- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #67.401
betüşüm hayırlı olsun dolapların canım edacığımm seninde avizelerin hayırlı olsun arkadaşım güle güle iyi günlerde kullanın inş.
günaydın kızlar
haydiyin evimin resimlerine koşun albüm yaptım
ama düzenli olmadı yaa
ben aslında odaları sırasıyla yükledim ama buraya yüklenince karışmış
düzeltemedim de
resimlerin altına yazdım gerçi hepsini
idare ediverin gari :)))
günaydın kızlar
ama düzenli olmadı yaa
düzeltemedim de
aylinciğim evinin resimlerine baktım çok güzel rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip eylesin inş. çok mutlu olsun
ben göremiyorum Aylin resimleri
arkadaş talebi gönderdim sana
tamam canım ilk önce ben varıcam tören yerine bir dahakine enişte kovmasın beni ama:) Kapak yazmşım yanlış yazmışım kapakları 2 hafta önce seçmiştim kastamonu mdf renk kartelasından bambu seçtim kapakları da dün kulp seçmiştik onlarıda orda uzunlukta silindir çubuk şeklinde olanlardan seçtim canım
Hayırlı olsun canım ne renge karar verdin? Mobilyalarının var mı fotosu
günaydın kızlar
ama düzenli olmadı yaa
düzeltemedim de
ay ay kızımız gelin olacakmışta evinide yerleştirmişİyi günlerde oturun canım ağzınızın tadı hiç bozulmasın
mutfak dolabıma beyaz ağırlıklı beyaz-gri yaptrdm şu griden beyazı parlak haff simli gbi duruyo grisi bu şeklde arasına da şu mozaiği istediğimi söyledm çizimi yapılıcak son haline karar verdkten snra başlarlar herhalde
Eki Görüntüle 179551 Eki Görüntüle 179550
mobilyalarım
yatak odam
Eki Görüntüle 179552 Eki Görüntüle 179553 Eki Görüntüle 179554
oturma grubu bunun gri beyazlısı beyazlı yerleri deri berjerler sırf gri deri istemedm
Eki Görüntüle 179555
yemek masası ve konsolu aldm sadece konsol üzerndeki raflar dahil
Eki Görüntüle 179557 Eki Görüntüle 179556
küçük bi odamz var aslnda düşünmüyodk ama orayada bu köşeyi aldık kumaşı daha farklı yumuşak leke tutmaz kumaş ve vizon rengi pufuyla beraber
Eki Görüntüle 179564
sağol canım
çok keyifliydi evimizle uğraşmak
bi de gittik cumartesi günü evimize nazar boncuğu aldık
dünyanın en güzel evi bizim evimiz miş gibi geliyo bize nedense
Allah'ım hayırlısıyla mobilyalarımız gelse, perdelerimiz alınsa, beyaz eşyalarımız ve çeyizlerimiz yerleşse
hiç evden çıkmak istemicez galiba
günaydın kızlar nasılsınız..bizde c.tesi eminönüne gittik kayınvalidemle..kına için tepsi sepet kına eldivenleri seti.gelinlik kemeri kınalar ve çerez poşetleri alındı..bide düğün arabası için havlu aldık..bende dün bardak tkm kalon örtüsü tkm aldım..yine borç yaptım..:83:
günaydın edoşum iyiyiz sen nasılsın hadi bakalım iyi yapmışsınız bizde hafta sonu evimizi tuttuk canımmm
Hayırlı olsun betülcüm benimde cumartesi gelecek mobilyalarım
sağolun kızlar çk gzel heyecanlarmşbetüşüm hayırlı olsun dolapların canım edacığımm seninde avizelerin hayırlı olsun arkadaşım güle güle iyi günlerde kullanın inş.
betüşüm sadece son fotoyu gördüm yani köşe takımını diğerleri açılmadı bende oturma odasına o tarzda bir köşe istiyorum
mutfak dolabıma beyaz ağırlıklı beyaz-gri yaptrdm şu griden beyazı parlak haff simli gbi duruyo grisi bu şeklde arasına da şu mozaiği istediğimi söyledm çizimi yapılıcak son haline karar verdkten snra başlarlar herhalde
Eki Görüntüle 179551 Eki Görüntüle 179550
mobilyalarım
yatak odam
Eki Görüntüle 179552 Eki Görüntüle 179553 Eki Görüntüle 179554
oturma grubu bunun gri beyazlısı beyazlı yerleri deri berjerler sırf gri deri istemedm
Eki Görüntüle 179555
yemek masası ve konsolu aldm sadece konsol üzerndeki raflar dahil
Eki Görüntüle 179557 Eki Görüntüle 179556
küçük bi odamz var aslnda düşünmüyodk ama orayada bu köşeyi aldık kumaşı daha farklı yumuşak leke tutmaz kumaş ve vizon rengi pufuyla beraber
Eki Görüntüle 179564
günaydın kızlar nasılsınız..bizde c.tesi eminönüne gittik kayınvalidemle..kına için tepsi sepet kına eldivenleri seti.gelinlik kemeri kınalar ve çerez poşetleri alındı..bide düğün arabası için havlu aldık..bende dün bardak tkm kalon örtüsü tkm aldım..yine borç yaptım..:83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?