2011 gelin adayları buyrun sohbete

Dilekcim seninkine yorum yapmıştım diğer topicte, burdanda yazayım sanada çok yakışmış ve çok şanslısın gelinlik konusunda önemli olan zaten senin beğenmen, mutlulukla giyin canım

Şule bayıldım ya etek kısmı bel kısmı olsun çok yakışmış, mutlulukla giyin canım

kızlar alıntı yapmadım ikinizde iyi günlerde kullanın ikinizin gelinligi de çok güzel Allah yüzünüzü kara çıkartmasın darısı bana olsun bu ara duaya çok ihtiyacım var...

Çoookk teşekkür ederim kızlar :) Son hali daha güzel olacak inşallah, şimdi bu biraz bol oldu bana, tekrar ölçülerime göre dikilip teslim aldığımda başka bi reism eklerim inşallah.

Canım benim Allah yardımcın olsun.. Sıkıntıların mı var hayırdır?

Benim en büyük sorunum babannemle...onun elinde büyüdüm onu çok seviyorum..ama mesela nişanlımla kavga ediyoruz ya hemen geliyor telefon açıkken sen ayrıl siz zaten anlasamıyorsunuz uzatmanın hiçbir anlamı yok....bana söylüyor ona da söylüyor sebep de onun istedigi kişiyle evlenmemiş olmam.bugün çok kötü kavga ettik ..nişanlımla zaten kavgalıyım taş olucaktım..ben kime anlatıyım derdimi öyle bütün gün dışarda dolaştım kapattım telefonumu yagmurda ıslandım ....en yakın arkadasım nişanlı zaten onun derdi basından askın kızın bir kaynanası var evlere şenlik kime derdimi anlatacagımı bilemedim ....biraz kafamı dinlemek istedim.evden uzaklaşmak istedim ona da izin vermediler..neymiş evimde oturacakmısım zaten özgürmüşüm zaten heryere izinv eriliyormuş...bıktım artık dedim ayrıldım desem rahatlarmı acaba beni rahat bırakır mı?

çok teşekkür ederim yorumlar için..
bana da dar geldi genişleyecek..
ben de tam bana göre olunca çeker koyarım artık

kleocum herkes sıkıntı yaşıyor hepimizin Allah yardımcısı olsun..
benim de tek derdimi anlatacak bu site var..
arkadaşlarıma da anlatamıyorum herkesin kendi sıkıntısı var yaa..

Canım yanlış hatırlamıyorsam adın Meltem'di, Allah öncelikle yardımcın olsun, gerçekten çok zor bi durum, yaşadığım için biliyorum. Benim annem de nişanlımla sevgili olduğumuz dönemde istemiyordu nişanlımı, her fırsatta ayrıl sen, anlaşamıyosunuz, böyle gitmez vs diye moralimi bozuyordu. Ben de karar verdim, kavga ettiğimiz zamanları aksettirmemeye başladım, hep çok mutlu görünmeye çalıştım, güzel bişi olduğunda anlattım hep anneme, hatta çoğu zaman da kafamdan uydurdum, şöyle yaptı şunu dedi bunu dedi diye, sonra bi zaman geldi ki baktım annem nişanlımı benden çok seviyor.. İlk başlarda kabullenemiyorlar, hele de onların akıllarında başka birileri varsa, o yüzden sabırlı ol canım, güzel şeyleri babaannene de yeri geldikçe anlatmaya çalış, direk babaannene olmasa da bi komşunuzun veya bi yakınızın yanında lafı gelince anlat ki onlar güzel tepkiler veridkçe babaannen de ısınır yavaş yavaş..

canım kızılayda nereden aldın abiyeni birde ne kadara???
ben de bakınıyorum şu sıralar kına için abiyeye de

Canım kzlayda Atatürk bulvarı üzerinde elit diye bi magaza var lcw yanında hemen, ordan aldım 339 etiket , 250tl peşin fiyatıydı ama hemşeri çıktık 200e bıraktı. İzmir caddesinde de çk güzel magazalar var oralara da bakabilirsin canım.

Kızlar gelinlikleriniz çok güzel, güzel günlerde giyin...
Bende son halini çektirmek istiyoruum, ama ancak haziranda yapabilicem...

Teşekkürler canım, isteidğin gibi olur umarım. ben de mayıs sonuna doğru teslim alcam inş..

slm kızlarr =)=)=)

selam culiam

canım öncelikle Allah yardımcın olsun, tez zamanda sıkıntılarından kurtarsın seni.
Çok zor bir durum gerçekten, ama sabretmen lazım, bu tür hayır işlerinde her zaman çıkar bir şey ve insanın canı sıkılır ilişkiye yansıtır.
Bence nişanlına hiç yansıtma, iyi günde kötü günde diyipte bu yola başvurduk, kenetlenin birbirinize. Babaannen her ne kadar ayrılcaksınız, anlaşamıyorsunuz vs desede sen bunu diyenlere inat aşkına sahip çık. Babaannene yansıtma tartışmalarınızı ki malzeme olmasın işte anlaşamıyorsunuz gibilerinden. Gör bak o günde gelecek ki nişanlını çok fazla sevecek ve sayacaklar. Herşeyin hayırlısı, zamana bırak herşeyi ve aşkındanda vazgeçme.

Son düzenleme:
kızlar gelinliğimin üst kısmı.ama güpür iğne ile tutturuldu.daha modelleme yapılmadı yani:)

Eklentiler

• $Fotoğraf0075.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 15
kleo umarım çabucak atlatırsın bu sıkıntılı dönemleri

gelinlikte henüz askı yok.güllerden yapmayı düşünüyor terzi.tek omuz falan dedi ama nişanlım istemiyor.iki omuza güzel durmazsa güller güpürden yapıcaz askıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…