- 17 Ocak 2009
- 6.631
- 8
- 158
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #67.361
Şule bayıldım ya etek kısmı bel kısmı olsun çok yakışmış, mutlulukla giyin canım
kızlar alıntı yapmadım ikinizde iyi günlerde kullanın ikinizin gelinligi de çok güzel Allah yüzünüzü kara çıkartmasın darısı bana olsun bu ara duaya çok ihtiyacım var...
kızlar alıntı yapmadım ikinizde iyi günlerde kullanın ikinizin gelinligi de çok güzel Allah yüzünüzü kara çıkartmasın darısı bana olsun bu ara duaya çok ihtiyacım var...
canım kızılayda nereden aldın abiyeni birde ne kadara???
ben de bakınıyorum şu sıralar kına için abiyeye de
Kızlar gelinlikleriniz çok güzel, güzel günlerde giyin...
Bende son halini çektirmek istiyoruum, ama ancak haziranda yapabilicem...
slm kızlarr =)=)=)
Benim en büyük sorunum babannemle...onun elinde büyüdüm onu çok seviyorum..ama mesela nişanlımla kavga ediyoruz ya hemen geliyor telefon açıkken sen ayrıl siz zaten anlasamıyorsunuz uzatmanın hiçbir anlamı yok....bana söylüyor ona da söylüyor sebep de onun istedigi kişiyle evlenmemiş olmam.bugün çok kötü kavga ettik ..nişanlımla zaten kavgalıyım taş olucaktım..ben kime anlatıyım derdimi öyle bütün gün dışarda dolaştım kapattım telefonumu yagmurda ıslandım ....en yakın arkadasım nişanlı zaten onun derdi basından askın kızın bir kaynanası var evlere şenlik kime derdimi anlatacagımı bilemedim ....biraz kafamı dinlemek istedim.evden uzaklaşmak istedim ona da izin vermediler..neymiş evimde oturacakmısım zaten özgürmüşüm zaten heryere izinv eriliyormuş...bıktım artık dedim ayrıldım desem rahatlarmı acaba beni rahat bırakır mı?
selam culiam
[/B]
cnm bnm belli değil 2011 gelini de olabilirim 2012 de gene de gelebilirmiyim topiğinize fikir almak için :78:
kızlar gelinliğimin üst kısmı.ama güpür iğne ile tutturuldu.daha modelleme yapılmadı yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?