2011 gelin adayları buyrun sohbete

çamaşır mak.
bulaşık mak.
fırın.
buzdolabı
tv
şarjlı süpürge
elektrikli süpürge
blender set
tost makina hepsi beko

çamaşır mak., bulaşık mak, kurutma mak. buzdolabı = bosch
ocaklı fırın=siemens
şarjlı süpürge= fakir
elektrikli süpürge=arnica bora
blender set=braun
tost makinası, filtre kahve mak., kettle= siemens
TV'miz henüz yok maalesef

kızlarr aranızda simbo kullanan ya da sinbodan ürün alan var mı? fritözünü almayı düşünüyorum ama pek cesaret edemedim

bende hepsini arçelikten aldım.fritöz çokta önemliolmadığı için alsammı diye düşündüm ama dediğin gibi kimse pek tavsiye etmiyor

Fritöze bencede para verme canım. tencerede kızartırsın :)
Bide alıcaksan bile sinbo alma. Biz simbo marka ne aldıysak 3 kere kullanmışızdır en fazla

mutluluğunuz daim olsun canım benim
bizim 04.01.2010 tanışma
17.09.10 isteme
19.09.10 söz
13.11.10 nişan
inşallah 32 gün sonra sonsuza dek birlikte olacağız

tencerede kızartmak zor geldiği için alsam mı diye düşündüm ama dediğin gibi en azından sinbodn vazgeçeyim aslıcım

amannn fritözde ney yaww valla canım benim kızartma tencereleri var bide onlara bak istersen yazık o kadar para veriyorsun ona vereceğin para ile başka eksiklerini alırsın tabii genede sen bilirsin ama benim fikrim

edacm çk teşekkr ederm allah hepimzn mutluluğunu ebedi kılsın çok çok mutlu olalım inşallah

kızlar dün nevzat tarhanın bi yazısında diyoduki "aşk iyi bir evliliğin nedeni değil; iyi bir evliliğin sonucudur" yani aşık olarak evlenmek yetmiyor "aşk mangal ateşine benzer; ateşi beslemezsen yavaş yavaş söner" çk hoşuma gtti paylaşayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…