2011 gelin adayları buyrun sohbete

sule bu arada gelinliğinde hayırlı olsun canım
resmi fln var mı

Canım resmi var ama baya değişecek son hali deil yani, Benim atamam agustosta olcak da canım, nişanlım da kiliste öğretmen normalde, beniim nereye atancağım belli olmadığı için ev kuramıyoruz, 1 sene ayrı kalma ihtimalimiz var farklı bi şehre atanırsam. O yüzden düğünden sonra nişanlım kilise gidene kadar on beş gün onlarda, on beş gün de bizde kalıcaz. Ama şimdi mayısta atama yapıcaklar ya, aynı yere atanırsak düğün öncesi ev kurma şansımız olucak inşallah.. Rabb'im hakkımızda hayırlısını verir inşallah. İsterseniz ekleyim gelinliği sonra silerim hemen.

canım hayırlısı olsun inş.
şansınız açık olsun.
gelinliğide eklersin bi ara siliceksen eğer
vaktimizin bol olduğunu bir zamanda
akşama fln.

günaydın kızlarr
çıkıyrm gerçi şimdi ev temizliği ve yerleştirme zamanı

Saolun kızlaar, çeyizllerin bulunduğu oda isyan edecek yakında, herşey ortada :))
Annem yine oturdun onun başına diye isyanlarda :))
Akşam ütü yaparken çok duygulandım, şaka maka evleniyoruz yani...
Zeynep'im davetiyen çok güzel canım, hem şık hem sade, çöpe gidecek bişey için bu bile fazla sanırım...
Şule gelinliğin hayırlı olsun canımcım...

gelinliğimi soran kradese sen miydin canım ?
pek net olmasa da koyayım..
haftaya provaya gidip tam bedenime göre olacak yine çekerim resim koyarım

Eklentiler

• $Fotoğraf-0026_e1.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 23

Teşekkür ederim canımcımmm.. Bugün kızılaya gitmiştim işim vardı, amanin bir abiye beğendim, aradım kayınpederimi, sağolsun beğendiysen al kızım dedi, aldım hemen, kına elbisem de hazırrr olryyy :)

Kızlar gelinliğimin üst kısmına işlemeler eklenicek, bir de tek kol askı yapılacaki büyük ihtimal öndeki güllerden bi askı olabilir. Kabarıklığı da baya bi azaltılcak. Ben sade bişi istediğim için böyle beğendim :) Gelinliğimin rengi de kırık beyaz.

kızlar alıntı yapmadım ikinizde iyi günlerde kullanın ikinizin gelinligi de çok güzel Allah yüzünüzü kara çıkartmasın darısı bana olsun bu ara duaya çok ihtiyacım var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…