2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydin kizlar bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum ben kina gecemde abiye tarzi bir kiyafet düsünmüyorum(yani hosuma gitmiyor) günlük giyebilecegim güzel bir elbise düsünüyorum sizce uygun olmaz mi ?

amannn fritözde ney yaww valla canım benim kızartma tencereleri var bide onlara bak istersen yazık o kadar para veriyorsun ona vereceğin para ile başka eksiklerini alırsın tabii genede sen bilirsin ama benim fikrim

bencede haklısın canım abartmaya gerek yok dediğin gibi fritöz yerine başka şeyler almam daha mantıklı :)

Ysemincim selam hep şafak yazarken aklıma sen geliyorsun az kaldı teskereye hayırlısıyla benmde düğüne iyisin inşallah pek denk gelmiyoruz nasıl gidiyor

Kızlar 15 mayısta çeyiz serilecek, herkes görmek istiyor çünkü uzağa gidecek, mayıs başında da temizlik yapmamız lazım çünkü mayıs sonunda Iğdır'a gidicez. Kısacası benim için yoğun günler başladı, çalışınca cidden çok zor oluyor. Sabahın köründe de nişanlım bir çizim istedi, onada ayrı söylendim...

günaydin kizlar bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum ben kina gecemde abiye tarzi bir kiyafet düsünmüyorum(yani hosuma gitmiyor) günlük giyebilecegim güzel bir elbise düsünüyorum sizce uygun olmaz mi ?

Takım elbise düşünebilirsin, son zamanlarda öyle yapanlar çok.
Bende bir ara öyle düşünüyordum fakat abiyeleri görünce kararsız kaldım...

gece senin gecen nasıl istiyorsan öyle canım herkesin düşüncesi tarzı rahatlığı kendine bence bazı şeyler bir kere oluyor derim

2011 in en güzel gelin melek adayları merhabalarr:92::92:

ben geldim içim kıpır kıpır yerimde durmıyorum sıkıntılıyım gibi çok çok çok heycanlıyım...

♥nişan müziklerimize karar verdik bu hafta/cd yapılcak
♥nişanda genç kızlarımıza dağıtacağımız bilekliklerin malz alınıp hazırlnıcak
♥davetiyeler dağıtılmaya başlanıcak../postalınacaklar var....
♥bohca gelicek/gidecek...tarihler belilenip misafrler için menülerimiz hazırlanıcak...
♥nişan mekanımıza gidip prova yapılcak

karnıma sancılar giriyor:84:

Sakin ol kız, herşey güzel olacak canımcım...
No heyecan, ne stres...
Daha bunun düğün kısmısı var...

Bir şey sorucam kurutma makinasını nereye koyacaksın?Ben de çok istemiştim ama yer kapladıgı için vazgeçtim ...
tencerede kızartmak zor geldiği için alsam mı diye düşündüm ama dediğin gibi en azından sinbodn vazgeçeyim aslıcım

Eger fritöz alıcaksan Tefal al da en azından saglıklı olsun bir kaşık yag ile çok güzel kızartma yapıyorsun...

Zübeyde nişan için nereyi tuttunuz?

Sakin ol kız, herşey güzel olacak canımcım...
No heyecan, ne stres...
Daha bunun düğün kısmısı var...

canım benim doğru diyosun...
ayrı şehirledre olunca çok zor oluyor ya...

misafirler gelicek kalıcak dönecek...

hazırlıklar yapılcak...vs

yapı itibari ile ayrıntıcı buna bağlı olarak takıntılı ve buna bğlı olarak alıngan ve hatta küsülgen olabiliyorum

canım göksu ada restaurant...

giriş:erkin koray /gönül salıncağı....hareketli olsun istiyoruz
ilk dans:kıraç çeşminaz

pasta =???

yüzükler takıldıktan sonra ki dans

erkin koray =sevince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…