sizde seçersiniz inş. davetiyenizi
ev kurmicakmısınızİnşallah canım. sağolasın..
Ev kurmucamız için henüz fazla bi telaşımız yok zaten, gelinliğim halloldu, bi kına kıyafetimle nişanlımın damatlığı kaldı, bi de davetiyeler işte :)
canım nikah şekeri yapmıştım ya benZeynepcimm iyi günlerde kullan tatlım gelin-damat kadehini ben yaptım demişsin ben onlardan hazır alacaktım yapılışı nasıl kolaysa ben de yapıyım anlatabilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?