- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #67.681
esra sen bnden snra evleniyosn ama bn daha hiiiiç başlamadm ütü paket vs çeyiz işlerine
amannn fritözde ney yaww valla canım benim kızartma tencereleri var bide onlara bak istersen yazık o kadar para veriyorsun ona vereceğin para ile başka eksiklerini alırsın tabii genede sen bilirsin ama benim fikrim
yas 22 çekmeköyde oturuyorm ataşehirde çalısıyorum senn:)
26 yaş bursa deniz adım
bu çeyiz işini çıkarana çok güzel şeyler sayıp döküyorum :))
akşamda hem ütü yaptım hem paketledim, içimdende bi güzel saydırdım...
günaydin kizlar bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum ben kina gecemde abiye tarzi bir kiyafet düsünmüyorum(yani hosuma gitmiyor) günlük giyebilecegim güzel bir elbise düsünüyorum sizce uygun olmaz mi ?
günaydin kizlar bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum ben kina gecemde abiye tarzi bir kiyafet düsünmüyorum(yani hosuma gitmiyor) günlük giyebilecegim güzel bir elbise düsünüyorum sizce uygun olmaz mi ?
2011 in en güzel gelin melek adayları merhabalarr:92::92:
ben geldim içim kıpır kıpır yerimde durmıyorum sıkıntılıyım gibi çok çok çok heycanlıyım...
♥nişan müziklerimize karar verdik bu hafta/cd yapılcak
♥nişanda genç kızlarımıza dağıtacağımız bilekliklerin malz alınıp hazırlnıcak
♥davetiyeler dağıtılmaya başlanıcak../postalınacaklar var....
♥bohca gelicek/gidecek...tarihler belilenip misafrler için menülerimiz hazırlanıcak...
♥nişan mekanımıza gidip prova yapılcak
karnıma sancılar giriyor:84:
günaydın kızlarrr
Bir şey sorucam kurutma makinasını nereye koyacaksın?Ben de çok istemiştim ama yer kapladıgı için vazgeçtim ...çamaşır mak., bulaşık mak, kurutma mak. buzdolabı = bosch
ocaklı fırın=siemens
şarjlı süpürge= fakir
elektrikli süpürge=arnica bora
blender set=braun
tost makinası, filtre kahve mak., kettle= siemens
TV'miz henüz yok maalesef
tencerede kızartmak zor geldiği için alsam mı diye düşündüm ama dediğin gibi en azından sinbodn vazgeçeyim aslıcım
Sakin ol kız, herşey güzel olacak canımcım...
No heyecan, ne stres...
Daha bunun düğün kısmısı var...
günaydın kızlarrr
günaydın kızlarrr
Bir şey sorucam kurutma makinasını nereye koyacaksın?Ben de çok istemiştim ama yer kapladıgı için vazgeçtim ...
Eger fritöz alıcaksan Tefal al da en azından saglıklı olsun bir kaşık yag ile çok güzel kızartma yapıyorsun...
Zübeyde nişan için nereyi tuttunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?