2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar,
hepinize cok güzel bir hafta diliyorum
artık işe gelmeyi sevmiyorum buradaki insanlara ve yola uyuz oluyorum
Evlendikten sonra Inşallah en kısa sürede hayırlı bir iş bulup ayrılmak icin dua ediyorum

Herşeye rağmen heyecanımız devam ediyor, tatlı telaşımız

günaydın kızlar günaydın denizcim günaydın edacım nasılsınız bugün bakalım? Kübranın tatili bitmişmidir acaba gelir mi yanımıza

günaydın kızlar günaydın denizcim günaydın edacım nasılsınız bugün bakalım? Kübranın tatili bitmişmidir acaba gelir mi yanımıza

iyiyim canım, hafta sonu evde avizelerimizi taktık nişanlımla
her avize icin ayrı bir açılış töreni yaptık
bende biraz temizlik yaptım, haftaya mobilyalarımız gelicek bir aksilik çıkmazsa
düğün tarihi yaklaştıkca heyecan artıyor bi de garip bir şaşkınlık bende

kübranın izni 2 hafta değilmiydi?

Herkese günaydın ,

Düğünlere çok az kaldı :) balayı programları hazır gelinlikler için provalar bitmek üzere ... davetiyeler sipariş edildi... Bir çok önemli iş zevkle halledildi...
Ben bir şey öğrenmek istiyorum , damat beyin ailesi düğünde geline ne takar ? ve damat bey geline ne takar ? nişanlım bana soruyor ben ona hiç bir fikrimiz yok büyüklere sorup onlarıda zorlamak istemiyoruz ? Sizce en makulu nedir?

bilmiyorum 2 haftamıydı benim 1 hafta olur ya ondan herkesi öyle düşündüm galiba hayırlı olsun canım avizeleriniz törene gelemedim kusura bakma bizimde mutfak dolabı kulbu seçme mesaimiz vardı:) Ayrıca aşkımla abimlere gittik çok güzel geçti

Son düzenleme:
Selam buketcim
cumartesi iş çıkışı çarşıya gittik bornoz felan aldık kına aldık

çok kalabalıktı çok yoruldum pazar bişey yapasım gelemedi sadece yastıkları doldurduk annemle yorgunluk üstüne yorgunluk inanılmaz kötü

günaydıııın günaydıın :79:

herkese iyi haftalar kızlar haftasonu mutfak dolabımın rengine karar verdm mobilyalarımızı aldık süperdi

bu seferlik affediyorum seni ama bir dahaki törende mutlaka hazır bulun lütfen
hangi renk seçtin kapakları Betül'cüm?

Son düzenleme:
bu seferlik affediyorum seni ama bir dahaki törende mutlaka hazır bulun lütfen
hangi renk seçtin kapakları Buket'cim?
tamam canım ilk önce ben varıcam tören yerine bir dahakine enişte kovmasın beni ama:) Kapak yazmşım yanlış yazmışım kapakları 2 hafta önce seçmiştim kastamonu mdf renk kartelasından bambu seçtim kapakları da dün kulp seçmiştik onlarıda orda uzunlukta silindir çubuk şeklinde olanlardan seçtim canım
günaydıııın günaydıın :79:

herkese iyi haftalar kızlar haftasonu mutfak dolabımın rengine karar verdm mobilyalarımızı aldık süperdi
Hayırlı olsun canım ne renge karar verdin? Mobilyalarının var mı fotosu

bizde dün heykele çıktık ama in cin top oynuyordu:) Çarşıda şöyle doyasıya gezmeyeli aylar yıllar olmuştur nişan alışverişini avmlerden yapmazsak gezeriz inş.

güle güle kullan canım

betüşüm hayırlı olsun dolapların canım edacığımm seninde avizelerin hayırlı olsun arkadaşım güle güle iyi günlerde kullanın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…