- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #67.641
benim kaç görünüyor ya 142 mi hesaplayamadım :86:
üç ay mı kısmet diyebilirim 3 ayda bir insanı ne kadar tanıyabilirsin ben 3 sene bitti neredeyse bazen tanıyamadığımı bile düşünüyorum annen çok haklı acelesi yok tanış konuş gez eş için karar bu kadar erken verme
KUZUM SENNKİDE 5 AY DİİL ARTIK 4 AY 3 HAFTA 1 GÜN BN NASL GEÇTİĞİNİ GERİYE BAKINCA ANLAMADM DİYORUM GÇİYO :))off betüşşş 2 ay neki birde 5 aya bana bak
zaman o kadar hızlı geçiyorki
bir de bakmışsın bir ayın kalmış
şuraya bak önümüzdeki ay 19 Mayısta Allah nasip kısmet ederse
kına gecem 2 gün sonra da düğünüm var
4 ay 3 hafta 1 gün zuzuşş..sende düştün 4 aydan
KUZUM SENNKİDE 5 AY DİİL ARTIK 4 AY 3 HAFTA 1 GÜN BN NASL GEÇTİĞİNİ GERİYE BAKINCA ANLAMADM DİYORUM GÇİYO :))
aynen öyle eda nasılda geçmş diyorum nişanlmla tanştığımda 2 sene şartı koymştm o da çk demşti şimdi 2 ay kaldı :))
bnmde şafağım 60 tokat
bakalım kısmet canım:) senn durumlar nasıl
KUZUM SENNKİDE 5 AY DİİL ARTIK 4 AY 3 HAFTA 1 GÜN BN NASL GEÇTİĞİNİ GERİYE BAKINCA ANLAMADM DİYORUM GÇİYO :))
aynen öyle eda nasılda geçmş diyorum nişanlmla tanştığımda 2 sene şartı koymştm o da çk demşti şimdi 2 ay kaldı :))
bnmde şafağım 60 tokat
kızlarr aranızda simbo kullanan ya da sinbodan ürün alan var mı? fritözünü almayı düşünüyorum ama pek cesaret edemedim
01,09,2008 çıkmaya başladık
30 kasım 2009 kurban bayramı tanışmaya geldiler
15 martta 2010 biz gittik çaya
03 nisan 2010 ilk isteme
08 nisan 2010 ikinci isteme
15 nisan 2010 üçüncü isteme ve söz takılması
17 temmuz 2010 nişan
ve 32 gün sonra kendi evimde uyanma günü
ay hep bir telaşe sürece bakarmısınız ay hazırlan süslen ay oldumu pöff ne günlermiş
135 günüm kalmış eddoşşşşş
ya ben kıpkırmızı olmştum kmsenn yüzüne bakamamştm kahveleri verrken gözm hep tepside :))Bizimde evlenene kadar 3 sene olucak galiba.
Geçen sene 24 nisanda istemeye gelmişlerdi.
Dün gibi sanki. Nasıl da heycanlanmıştım kahveleri verirken :)
biz 1 yıl 5 aydır tanışıyoruz ama ilk gördüğümüzde ikimizde aynı şeyi düşünmüşüz
ben bununla evleneceğim
7 ay sonra evlenme teklif etmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?